Hayır canim ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyr bildgm kadaryla.KiKar ovulasyon testinde silik cizgi cikinca yumurtlaniliyrmu ki ama bnm adetim biteli daha 5 gun oldu bilgilendrrsenz sevnrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canim ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyr bildgm kadaryla.KiKar ovulasyon testinde silik cizgi cikinca yumurtlaniliyrmu ki ama bnm adetim biteli daha 5 gun oldu bilgilendrrsenz sevnrm
adete 2 gün kala ovu testin çift koyu çıkarsa hamilelik vardır diyolar benimkinde t den eser olmayınca ...Ovulasyon testi nedne canini sikti cnm merak ettim ?
önümüzdeki en az 5 gün içinde koyu çift çizgi çıkacaktır. silik olunca pozitif olmuyo. testlerin en gıcık yanı da bu zatenKiKar ovulasyon testinde silik cizgi cikinca yumurtlaniliyrmu ki ama bnm adetim biteli daha 5 gun oldu bilgilendrrsenz sevnrm
Hmmm anladm o zamn ben buhun itibari ile test tapmaya devam ediim miönümüzdeki en az 5 gün içinde koyu çift çizgi çıkacaktır. silik olunca pozitif olmuyo. testlerin en gıcık yanı da bu zaten
Bizim yaşlar da hep birbirine yakınmışniğde 27 :))
Saat 5 civarı yap yarın, o zaman daha net çıkıyorsabah yaptığım ovu . testi moralimi bozdu. keyifsizim ya . bu kez de olmadı işte biliyorum ben
İnşallah bu 9 ay boyunca malum sebepten ötürü hiiiç gelmezBugun adet gunum bakalim kirmizilar gelecekmi
Silik ç,zg, negatif demek canım ovulasyon testinde.KiKar ovulasyon testinde silik cizgi cikinca yumurtlaniliyrmu ki ama bnm adetim biteli daha 5 gun oldu bilgilendrrsenz sevnrm
Anladm canm ne zamn yapayim bidha adetim biteli 5 gun oldu beklenen adet 31 martSilik ç,zg, negatif demek canım ovulasyon testinde.
Her gün aynı saatte 3-4 saat idrarını tutarak yapmaya devam et canım. 4-5 gün içinde 2 koyu çizgi görürsün büyük ihtimalle. Ama bu arada iki güne bir çalışmaya devamAnladm canm ne zamn yapayim bidha adetim biteli 5 gun oldu beklenen adet 31 mart
Anladım bebegimm cok tesekku ederim kuzucum :)Her gün aynı saatte 3-4 saat idrarını tutarak yapmaya devam et canım. 4-5 gün içinde 2 koyu çizgi görürsün büyük ihtimalle. Ama bu arada iki güne bir çalışmaya devam
Rica ederim tatlım 3 hafta sonra güzel haberlerini alırız inşallahAnladım bebegimm cok tesekku ederim kuzucum :)
Ins cnm yaa hayirlisuylaİnşallah bu 9 ay boyunca malum sebepten ötürü hiiiç gelmez
NRica ederim tatlım 3 hafta sonra güzel haberlerini alırız inşallah
Görmedim mesajı görsem yapardım belki. Bugün adet gelmese yarın sabah namazından sonra hcg yapiyim. İnşallah gelmez. Gıcık. . Ama tüm belirtiler mevcut. Belim ağrıyor Çok. Kahverengiler gelmedi gecen ayin aksine bi ona bel bağlıyorum.Saat 5 civarı yap yarın, o zaman daha net çıkıyor
Ay ben saat 5 civarini Sabah 5 okudum da... ben o saatlerde çok Sıvı almış oluyorum. Aşırı Tatlı yemek çekiyor canım Kilo almaktan korkuyorm . Su içiyorum. Midem dolu dursun diye :)Görmedim mesajı görsem yapardım belki. Bugün adet gelmese yarın sabah namazından sonra hcg yapiyim. İnşallah gelmez. Gıcık. . Ama tüm belirtiler mevcut. Belim ağrıyor Çok. Kahverengiler gelmedi gecen ayin aksine bi ona bel bağlıyorum.
önümüzdeki en az 5 gün içinde koyu çift çizgi çıkacaktır. silik olunca pozitif olmuyo. testlerin en gıcık yanı da bu zaten
Bizim yaşlar da hep birbirine yakınmış
ne durumdasin geldimi kirmizilar merak ettim ins gelmemistirBugun adet gunum bakalim kirmizilar gelecekmi
insallah ya allahim kalbimin istedigini bana hayirli eule diyorum .. dun oldu evet bugunde olur ..birtek kafamda esim antibiyotik kullaniyor disinde apse var sorun olmaz insaslında prospektüste 6 ila 24 saat şiçinde gerçekleşecek diyor ama bazı kaynaklarda ise 24 ila 36 saate kadar gerçekleşecek diyor bu durumda işini garantiye almak adına üst üste iki gün koyu gördüğün gün ve sonraki gün deniliyor ama spermin vücutta 2 gün yaşıyor içini ferah tut bak duyuyorum millet tek seferde tutturuyor olur inşallah bugün ve yarını değerlendir :)))