ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

KiKar ovulasyon testinde silik cizgi cikinca yumurtlaniliyrmu ki ama bnm adetim biteli daha 5 gun oldu bilgilendrrsenz sevnrm
önümüzdeki en az 5 gün içinde koyu çift çizgi çıkacaktır. silik olunca pozitif olmuyo. testlerin en gıcık yanı da bu zaten

Anladm canm ne zamn yapayim bidha adetim biteli 5 gun oldu beklenen adet 31 mart
Her gün aynı saatte 3-4 saat idrarını tutarak yapmaya devam et canım. 4-5 gün içinde 2 koyu çizgi görürsün büyük ihtimalle. Ama bu arada iki güne bir çalışmaya devam :KK66:

Saat 5 civarı yap yarın, o zaman daha net çıkıyor :KK66:
Görmedim mesajı görsem yapardım belki. Bugün adet gelmese yarın sabah namazından sonra hcg yapiyim. İnşallah gelmez. Gıcık. . Ama tüm belirtiler mevcut. Belim ağrıyor Çok. Kahverengiler gelmedi gecen ayin aksine bi ona bel bağlıyorum.

Görmedim mesajı görsem yapardım belki. Bugün adet gelmese yarın sabah namazından sonra hcg yapiyim. İnşallah gelmez. Gıcık. . Ama tüm belirtiler mevcut. Belim ağrıyor Çok. Kahverengiler gelmedi gecen ayin aksine bi ona bel bağlıyorum.
Ay ben saat 5 civarini Sabah 5 okudum da... ben o saatlerde çok Sıvı almış oluyorum. Aşırı Tatlı yemek çekiyor canım Kilo almaktan korkuyorm . Su içiyorum. Midem dolu dursun diye :)

önümüzdeki en az 5 gün içinde koyu çift çizgi çıkacaktır. silik olunca pozitif olmuyo. testlerin en gıcık yanı da bu zaten

Bizim yaşlar da hep birbirine yakınmış :p

Dün giremedim pek kızlar nasılsınız var mı bi farklılıklar geriye kaç kaldı sizde bu ay güzel haberler arka arkaya gelir inşallah. Kızlar bu da benim son yaptiğim testle tüm ovu tesleri son bi defa paylaşayım dedim bu arada testlerim bitti

Eklentiler

• 20150312_172026.jpg
    20150312_172026.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 148
Bugun adet gunum bakalim kirmizilar gelecekmi :KK69:
ne durumdasin geldimi kirmizilar merak ettim ins gelmemistir

aslında prospektüste 6 ila 24 saat şiçinde gerçekleşecek diyor ama bazı kaynaklarda ise 24 ila 36 saate kadar gerçekleşecek diyor bu durumda işini garantiye almak adına üst üste iki gün koyu gördüğün gün ve sonraki gün deniliyor ama spermin vücutta 2 gün yaşıyor içini ferah tut bak duyuyorum millet tek seferde tutturuyor olur inşallah bugün ve yarını değerlendir :)))
insallah ya allahim kalbimin istedigini bana hayirli eule diyorum .. dun oldu evet bugunde olur ..birtek kafamda esim antibiyotik kullaniyor disinde apse var sorun olmaz ins :KK43:

Kızlar bu da hcg sonucu. Tırt .. üzülmedim gerçekten ya bi nefret bi bıkkınlık oldu artık. Gelecek ay olur insallah

Eklentiler

• 2015-03-13 12.00.10.jpg
    2015-03-13 12.00.10.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 147
X