- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 37
Allah'ın izniyle, hayırlısıyla inşallah tüm bunlar hamilelik belirtisidir canım benim yaYaa cok sinirbozucu elim buz gibi sms yazmakta zorlaniyorum battaniyenin altinda ikibuklum titriyorum resmen hastami olacagim ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ın izniyle, hayırlısıyla inşallah tüm bunlar hamilelik belirtisidir canım benim yaYaa cok sinirbozucu elim buz gibi sms yazmakta zorlaniyorum battaniyenin altinda ikibuklum titriyorum resmen hastami olacagim ne
Öğle arasında tuvalete gidiyorum. 3.30-4.30'tan önce eve gelemiyorum. Eve gelince 4.45'e kadar bekleyip tuvalete gidiyorum ve test yapıyorum. Öğleden sonra 1-2 kupa kadar sıvıyı(çay,su vs.toplamı) geçememeye çalışıyorrum. Bir de hep 4 damla damlattım ben.
Yaaa umutlandırmayın bu kadar kızzlarrr. İnşallah hamileyimdir ve inşallah kimyasal falan değildir de yarrın adetle atılma gibi bir durum olmaz(amiiiin). Tek isteğiniz dua olsun fıstığım yaaa yarın inşallah güzel, hayırlı haberler veririm size
Aminn inşallah :) resimleri rica edeymŞu an bile gün içinde ne zaman aklıma gelse dua ediyorum hepinize, öyle bir durum olursa duayı dilimden düşürmem canım benim Allah'ım sen umutlarımızı boşa çıkarma...
Bende onu düşünüyorum kac gündür. Sigara kullaniyrm etkiler mi ki acaba.Kızlar bişey sorcam yaa sigara içmek test sonucunda değişikliğe neden olur mu??
Canimmm mmm senin olmuş bu iş be yaaaa. Haydi hayırlısı . Benim paylaştığim. Hcg testi ydi. Ya şimdi yapsan ya sen. Yarın da çıkar bugün de . Her halükarda yarını bekleyeceksin. Biz de seninle bekliyoruz tabi . Biz yol gösterici olacağıZ topicé Çünkü sen gün aşırı ben hergün çalıştım benim olmadı Senin oooooooooooldu :))))Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Yarın BAT günüm. Yarın sabah gebelik testimde çizgi olursa ve adet olmazsam doktora gideceğim...Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Etkiliyormuymus canim?Öyle duydum ben ama emin olmak için sormak istedim
Testin neyini etkilesigini duydun cnm duydugunu paylasirsan sevinirimÖyle duydum ben ama emin olmak için sormak istedim
Sende mi sigara kullaniyrsn?Testin neyini etkilesigini duydun cnm duydugunu paylasirsan sevinirim
Teste damlatılan idrarı da eşit tutmaya çalıştım yani.4 damla damlattm derken
İnşallah canım benim inşallahİnşallah bebiş tutunmuştur :) üçün şansı olsun bakalım haydi inşallah bizlerde veririz güzel haberlerrr
Malesef cmm benim azalttim birakmaya calisiyorum ama arada bazen iciyorumdaSende mi sigara kullaniyrsn?
Hepsini mi çoğu bu başlıkta var zaten kuzum. Orada bulamazsan aradığını kaçıncı günü istediğini söyle canım.Aminn inşallah :) resimleri rica edeym
Ay valla arayamicm varsa bakarm toptan dedim sagol cnm :)Hepsini mi çoğu bu başlıkta var zaten kuzum. Orada bulamazsan aradığını kaçıncı günü istediğini söyle canım.
Ben okulda bütün gün icmiyorm eve gelince de ust uste yakiyrm.Malesef cmm benim azalttim birakmaya calisiyorum ama arada bazen iciyorumda
İnşallah canım inşallah. Olsun bekledim zaten. İlk idrar olmayacak şu an yapsam. Çıkmaz falan moral bozmaya gerek yok gece gece ama inşallah yarın burayı bayram yerine çeviririz seninleCanimmm mmm senin olmuş bu iş be yaaaa. Haydi hayırlısı . Benim paylaştığim. Hcg testi ydi. Ya şimdi yapsan ya sen. Yarın da çıkar bugün de . Her halükarda yarını bekleyeceksin. Biz de seninle bekliyoruz tabi . Biz yol gösterici olacağıZ topicé Çünkü sen gün aşırı ben hergün çalıştım benim olmadı Senin oooooooooooldu :))))