İkisi de kopkoyu olmayınca negatif zaten kuzum. Biz daha da koyulaşacak diye umut ediyoruzEe vallah bende bilmiyom ama adet olmadan once benim genelde olur cunki ondan bana olumsuz geliyi bu arata oovu.testiyle gebelik ogrenme adli baslikta benim testi yolladim negatif dediler
Valla hic ümidim yok okadar vazgeçtim resmen icimden test bile yapmak gelmiyor adet gelene kadar beklicem kendimi alıştırdım artıkbu beyaz akıntı benim de kafamı karıştırdı da okudum araştırdım biraz yaklaşan adet için hormonların bi tepkisimiş.... puufff yani . bi ona bel bağladımdı farklı olarak bu at. sen yarın test yapıver hcg yi. inşallah çifti görürsün günün geçmiş olacak
Benim belim kopacak akıntıda var bazıları hamilelik oncesi olur diyor ama adet oncesinde de oluyor bellirti bile saymayanlar var yakındır hasta olmam artık Mart ayı icin hesaplamalar yapicamŞimdi bu akıntının olması mı iyi, olmaması mı iyi kızlar???
Yarın adet olmazsan test yap benceBenim belim kopacak akıntıda var bazıları hamilelik oncesi olur diyor ama adet oncesinde de oluyor bellirti bile saymayanlar var yakındır hasta olmam artık Mart ayı icin hesaplamalar yapicam
Yaa benim karnim cok kotu agriyo iki gun var ama her an kirmizilar geliyormus gibi bir agri var arada adey oldugumu sandim akintiymis megerYarın adet olmazsan test yap benceiki belirtinin çok benzediğini söylüyorlar hep canım
Normalde adetten önce böyle ağrın ve akıntın oluyor muydu kuzum?Yaa benim karnim cok kotu agriyo iki gun var ama her an kirmizilar geliyormus gibi bir agri var arada adey oldugumu sandim akintiymis meger
Olurdu cnm son gunler her an adet olacakmisim gibi sancilanirdim birde birsey sorucam yumurtladiktan 14 gun sonra ya hani yumurtladigin gunude sayiyormuyum yoksa ondan sonraki gunden itibaren mi eger yumurtladigim gunu sayarsam yarin adet gunu oluyor daNormalde adetten önce böyle ağrın ve akıntın oluyor muydu kuzum?
Testleri oynatmamak gerekli sanirim ben yapip banyoda odaya tasiyordum budami yanlis yahuuİlk idrar olmasın zatensaat 12-3-5'ten birini seç. İdrarını 3-4 saat tutarak sıvı alımını azaltarak, her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile test yap. Bir de testlerin oda sıcaklığında dursun
Onlara güvenme. Ben de hsaplayıcılardan erken yumurtladım bu ay.
O kadr takmisim ki rüyam da gördüm . once kahveler sonra kirmizilari görüyorm nasıl üzülüyorum ama uyandım rüya olduğuna sevindim. Né kadar da zavallı hissediyorum kendimi yaaaYaa benim karnim cok kotu agriyo iki gun var ama her an kirmizilar geliyormus gibi bir agri var arada adey oldugumu sandim akintiymis meger
Onlara güvenme. Ben de hsaplayıcılardan erken yumurtladım bu ay.
Cnm sikma cnini bu ay bende kirmizilari bekliyom bizimde nasibimizde bu ay yokmus demekki birdahaki aya nasip ins cnmKızlar kırmızı kartı gormuş bulunmaktayım alıştırmıştım kendimi daha az hüsrana uğradım resmen. Ins sizler Hamis olursunuz canlar. simdi Mart ayına bakicaz
az olsun ya ben de kendimi aşıltırmaya çalışıyorum da . bu ay çok bi beklentiye girdim . rüyamda kırmızıları görüyordum da nasıl üzülüyordum yaKızlar kırmızı kartı gormuş bulunmaktayım alıştırmıştım kendimi daha az hüsrana uğradım resmen. Ins sizler Hamis olursunuz canlar. simdi Mart ayına bakicaz
haydi bakalımmmm . rastgele . :) bundan sonrası rabbimin lütfu. inşallah olmuştur tutmuşturKızlarrrrr sizce olmuşmudur kii becerebildim mi ki bu ay tutar mı kii ???? sorular sorularsilikleşti 10 martı değerlendirdim gibi gerçi sabaha karşı 2 de oldu ama değerlendirilmiştir değil mi
Canim kendimi kötüye hazırlamak durumunda kaldım cunku insan cok üzülüyor kendime gelemiyorum sonra suratım asık dolaşıyorum ben belki mayısta baslarım tekrar çalısmalara sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var ins sizler Hamis olursunuz umudu kaybetme bat gunu gelmeden guzel haberler bekliyorumaz olsun ya ben de kendimi aşıltırmaya çalışıyorum da . bu ay çok bi beklentiye girdim . rüyamda kırmızıları görüyordum da nasıl üzülüyordum yaneyse sen de bana yoldaş olursun umutlar benim de gelecek aya kalırsa. c. tesi büyük günn
Aynen canım allahım buyuk dogru zaman degil demekki allahım dogru zamanda saglikli bebekler nasip etsin ins herkese 1 ay dinlenicem galiba Mayıs'ta tekrar başlıcam kısmet artikCnm sikma cnini bu ay bende kirmizilari bekliyom bizimde nasibimizde bu ay yokmus demekki birdahaki aya nasip ins cnm
Ok cnm kafani dagit biraz oda engelliyo bebisi beynin rahat olmaliAynen canım allahım buyuk dogru zaman degil demekki allahım dogru zamanda saglikli bebekler nasip etsin ins herkese 1 ay dinlenicem galiba Mayıs'ta tekrar başlıcam kısmet artik