ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yaa cok sinirbozucu:KK45: elim buz gibi sms yazmakta zorlaniyorum battaniyenin altinda ikibuklum titriyorum resmen hastami olacagim ne :cry:
Allah'ın izniyle, hayırlısıyla inşallah tüm bunlar hamilelik belirtisidir canım benim ya :KK66:

Öğle arasında tuvalete gidiyorum. 3.30-4.30'tan önce eve gelemiyorum. Eve gelince 4.45'e kadar bekleyip tuvalete gidiyorum ve test yapıyorum. Öğleden sonra 1-2 kupa kadar sıvıyı(çay,su vs.toplamı) geçememeye çalışıyorrum. Bir de hep 4 damla damlattım ben.

4 damla damlattm derken

Kizlar adetm biteli ck olyo ovulasyn testide yapyrm hic ckmyo normalde cikardi ve yumurtladgma dair akintimda olrdu bu ay daha olmadi biraz mutsuzm ondan olablr mi etkiler mi??

Yaaa umutlandırmayın bu kadar kızzlarrr. İnşallah hamileyimdir ve inşallah kimyasal falan değildir de yarrın adetle atılma gibi bir durum olmaz(amiiiin). Tek isteğiniz dua olsun fıstığım yaaa:KK66: yarın inşallah güzel, hayırlı haberler veririm size:KK68:

İnşallah bebiş tutunmuştur :) üçün şansı olsun bakalım haydi inşallah bizlerde veririz güzel haberlerrr :21:

Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Yarın BAT günüm. Yarın sabah gebelik testimde çizgi olursa ve adet olmazsam doktora gideceğim...:KK3:Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :KK66::KK19:
Canimmm mmm senin olmuş bu iş be yaaaa. Haydi hayırlısı . Benim paylaştığim. Hcg testi ydi. Ya şimdi yapsan ya sen. Yarın da çıkar bugün de . Her halükarda yarını bekleyeceksin. Biz de seninle bekliyoruz tabi . Biz yol gösterici olacağıZ topicé Çünkü sen gün aşırı ben hergün çalıştım benim olmadı Senin oooooooooooldu :))))

Canimmm mmm senin olmuş bu iş be yaaaa. Haydi hayırlısı . Benim paylaştığim. Hcg testi ydi. Ya şimdi yapsan ya sen. Yarın da çıkar bugün de . Her halükarda yarını bekleyeceksin. Biz de seninle bekliyoruz tabi . Biz yol gösterici olacağıZ topicé Çünkü sen gün aşırı ben hergün çalıştım benim olmadı Senin oooooooooooldu :))))
İnşallah canım inşallah. Olsun bekledim zaten. İlk idrar olmayacak şu an yapsam. Çıkmaz falan moral bozmaya gerek yok gece gece :KK66: ama inşallah yarın burayı bayram yerine çeviririz seninle:KK66:

X