ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sanmiyorum yaa saat gec oldu pek dogru bir sonuc alamam birde az bir saat once baya bir su ictim yapmiyacagim diye
Anladım canım. Yarın inşallah adet olmazsın da cuma günü direkt gebelik testinden öğrenirsin hamileliğini :KK66:

Bugun yukarda ekledim ikinci cizgi silik mesela yarin kopkoyu mu olur eger yumurtlarsam bunumu anlamam lazim ?
Evet şu an silik canım. Yarrın kopkoyu olursa bil ki yumurtlamak üzeresin :KK66: gün gün koyulaşmıyor birden koyulaşıyor.

Pekiii yumurtlama.gununde birlikte olmali mi yoksa birfun oncesi birgun sonrasimi ?
Hem koyu çıktığı gün hem de ertesi gün silik çıkıyor ya o gün birlikte olmak şansı arttıyor canım. Ama koyu çıkana kadar 2 güne 1 devam etmek lazım :KK66: yumurtlama günlerinde 2-3 gün üst üste birliktelik olabilir.

Kızlaaar bugün de ovulasyon testi yaptım. Sizce umutlanayım mı? BAT 3 gün var?
ayyyyyyy.. heyecan verici.. dolunay hamile dolunay hamileeeee. ay inşallah . ne kadar da benziyor ovu . günküne. az daha silik gibi ama. yarın da yapsan sanki iyice koyulaşacak gibi

ayyyyyyy.. heyecan verici.. dolunay hamile dolunay hamileeeee. ay inşallah . ne kadar da benziyor ovu . günküne. az daha silik gibi ama. yarın da yapsan sanki iyice koyulaşacak gibi

Canim senin hâlâ yumurtlama olacakms gibi görünüyor. Sanırım gebelikte de bu sekilde cikiyor ovu. Testleri. Ay insainsallah vardır biseyler yaa :KK54:
Aaah ah inşallah canlar yaa :p umarım adet yaklaştığı için değil kuzum içimde olduğu için böyle çıkmıştırr :KK68:

Aaah ah inşallah canlar yaa :p umarım adet yaklaştığı için değil kuzum içimde olduğu için böyle çıkmıştırr :KK68:
Ay insallahhhhhh :) bende koyuyi goremedim bi türlü suan okuldaym eve gidince testleri cekip ataym inşallah bi yorumlayn bakalm akıbetm nedir :KK14:

X