ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

hımm ama o zaman da şüphe uyandırıcı niye öyle cok ki inşallah hamilesindir
Ayy agzin bal yesin hadi ins cnm benim bak bunlar benim yumurtladigim gun cekilenlerdi onlara kiyasla aslinda bugunki pekte koyu sayilmaz herhalde

Eklentiler

• 20150226_191325.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 137
Ayy agzin bal yesin hadi ins cnm benim bak bunlar benim yumurtladigim gun cekilenlerdi onlara kiyasla aslinda bugunki pekte koyu sayilmaz herhalde
yinede lh artışı var ama bi önceki gün hiç belli olmuyo neredeyse ...hayırllısı artık biz elimizden geleni yapalım gerisi allah a kalmış adet günü nü sabırsızlıkla bekleyelim :)

yinede lh artışı var ama bi önceki gün hiç belli olmuyo neredeyse ...hayırllısı artık biz elimizden geleni yapalım gerisi allah a kalmış adet günü nü sabırsızlıkla bekleyelim :)
Evet yaa dun cok silikti acikcasi pek onemsememistim kahve falan icmistim oncesinden sivi almamak gerekiyoya o yuzden bugun tekrar yaptim ama bu sefer dikkat ettim tabi

bu sabah uyandım eşime dedimki rüyamda yılan gördüm boğazımın kenarından yukarı çıkıyordu o da dediki bende gördüm 2 tane yılan dereye iniyordu arabanın yanında dedi şaşırdım arabamı dedim bende gördüm arabanın önündeydim diye bu ne ki böle hayırdır inşallah deyip gectim bugün nette rüya tabirlerine baktım böyle yazıyordu Rüyada yılan görmek bir diğer taraftan hayra yorumlanır. Maddi durumunuzun güçleneceğine, ailevi hayatınızda yenilikler yaşayacağınıza işarettir. Bir çocuk sahibi olabilir veya evlilikle sonuçlanacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz.allah hayırlısını nasip etsin

vorones bugün ovulasyon testi yaptın mı canım? Var mı yeni belirtin? BAT aynı ya hadi umut ver bana

Bir çocuk sahibi olabilir .... haydı inşaaalllaaahhh

vorones bugün ovulasyon testi yaptın mı canım? Var mı yeni belirtin? BAT aynı ya hadi umut ver bana
yapmadım canım ya.. lazım olur diye kıyamıyorum :) hcg de yapmayalım demi . haklısın ama. bu kez bekleyelim gelirse gelir adet napalım . bir de bi sayfa var ya ovulasyon testiyle gebelik öğrenilebilir mi diye orayı hatmettim genelde hep yanıltmış ve . ya da 2 gün kaladan öncekiler hep silik ve umutkırıcı olmuş. moral bozmayalım durduk yere. ben de de tık yok belirti namına sivilcem var çenemde :)

senindemi cenede cikti benim sabah bir kaltim cenemde portlemis allahtan birtane cikti normalde birkactane cikar bende

Benim de çenemde sivilce var evet yapmayalım canım. Hadi ya ovulasyon da garanti değil yani... Ben bugün yaptım ama testi süre dolmadan ordan oraya taşımak zorunda kaldım bir şey olmaz dedim ama ve C çizgisinin ve T çizginin yarısı hiç çıkmadı. O yüzden yorum yapmak hatalı olur dedim attım

senindemi cenede cikti benim sabah bir kaltim cenemde portlemis allahtan birtane cikti normalde birkactane cikar bende
evet ya pörtlekler bunlar benim adet belirtilerim oluyo normalde. bir de ruh halim tabi . baya gergin ve agresif tahammülsüzken bu günlere yakın bi gevşiyor rahatlıyorum . aynı psikolojiyle amaaann napalım olmazsa olmaz diyorum. gelecek aya artık diye . bu arada bugünkü ovu. testin keşke yumurtlama günküler gibi çıksaymış ozaman ne umut verici olurdu

dün sözleşmiştik ya ondan yapmıştım bilsem bugün de yapardım . zaten moral bozuyor yahu. o kadar bekledik . c. tesi de gelir heralde. tabi inşallah ondan önce kırmızı misafirler gelmezzzz

Benimde adet belirtim sivilce bende sinirli ve agrasif oluyom ve cok duygusallasiyom. Kuzum yaa artik nasip kismet ne diyelim ins bebis vardir karnimizda ama herseyin yine hayirlisi benim karnim gun yaklastikca dahada cok agrimaya basliyo resmet adet geliyorum diye onceden sinyal veriyo

dün sözleşmiştik ya ondan yapmıştım bilsem bugün de yapardım . zaten moral bozuyor yahu. o kadar bekledik . c. tesi de gelir heralde. tabi inşallah ondan önce kırmızı misafirler gelmezzzz
Ben yarın bir daha yapacağım bir umut koyudur belki... İnşallah gelmez inşallah

Calla benimde kasıklar karin agriyor 2 gundur gelen giden yok ama gelecek gibi beyaz akintim hala devam ediyor artık benim ümit kalmadı bile bugun adet tarihimdi off offf

Calla benimde kasıklar karin agriyor 2 gundur gelen giden yok ama gelecek gibi beyaz akintim hala devam ediyor artık benim ümit kalmadı bile bugun adet tarihimdi off offf
Benimde akintim cogaldi sanki adetten onceki gunler akintim artmaya basliyo

bu beyaz akıntı benim de kafamı karıştırdı da okudum araştırdım biraz yaklaşan adet için hormonların bi tepkisimiş.... puufff yani . bi ona bel bağladımdı farklı olarak bu at. sen yarın test yapıver hcg yi. inşallah çifti görürsün günün geçmiş olacak

Benimde akintim cogaldi sanki adetten onceki gunler akintim artmaya basliyo

Şimdi bu akıntının olması mı iyi, olmaması mı iyi kızlar???

Şimdi bu akıntının olması mı iyi, olmaması mı iyi kızlar???
Ee vallah bende bilmiyom ama adet olmadan once benim genelde olur cunki ondan bana olumsuz geliyi bu arata oovu.testiyle gebelik ogrenme adli baslikta benim testi yolladim negatif dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…