ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Valla doktora 28 şubatta gittim, yumurtan çatlamış dedi. 14 mart adet günün dedi...

Zaten bir anda koyulaşıyor canım sıkma canını

Valla doktora 28 şubatta gittim, yumurtan çatlamış dedi. 14 mart adet günün dedi...
Himmm yani yumurtladigimiz gunu saymiyoruz ozaman zaten senden 2gun once yumurtlamisim senle adette 2 gun fark oluyo demekkI. Yarin benim adet gunu begun gene gebelik testi yaptim negatif cikti cnm ay bile bile lades benimki biliyorum negatif oldugunu merak iste tutamadim kendimi yarin yapmicam test mest

Bence de adetin gecikmeden yapma tatlım. Peki ovulasyon testin ne durumda?

Kızlaaar bugün de ovulasyon testi yaptım. Sizce umutlanayım mı? BAT 3 gün var?

Eklentiler

• PicsArt_11_3_2015 17_58_13.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 145
tabi ki zaten bi gün koyu oluyor koyudan önceki ve sonraki günler hayali
O zaman stresten falan gecikmiştir ya da kimyasal gebelik yaşamışsındır. Uygun olmayan spermlee yumurta döllenmiştir ama tutunmadan atılmıştır o gecikmeye neden olmuştur

O zaman stresten falan gecikmiştir ya da kimyasal gebelik yaşamışsındır. Uygun olmayan spermlee yumurta döllenmiştir ama tutunmadan atılmıştır o gecikmeye neden olmuştur
çift çizgiden 3 gün sonra yumurtam çatlamış olur mu acaba

çift çizgiden 3 gün sonra yumurtam çatlamış olur mu acaba
Sanmam canım. LH yumurtanın çatlamasını sağlıyor. En yüksek seviyedeyken 12-36 saat arası yumurta çatlıyor. Benimki 2 gün üst üste koyu çıktı. Ertesi sabah doktora gittim çatlamış dedi, o akşam silik çıktı test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…