ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben okulda bütün gün icmiyorm eve gelince de ust uste yakiyrm.
Sen coj iciyosun sanirim arastirdim testi yaniltmazmis ama yumurta kalitesini dusuruyove yumurtanin dollenip rahme yerlesmesinide etkiliyo cnm biran obce birakmaya bak hamile kalirsan napicaksin ben gundr birtane falan bazende icmiyorum biramaya calisiyorum

Sen coj iciyosun sanirim arastirdim testi yaniltmazmis ama yumurta kalitesini dusuruyove yumurtanin dollenip rahme yerlesmesinide etkiliyo cnm biran obce birakmaya bak hamile kalirsan napicaksin ben gundr birtane falan bazende icmiyorum biramaya calisiyorum
Ben soylemesi ayıptır iliskiden sonra iciyrdm ama artk içmiyorm inşallah azaltirim..

Hımm bak şöyle yazıyor..deney esnasında, kozmetik uygulaması yapılmamalı, gıda veya herhangi bi içecek tüketilmemeli ve sigara içilmemeli diyor..

İnşallah canım inşallah. Olsun bekledim zaten. İlk idrar olmayacak şu an yapsam. Çıkmaz falan moral bozmaya gerek yok gece gece :KK66: ama inşallah yarın burayı bayram yerine çeviririz seninle:KK66:
İnşallah canım yaaa umarım umutların boşa çıkmaz bu ay aramızdan birisi kavuşur bebeğine:anneadayı::emir_bebek:

Kizlar bugünkü ovulasyon testim. Tam yunurtlamanin ne zaman oldgnu bilmedgm icin batımı da bilmiyorm 17 yada 20 Mart.

Eklentiler

• 20150314_123238.jpg
    20150314_123238.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 146
  • 20150314_122933.jpg
    20150314_122933.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 120
Koyu degil ama diger ov. Testlerime göre daha koyu ben ya yumurtlamayı kacirdm yada yeni yumurtluyrm off yine adet duzensizligi yasicm bu ay cok stres verici bisey yaa :KK61:

X