Rabbim.insallah cumlemizin kucagini bos birakmasin canim2-2,5yıldır deniyorum canım. Benim de kayıplarım var. Bi defa birlikte olmak ve yumurtlamaya denk getirmek vallahi mucize canım ya inşallah rabbim en güzelini nasip eder bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim.insallah cumlemizin kucagini bos birakmasin canim2-2,5yıldır deniyorum canım. Benim de kayıplarım var. Bi defa birlikte olmak ve yumurtlamaya denk getirmek vallahi mucize canım ya inşallah rabbim en güzelini nasip eder bizlere
İnşallah canım Beklemek de zor düşünmemek zor. Pff düşünmiyim diyorum kendimi burada buluyorum ☺Rabbim.insallah cumlemizin kucagini bos birakmasin canim
Canım stres yaptım ben 3 ay olmadi dusukten sonra bu ayda yine dusunuyorum ama kendimi sakinlestiriyorumİnşallah canım Beklemek de zor düşünmemek zor. Pff düşünmiyim diyorum kendimi burada buluyorum ☺
düşüğün bi ayağı içerde derler büyükler ama benim de düşükten sonra hemen olmamıştıCanım stres yaptım ben 3 ay olmadi dusukten sonra bu ayda yine dusunuyorum ama kendimi sakinlestiriyorum
Evet öyle diyolar ama vücutta kendini ancak toparliyor bence adetim bile 2 aydir duzene girdi benimdüşüğün bi ayağı içerde derler büyükler ama benim de düşükten sonra hemen olmamıştı
Evet öyle diyolar ama vücutta kendini ancak toparliyor bence adetim bile 2 aydir duzene girdi benim
Hadi ya. Benim adetimde hiç şaşma olmamıştı. Sadece rahim filmi çekildiği zaman 10gün gecikme olmuştu doktorum da stres yapıyon di mi demişti söktürücü vermişti ilacı almadan eve dönünce olmuştumEvet öyle diyolar ama vücutta kendini ancak toparliyor bence adetim bile 2 aydir duzene girdi benim
Tamam canım dün akşam da yapmıştın Silikti ya çatlamış şimdi de silik. Sen bugünü değerlendirBu sabah yaptigim ovulasyon testi yine silik bu sekilde
Tamam canim cok sagol insallah iyi sonuclar alirizTamam canım dün akşam da yapmıştın Silikti ya çatlamış şimdi de silik. Sen bugünü değerlendir
Ne demek canım anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım ama sen zaten bi dolu bi boş şeklinde ilerlemişsin yani uygulamışsın görsele göre de çatlamış görünüyor inşallah iyi sonuç alırsın. 14-15gün beklemek gerekiyor şimdiTamam canim cok sagol insallah iyi sonuclar aliriz
Aynen canim bekliycez bakalimNe demek canım anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım ama sen zaten bi dolu bi boş şeklinde ilerlemişsin yani uygulamışsın görsele göre de çatlamış görünüyor inşallah iyi sonuç alırsın. 14-15gün beklemek gerekiyor şimdi
Canım yumurtlama gününü görmüş müydün belki geç döllenmedir. Stres zaten en büyük etken ama yarın yine yap istersen erken gebelikBenim adetim 2 gün gecikti sürekli adet olcam gibi olamadım. Ama aşırıda bi uyku hali bi gariplik halsizlik var üzerimde. Dün erken gebelik yaptım negatif anlamadm ya
Zaman her şeye geçiyor bunu düşününce geçmiyor biAynen canim bekliycez bakalim
Haklisin kesinlikleZaman her şeye geçiyor bunu düşününce geçmiyor bi
Var mı bi gelişme canım. Adet oldun mu ya da test yaptın mı?Çok haklısın canım geç döllenme olabilir belki diye düşünüyorum bende test yaptım sonradan negatifti
Kuzum şimdi geldim sağlık ocağından malesef test negatif ama regl yok regl sancısı bile yokVar mı bi gelişme canım. Adet oldun mu ya da test yaptın mı?
Yok canım herhangi bi testle takip etmedim yumurtlamayı karamboleCanım yumurtlama gününü görmüş müydün belki geç döllenmedir. Stres zaten en büyük etken ama yarın yine yap istersen erken gebelik
Allah allah. Yani benim böyle olmuştu bi kere test negatif işte idrar olsun kan olsun 10gün gecikmenin üzerine pozitif görmüştüm. Hadi bakalım belki öyledir yaKuzum şimdi geldim sağlık ocağından malesef test negatif ama regl yok regl sancısı bile yok