- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 37
Anladım canım :)Ay valla arayamicm varsa bakarm toptan dedim sagol cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım :)Ay valla arayamicm varsa bakarm toptan dedim sagol cnm :)
Sen coj iciyosun sanirim arastirdim testi yaniltmazmis ama yumurta kalitesini dusuruyove yumurtanin dollenip rahme yerlesmesinide etkiliyo cnm biran obce birakmaya bak hamile kalirsan napicaksin ben gundr birtane falan bazende icmiyorum biramaya calisiyorumBen okulda bütün gün icmiyorm eve gelince de ust uste yakiyrm.
Yarın sabah ilk isin ilk idrar ile hcg testi yapmk olsun sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haberleriniAnladım canım :)
Ben soylemesi ayıptır iliskiden sonra iciyrdm ama artk içmiyorm inşallah azaltirim..Sen coj iciyosun sanirim arastirdim testi yaniltmazmis ama yumurta kalitesini dusuruyove yumurtanin dollenip rahme yerlesmesinide etkiliyo cnm biran obce birakmaya bak hamile kalirsan napicaksin ben gundr birtane falan bazende icmiyorum biramaya calisiyorum
evet yaaa cok iyi gidiyor gercektende ama seninki daha kotu bebis tutsun diye ugrasirken yumurtaya gitmeden sipermleri katlediyon be kuzum icme ok cnmBen soylemesi ayıptır iliskiden sonra iciyrdm ama artk içmiyorm inşallah azaltirim..
Inşallah canım benim :)evet yaaa cok iyi gidiyor gercektende ama seninki daha kotu bebis tutsun diye ugrasirken yumurtaya gitmeden sipermleri katlediyon be kuzum icme ok cnm
Nerde yazıyr canmHımm bak şöyle yazıyor..deney esnasında, kozmetik uygulaması yapılmamalı, gıda veya herhangi bi içecek tüketilmemeli ve sigara içilmemeli diyor..
İnşallah canım yaaa umarım umutların boşa çıkmaz bu ay aramızdan birisi kavuşur bebeğineİnşallah canım inşallah. Olsun bekledim zaten. İlk idrar olmayacak şu an yapsam. Çıkmaz falan moral bozmaya gerek yok gece gece ama inşallah yarın burayı bayram yerine çeviririz seninle
Teste damlatılan idrarı da eşit tutmaya çalıştım yani.
17 mart sa . Bu sonradan iyice koyulasırsa. Dolunayin ki gibi olur. Hamis lik belirtisi olur.Kizlar bugünkü ovulasyon testim. Tam yunurtlamanin ne zaman oldgnu bilmedgm icin batımı da bilmiyorm 17 yada 20 Mart.
Inşallah oyledir. Bu testi 12 gibi yaptm. Bi tanede aksam 8 gibi yapsam diyrm iki testn arasinda 8 saat olmasi gerekiyrmus.17 mart sa . Bu sonradan iyice koyulasırsa. Dolunayin ki gibi olur. Hamis lik belirtisi olur.
Senin testin kaset tipi mi canm bi resim cekip yükle bakalm bazi testler kaba batiriliyr.Ay bn yanls mi yapyrm anlamadm :/ bi kaba idrari koyup testide koyuyorm