Valla doktora 28 şubatta gittim, yumurtan çatlamış dedi. 14 mart adet günün dedi...Olurdu cnm son gunler her an adet olacakmisim gibi sancilanirdim birde birsey sorucam yumurtladiktan 14 gun sonra ya hani yumurtladigin gunude sayiyormuyum yoksa ondan sonraki gunden itibaren mi eger yumurtladigim gunu sayarsam yarin adet gunu oluyor da
Zaten bir anda koyulaşıyor canım sıkma canınıTestleri oynatmamak gerekli sanirim ben yapip banyoda odaya tasiyordum budami yanlis yahuuay elime yuzumemi bulastirdim ne ? Bugun hafiften ikinci cizgi gordum cuamrtesi 14 gun bugun 10 oluyor simdi sali persembe cumartrsi diye gun arisi olsun diyorum olur.demi ?
Himmm yani yumurtladigimiz gunu saymiyoruz ozaman zaten senden 2gun once yumurtlamisim senle adette 2 gun fark oluyo demekkI. Yarin benim adet gunu begun gene gebelik testi yaptim negatifValla doktora 28 şubatta gittim, yumurtan çatlamış dedi. 14 mart adet günün dedi...
O zaman sen üstüne düşeni yaptın canım, bundan sonrası kısmetBak canım bu da dünkü geç oldu biraz ama silikleşiyo ben 9 martı 10 marta bağlayan gece oldu 10 martta bi daha olmadı çalışma bu dünün testi
gecen ay ovulasyonda çift çizgi gördükten 17 gün sonra adet oldum bu ne demek oluyor o zamanValla doktora 28 şubatta gittim, yumurtan çatlamış dedi. 14 mart adet günün dedi...
Sen dedün silikleşince test yapmadım bugün ..bu günlerde hep ilişki oldu bu gece yapmıycam adamın suyu cıktıhamile olursam haber veririm... :) bu gece de olsa mı acaba demekten yine kendimi alıkoyamıyorum Eki Görüntüle 1451199
gecen aya göre hesap edersem 25 mart adet günü inşallah bebişten dolayı gelmez kırmızılar
Bence de adetin gecikmeden yapma tatlım. Peki ovulasyon testin ne durumda?Himmm yani yumurtladigimiz gunu saymiyoruz ozaman zaten senden 2gun once yumurtlamisim senle adette 2 gun fark oluyo demekkI. Yarin benim adet gunu begun gene gebelik testi yaptim negatifcikti cnm ay bile bile lades benimki biliyorum negatif oldugunu merak iste tutamadim kendimi yarin yapmicam test mest
Koyu Çift çizgi gördükten sonra teste devam ettin mi canım?gecen ay ovulasyonda çift çizgi gördükten 17 gün sonra adet oldum bu ne demek oluyor o zaman
İnşallah tatlım inşallahgecen aya göre hesap edersem 25 mart adet günü inşallah bebişten dolayı gelmez kırmızılar
tabi ki zaten bi gün koyu oluyor koyudan önceki ve sonraki günler hayaliKoyu Çift çizgi gördükten sonra teste devam ettin mi canım?
O zaman stresten falan gecikmiştir ya da kimyasal gebelik yaşamışsındır. Uygun olmayan spermlee yumurta döllenmiştir ama tutunmadan atılmıştır o gecikmeye neden olmuşturtabi ki zaten bi gün koyu oluyor koyudan önceki ve sonraki günler hayali
gebelik testi yok mu elinde canım bayağı koyu yani yumurtluyormuşsun gibiKızlaaar bugün de ovulasyon testi yaptım. Sizce umutlanayım mı? BAT 3 gün var?
çift çizgiden 3 gün sonra yumurtam çatlamış olur mu acabaO zaman stresten falan gecikmiştir ya da kimyasal gebelik yaşamışsındır. Uygun olmayan spermlee yumurta döllenmiştir ama tutunmadan atılmıştır o gecikmeye neden olmuştur
Var da adet gününden önce yapmayacağım söz verdim kendime. Çook negatifim oldu bugüne kadar :-(gebelik testi yok mu elinde canım bayağı koyu yani yumurtluyormuşsun gibi
negatif olduğu zamanlar ovulasyonda böle koyu oluyor muyduVar da adet gününden önce yapmayacağım söz verdim kendime. Çook negatifim oldu bugüne kadar :-(
Sanmam canım. LH yumurtanın çatlamasını sağlıyor. En yüksek seviyedeyken 12-36 saat arası yumurta çatlıyor. Benimki 2 gün üst üste koyu çıktı. Ertesi sabah doktora gittim çatlamış dedi, o akşam silik çıktı test.çift çizgiden 3 gün sonra yumurtam çatlamış olur mu acaba
Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim bilmiyorum yani canım :)negatif olduğu zamanlar ovulasyonda böle koyu oluyor muydu
hadi o zaman güzel haberlerini bekliyoruzBu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim bilmiyorum yani canım :)