Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapsana canm merak ettm bak simdi :) dolunaydanda haber yok.Bugun 3.gun hala adet olmadim gebelik testi yapmaya korkuyorum
NegatifI gormekten korkuyorum acikcasi birkacgun daha beklemek istiyorum eger hamileysem negatif cikarsa bosubosuna kendimi sitrese sokmak istemiyorum acikcasiYapsana canm merak ettm bak simdi :) dolunaydanda haber yok.
Hmm anladm canm :) hayırlısı olsun inşallah :)NegatifI gormekten korkuyorum acikcasi birkacgun daha beklemek istiyorum eger hamileysem negatif cikarsa bosubosuna kendimi sitrese sokmak istemiyorum acikcasi
Aksine ben negatifı görünce rahatladim. Ben de henüz olmadım da. Benim aksama gelir...NegatifI gormekten korkuyorum acikcasi birkacgun daha beklemek istiyorum eger hamileysem negatif cikarsa bosubosuna kendimi sitrese sokmak istemiyorum acikcasi
Senin testin kaset tipi mi canm bi resim cekip yükle bakalm bazi testler kaba batiriliyr.
Icinde damla cubugu olmasi gerekiyr bizim yuklediklerimiz gibiyse test tipi tabi.Cubuk gibi normal hamilelk testi gibi.
Resmleri aksam sinirlndm sildm
sıvı alımına dikkat ettn mi?Eki Görüntüle 1454865
Kızlar ben bugün başladım biraz önce yaptım hiç bişey yok silik çizgi bile yok
Akıntın ne alemde. Ben de sarı kıvamlı Afedersin. Belirti diyen var tabi . Her Bi harekete belirti etiketi yapıştırıldı ği gibiBugun 3.gun hala adet olmadim gebelik testi yapmaya korkuyorum
neden ragatladin istemiyirmusun hamile kalmayi.mkalmayi.malesef benim geliyo pembe akintim oldu azonce yine nasip olnadi hayirlisi olsun onumuzdeki aya ins.Aksine ben negatifı görünce rahatladim. Ben de henüz olmadım da. Benim aksama gelir...
Teste devam. Yeni bitti sanirim adetinEki Görüntüle 1454865
Kızlar ben bugün başladım biraz önce yaptım hiç bişey yok silik çizgi bile yok
Yok canım çok istiyorum da . Ya hamileysem ya değilsem stresi ni yaşamaktansa .yapıp değilmişim deyip yoluma bakma rahatlığı. Bu ay onceden gelen kahveler gelmedi.Benim de kirmizilar gelse de bari. Bitse. Değerlendirme çalışmalar için kolları sivasak.neden ragatladin istemiyirmusun hamile kalmayi.mkalmayi.malesef benim geliyo pembe akintim oldu azonce yine nasip olnadi hayirlisi olsun onumuzdeki aya ins.
benim bu ay baya belirti vardi 26da yumurtlamistim bugun yumurtlamadan tam 16. Gunum ve adet oluyorum 2gun gecikti ne hikmetse dun goguslerimde hafiften damarlar bile cikmisti baya umutlanmistim ama gene olmadi bendede beyaz kremsi bir akinti vardi cnmAkıntın ne alemde. Ben de sarı kıvamlı Afedersin. Belirti diyen var tabi . Her Bi harekete belirti etiketi yapıştırıldı ği gibi
Bi ara kafayı yiyecek gibi olmuştum bu belirtilere takılıp. . Umutlanmamak elde değil ki.. Ama şunu unutmayalım sağlıklıyiz şükür bu ay olmasa gelecek aylar olur . Yeter ki biz doğru çalışalım. Çok isteyelim. Moral bozmak yok. .. yersizmiş kendimı yipratmisim. Şimdi sana ozendim bile oh geldi de kirmizilar yoluna bakacaksin tahmini hesaplamalarını yaparsın. Benim de bu gece yà da yarin gelir. Ben de başlarım. Gene yoldaş oluruz birbirimize. .benim bu ay baya belirti vardi 26da yumurtlamistim bugun yumurtlamadan tam 16. Gunum ve adet oluyorum 2gun gecikti ne hikmetse dun goguslerimde hafiften damarlar bile cikmisti baya umutlanmistim ama gene olmadi bendede beyaz kremsi bir akinti vardi cnm
Benim de sarı renk geliyr akintm ama oyle aman aman bi akıntı degil. bazen kupkuru oluyr bazende akıntı geliyr.Akıntın ne alemde. Ben de sarı kıvamlı Afedersin. Belirti diyen var tabi . Her Bi harekete belirti etiketi yapıştırıldı ği gibi
Kötü bi durum olmasında eminim bize donecektr :)Gönül koyduk valla test yapicam c.tesi demişti. Haber vermemek için umarım güzel sebepleri vardır
Cnm gonul koyma eger hamileyse simdi esiyle kutlama yemegine cikmislardir sevincten gozu birsey gormuyordur onun bende hamile oldugumu ogrenmis olsaydim sevincten havalara ucardim gozum birsey gozmez ailem ve esimle paylasirdim ins bizlerede nasip olurGönül koyduk valla test yapicam c.tesi demişti. Haber vermemek için umarım güzel sebepleri vardır