Test yapmak için gün sayanlar gelin toplaşalım beraber takip edelim ❣️🤲

Evet öyle diyolar ama vücutta kendini ancak toparliyor bence adetim bile 2 aydir duzene girdi benim
Hadi ya. Benim adetimde hiç şaşma olmamıştı. Sadece rahim filmi çekildiği zaman 10gün gecikme olmuştu doktorum da stres yapıyon di mi demişti söktürücü vermişti ilacı almadan eve dönünce olmuştum 😅

Benim adetim 2 gün gecikti sürekli adet olcam gibi olamadım. Ama aşırıda bi uyku hali bi gariplik halsizlik var üzerimde. Dün erken gebelik yaptım negatif anlamadm ya😵‍💫

Bu sabah yaptigim ovulasyon testi yine silik bu sekilde

Eklentiler

• 17181032236208133102098373055472.jpg
    17181032236208133102098373055472.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 56
Tamam canim cok sagol 😘 insallah iyi sonuclar aliriz ❤️
Ne demek canım ❣️ anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım ama sen zaten bi dolu bi boş şeklinde ilerlemişsin yani uygulamışsın görsele göre de çatlamış görünüyor inşallah iyi sonuç alırsın. 14-15gün beklemek gerekiyor şimdi 🥰

Ne demek canım ❣️ anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım ama sen zaten bi dolu bi boş şeklinde ilerlemişsin yani uygulamışsın görsele göre de çatlamış görünüyor inşallah iyi sonuç alırsın. 14-15gün beklemek gerekiyor şimdi 🥰
Aynen canim bekliycez bakalim 😄

Benim adetim 2 gün gecikti sürekli adet olcam gibi olamadım. Ama aşırıda bi uyku hali bi gariplik halsizlik var üzerimde. Dün erken gebelik yaptım negatif anlamadm ya😵‍💫
Canım yumurtlama gününü görmüş müydün belki geç döllenmedir. Stres zaten en büyük etken ama yarın yine yap istersen erken gebelik

Kuzum şimdi geldim sağlık ocağından malesef test negatif ama regl yok regl sancısı bile yok
Allah allah. Yani benim böyle olmuştu bi kere test negatif işte idrar olsun kan olsun 10gün gecikmenin üzerine pozitif görmüştüm. Hadi bakalım belki öyledir ya ☺️

X