- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
ınsan haklı olarak sınır oluyor. hayırısı be guzelımKızlar bu da hcg sonucu. Tırt .. üzülmedim gerçekten ya bi nefret bi bıkkınlık oldu artık. Gelecek ay olur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsan haklı olarak sınır oluyor. hayırısı be guzelımKızlar bu da hcg sonucu. Tırt .. üzülmedim gerçekten ya bi nefret bi bıkkınlık oldu artık. Gelecek ay olur insallah
üzülme canım adetine kaç gün var yada geçti mi belki daha erkendirKızlar bu da hcg sonucu. Tırt .. üzülmedim gerçekten ya bi nefret bi bıkkınlık oldu artık. Gelecek ay olur insallah
canım prospektüsünde sabah akşam yazıyor ancak ben günde 1defa sabah yaptım idrarını biraz tut çok su içme bekle ve hep aynı saatte yap inşlh ikinci çizgiyi yakalarsınKizlar adet tarihim 4 martti 2 gun erken geldi son 2 aydir da duzensiz adet goruyorum bunun icin ov. Testine basldm dun yaptm ve silk cizgi cikti simdi elimde 5 tane daha var simdi bugun yapmaya devam edeyim mi yarin mi edeyim yada bana yap diyebilicgnz bir zamn varmi kizlar kullanan arkdslrm yardmci olursnz secnrm
bende o durumdaydım canım en baştan beri stres yaptı bu testler hepimizde birde günler çok yakın olunca hep birbirimizle karşılaştırdık.Ben erken bile gördüm bu ay kırmızıları strese bağlıyorum. önümüzdeki ay ov. çok yakın test yapmayı düşünüyorum birkaç gün yapıp sonra beklemeye geçicem. En baştan beri konuşuyoruz çok istiyorum sizlerden birinden güzel haber almayı inşallah müjdeli haberler gelecek birkaç gün içindeKızlar bu da hcg sonucu. Tırt .. üzülmedim gerçekten ya bi nefret bi bıkkınlık oldu artık. Gelecek ay olur insallah
Yani kuzum bende gunde bi rane yapicam ayni saatte yalniz merak ettgim erkn mi basldm acaba testicanım prospektüsünde sabah akşam yazıyor ancak ben günde 1defa sabah yaptım idrarını biraz tut çok su içme bekle ve hep aynı saatte yap inşlh ikinci çizgiyi yakalarsın
Kizlar adet tarihim 4 martti 2 gun erken geldi son 2 aydir da duzensiz adet goruyorum bunun icin ov. Testine basldm dun yaptm ve silk cizgi cikti simdi elimde 5 tane daha var simdi bugun yapmaya devam edeyim mi yarin mi edeyim yada bana yap diyebilicgnz bir zamn varmi kizlar kullanan arkdslrm yardmci olursnz secnrm
Yarın adet günüüzülme canım adetine kaç gün var yada geçti mi belki daha erkendir
Benimde oyle oldu canim adetimn bitimnin 4.gunu yaptim dun silikti bugun yapicam artik gunde bi tane yapayim bakalim yani simdi bu koyu cizgiyi gorunce 24 36 saat sonra yumurtluyoruz demibende sılık cıktı 3 gun sonra koyulastı dun bugun gene sılıklestı bende gunde bır tane yapıyorum adet bıtımının 3 gunu yapmaya basladım ıstersen sende oyle yap
Aynen . Ben de biliyorum ki 13. Günü ovu. Günü. Ona yakın günler yapcam. İlişkiyi de 2 güne yapcam. Ardarda anlaşılan zayifliyor sperm kalitesibende o durumdaydım canım en baştan beri stres yaptı bu testler hepimizde birde günler çok yakın olunca hep birbirimizle karşılaştırdık.Ben erken bile gördüm bu ay kırmızıları strese bağlıyorum. önümüzdeki ay ov. çok yakın test yapmayı düşünüyorum birkaç gün yapıp sonra beklemeye geçicem. En baştan beri konuşuyoruz çok istiyorum sizlerden birinden güzel haber almayı inşallah müjdeli haberler gelecek birkaç gün içinde
evet bana dedıler dun koyu ıdı bugun sılıklestıgı ıcın yumurtan catlamıstır dıye. ama vucudumu dınlıyorum bırde dogru dun acaip belım agrıyordu kasık baskısı vardı bugun daha rahat kalktım agrım falan hafıfledı .. ben agrıdanda anlıyorumBenimde oyle oldu canim adetimn bitimnin 4.gunu yaptim dun silikti bugun yapicam artik gunde bi tane yapayim bakalim yani simdi bu koyu cizgiyi gorunce 24 36 saat sonra yumurtluyoruz demi
hayırlı ugurlu olsun... sılık cıktıgı gun yapmadınmı ? dun kırmız ıdı ıkısı yaptm bu asamda yapayım dıyorumMerhaba kızlar ben ovulasyon testi kullanarak hamile kalanlardanım maalesef 27 Yaşında premenepoz teşhisine sahibim ve yumurtlama çok zor oluyor Dolayısı ile önce vajinal mukus takibi ve onunla birlikte testi kullandım adet döngüm bazen 65-70 günü buluyor bazen daha fazla ovulasyon testi 30 0cakta çok net iki kırmızı çizgi çıktı ertesi gün çalışma yapmamızı önerdi doktorum ve şuan 5+3 günlük hamileyim ve umarım hersey yolundadır bol şanslar kızlar Rabbim göbüşünüzü doldursun sağlıkla inşallah
kaçıncı günü adetinin ben adetimin 9.günü yapmaya başlamıştım adet döngün nekadarsa öyle hesaplatyıp yapmaya başlaYani kuzum bende gunde bi rane yapicam ayni saatte yalniz merak ettgim erkn mi basldm acaba testi
Canm ayni sekilde venide dun teste tesvik eden agrydi bugunde vardi biraz ve simdi lavabodan cikinca seffaf yapiskan siviyi gordum yani bu ne anlama geliyor bu akinti grlince ne oluyordu yumurtlama gectievet bana dedıler dun koyu ıdı bugun sılıklestıgı ıcın yumurtan catlamıstır dıye. ama vucudumu dınlıyorum bırde dogru dun acaip belım agrıyordu kasık baskısı vardı bugun daha rahat kalktım agrım falan hafıfledı .. ben agrıdanda anlıyorum
kaçıncı günü adetinin ben adetimin 9.günü yapmaya başlamıştım adet döngün nekadarsa öyle hesaplatyıp yapmaya başla[/Q
benim adetim duzensiz 3 aydir onun icin bilemiyrum 4. Gunu basladim teste ve biraz once lavaboda seffaf akintyi gordum ne aanlama geliyor yapiskan seffaf akinti ov. Testinde silik cizgi var
Canm ayni sekilde venide dun teste tesvik eden agrydi bugunde vardi biraz ve simdi lavabodan cikinca seffaf yapiskan siviyi gordum yani bu ne anlama geliyor bu akinti grlince ne oluyordu yumurtlama gecti
Canim 2 saat once yaptim silik cizgi cikti :) yinede bugunu degerlendricem canimm yani yumurta catlamamis oluyor daha demi bebegimCanım o yapışkan Sıvı yumurtanın çatlamaya hazır olduğunu gösteriyor bugün test yapıp çizgiyi görebilirsin büyük ihtimalle hatta ilişki için de uygun gün bugün yada yarın diye biliyorum :)
Canim 2 saat once yaptim silik cizgi cikti :) yinede bugunu degerlendricem canimm yani yumurta catlamamis oluyor daha demi bebegim