- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
koyudan sonrakı sılık cızgı catlamıs olduguna ısaretmısCanim 2 saat once yaptim silik cizgi cikti :) yinede bugunu degerlendricem canimm yani yumurta catlamamis oluyor daha demi bebegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koyudan sonrakı sılık cızgı catlamıs olduguna ısaretmısCanim 2 saat once yaptim silik cizgi cikti :) yinede bugunu degerlendricem canimm yani yumurta catlamamis oluyor daha demi bebegim
evet canım ınsllah allhım verır bu ay :)Hadi Hayırlısı canım inşallah bebeğine kavuşursun bugün denemekte fayda var :)
anladım canımda ben daha hıc koyu gormedım 2 gundur yapıyorum ıkı gundurde sılık goruyrum bugun de seffaf yapıskan sıvıyı gordum bakalım artık oda yumurta catlamay hazr anlamna gelıyrsa demekkı calısmalara devam da kafama takılan bırsey var benım sımdı bu koyu cızgıyı gorunce 24 36 saat ıcınde yumurtlanıyormus ya o koyu cızgyı gorunce 2 gun ust uste ılıskı olsa sansı dusurur mu kıkoyudan sonrakı sılık cızgı catlamıs olduguna ısaretmıs
kac gunde adet oluyorsun ben 26 gunde dun ıkı koyu cızgıyı gordum bgunku sılıktı dıgerı yanı catlamıstır dun akıntım ve bek agrım fazla ıdıanladım canımda ben daha hıc koyu gormedım 2 gundur yapıyorum ıkı gundurde sılık goruyrum bugun de seffaf yapıskan sıvıyı gordum bakalım artık oda yumurta catlamay hazr anlamna gelıyrsa demekkı calısmalara devam da kafama takılan bırsey var benım sımdı bu koyu cızgıyı gorunce 24 36 saat ıcınde yumurtlanıyormus ya o koyu cızgyı gorunce 2 gun ust uste ılıskı olsa sansı dusurur mu kı
Canim bu ay bende 26 gunde bir gordum duzensz benm adetlerim bi 29 bi 28 mesala bu ay 26 gunde :)kac gunde adet oluyorsun ben 26 gunde dun ıkı koyu cızgıyı gordum bgunku sılıktı dıgerı yanı catlamıstır dun akıntım ve bek agrım fazla ıdı
Hadi inşallah güzel çizgileirn olur canımGörmedim mesajı görsem yapardım belki. Bugün adet gelmese yarın sabah namazından sonra hcg yapiyim. İnşallah gelmez. Gıcık. . Ama tüm belirtiler mevcut. Belim ağrıyor Çok. Kahverengiler gelmedi gecen ayin aksine bi ona bel bağlıyorum.
Benim BAT yarınamiiin kuzum inşallah sırayla yüksek HCG değerleri paylaşırız buradaDün giremedim pek kızlar nasılsınız var mı bi farklılıklar geriye kaç kaldı sizde bu ay güzel haberler arka arkaya gelir inşallah. Kızlar bu da benim son yaptiğim testle tüm ovu tesleri son bi defa paylaşayım dedim bu arada testlerim bitti
Seninki niye tekrar silikleşti ki ya... İnşallah geç rahime ulaşma olmuştur da adet gecikince öğrenirsin gebeliğiniKızlar bu da hcg sonucu. Tırt .. üzülmedim gerçekten ya bi nefret bi bıkkınlık oldu artık. Gelecek ay olur insallah
Henüz koyu çizgiyi görmediysen, yumurtlama günlerin yaklaşıyor demek bu akıntı canım. Yumurtladığın gün daha da çoğalacak ama çalışmalara devamCanm ayni sekilde venide dun teste tesvik eden agrydi bugunde vardi biraz ve simdi lavabodan cikinca seffaf yapiskan siviyi gordum yani bu ne anlama geliyor bu akinti grlince ne oluyordu yumurtlama gecti
Tamam bebegimmm :) dua edelim birbirimize bebislerimiz gelsin bi an once konsunlar gobuslerimize :)Henüz koyu çizgiyi görmediysen, yumurtlama günlerin yaklaşıyor demek bu akıntı canım. Yumurtladığın gün daha da çoğalacak ama çalışmalara devam
Evet kuzum, amiiin inşallahTamam bebegimmm :) dua edelim birbirimize bebislerimiz gelsin bi an once konsunlar gobuslerimize :)
:) sen ne kadardir istysun bebegimEvet kuzum, amiiin inşallah
Bu ay 3.ayımız canım. Heyecanla yarını bekliyorumm:) sen ne kadardir istysun bebegim
Yok cnm daha gelmedi bekliyorum halane durumdasin geldimi kirmizilar merak ettim ins gelmemistir
insallah ya allahim kalbimin istedigini bana hayirli eule diyorum .. dun oldu evet bugunde olur ..birtek kafamda esim antibiyotik kullaniyor disinde apse var sorun olmaz ins
Ovulasyon testi yap o zamn hemennnnYok cnm daha gelmedi bekliyorum hala
Yaptim cnm dunku gibi cikti bebis yok sanirim ama bugun atolyede cok kahve cay ictim sivi aldim yaniOvulasyon testi yap o zamn hemennnn
Yaaa niye sıvı alıyorsun şu zamanda deli kız yarın da adet olmazsan(inşallah) test yapacak mısın sabah kuzum?Yaptim cnm dunku gibi cikti bebis yok sanirim ama bugun atolyede cok kahve cay ictim sivi aldim yani
Bozma moralının hemen adetın gecıkırmıydı hep ?Yok cnm daha gelmedi bekliyorum hala
tmm cok duzensız degıl ortalama 27 gunde oluyorsun 3 ayın ortalaması ık ıcızgıye gormeye kadar devam :)Canim bu ay bende 26 gunde bir gordum duzensz benm adetlerim bi 29 bi 28 mesala bu ay 26 gunde :)