ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Yarın BAT günüm. Yarın sabah gebelik testimde çizgi olursa ve adet olmazsam doktora gideceğim...:KK3:Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :KK66::KK19:
Ayyy var sende bebis yaaa baksana adet gunune yakin böyle cikmis inşallah hcg de de göreceksin :)

Yaaa niye sıvı alıyorsun şu zamanda deli kız:KK66: yarın da adet olmazsan(inşallah) test yapacak mısın sabah kuzum?
Yarin yaparim birtane ama ovu.cikmayan htg de hic cikacagini sanmiyorum bugun bir arkadasim kimyasal gebelikte olsada pozitif cikmasi gerek dedi

Yarin yaparim birtane ama ovu.cikmayan htg de hic cikacagini sanmiyorum bugun bir arkadasim kimyasal gebelikte olsada pozitif cikmasi gerek dedi
Ama yumurtlama günün net belli. Gecikmenin bir nedeni olmalı fıstığım :KK66:

İlk burada, kendi başlığımızda paylaşırım eğer doktor hamilesin derse :p amiin Allah razı olsun kardeşim :KK66:
Inssallah bebegim. Yaa kuzum ben dun banyidan sonra cok usumeye basladim ankamadim elim ayagim isinmiyo ev sicacik ama ustume battaniye attim hala usuyorum yaaa:KK17:

Canim sen kac saat onceden sıvı alımını kesiyorsun hic mi almiyrsn yoksa azaltiyr musun?
Öğle arasında tuvalete gidiyorum. 3.30-4.30'tan önce eve gelemiyorum. Eve gelince 4.45'e kadar bekleyip tuvalete gidiyorum ve test yapıyorum. Öğleden sonra 1-2 kupa kadar sıvıyı(çay,su vs.toplamı) geçememeye çalışıyorrum. Bir de hep 4 damla damlattım ben.

Şu an bile gün içinde ne zaman aklıma gelse dua ediyorum hepinize, öyle bir durum olursa duayı dilimden düşürmem canım benim :KK66: Allah'ım sen umutlarımızı boşa çıkarma...

Ya çok belli tutunmuş bebiş ayyyy bize de dua etmeye başla canım hayırlı olsun darısı Başıma inşallah isteyen herkesin başına :KK5:

Inssallah bebegim. Yaa kuzum ben dun banyidan sonra cok usumeye basladim ankamadim elim ayagim isinmiyo ev sicacik ama ustume battaniye attim hala usuyorum yaaa:KK17:
Ahaaa bir beelirti daha :KK66: benim de ayaklarım donuyor şu an. O da kasık bölgemde sancı yaptı. Gittim çorap üstüne patik giydim valla bu havada :KK70:

Ahaaa bir beelirti daha :KK66: benim de ayaklarım donuyor şu an. O da kasık bölgemde sancı yaptı. Gittim çorap üstüne patik giydim valla bu havada :KK70:
Yaa cok sinirbozucu:KK45: elim buz gibi sms yazmakta zorlaniyorum battaniyenin altinda ikibuklum titriyorum resmen hastami olacagim ne :cry:

Ya çok belli tutunmuş bebiş ayyyy bize de dua etmeye başla canım hayırlı olsun darısı Başıma inşallah isteyen herkesin başına :KK5:
Yaaa umutlandırmayın bu kadar kızzlarrr. İnşallah hamileyimdir ve inşallah kimyasal falan değildir de yarrın adetle atılma gibi bir durum olmaz(amiiiin). Tek isteğiniz dua olsun fıstığım yaaa:KK66: yarın inşallah güzel, hayırlı haberler veririm size:KK68:

X