ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Genelde saat 10gibi yapiyorum hep .. ama ilk idrar olmayabiliyor bu sikinti olurmuki
İlk idrar olmasın zaten saat 12-3-5'ten birini seç. İdrarını 3-4 saat tutarak sıvı alımını azaltarak, her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile test yap. Bir de testlerin oda sıcaklığında dursun

Bugun adetmn 12.gunu ama ovulasyn testinde cok cook silik cikti uzuldum neden ya :'( tlfnmda takvimim programi var ona gore bgn Yumurtlama gunumdu :'((
Onlara güvenme. Ben de hsaplayıcılardan erken yumurtladım bu ay.

Sivilce hiçbir şeyin net belirtisi değil rahat ol

Sivilce hiçbir şeyin net belirtisi değil rahat ol
Hadi ya öyle mi dersin insallah dediğin gibidir de bebis vardir adet olmam. Ya forumu okuyorum da. Çoğu bat tan önce öğreniyor biz de mi yapsak hcg yi yarın falan. Cesaret lazım tabi . Böyle de kafam allak bullak oluyor yahu

Bence kafaba takmamaya calis gez dolas birsrylerle ugras sonra erken davrandim diye uzulme cnm biraz daha sabirr

Kuzumm sem yumurtlama dönemindesin. Ben de de oldu o. Ama bu regl sivilcesi ;(

acaba yumurtlamanın bittiğini nasıl anlayacağıZ. Bugün eşimle bende geldim gezmeklerdeyim :) bugün testi gece 10 dan önce de yapamamm hayyy silik olsa barii bu gece de yapışırdam kocam çok yorulcak yorgun da :)

Arkadaslar merak ettim bugun tekrar ovu.testi yaptim dune gore birazdaha belirgin cikti

Öyle tabi kuzum yok ya ben BAT gününden önce yapmayacağım. Şu an ne adet olacakmışım gibi hissediyorum ne de hamile gibi hissediyorum, nötr durumdayım, erkek oluyorum sanırım Saldım çayıra mevlam kayıra modundayım. Adet olmazsam sabah yapacağım, yoksa öncesinden gerek yok. Şurda kalmış 4 gün

ayluc , buldum canım ta 87.sayfadaymış :) dün resmen çizgi hayaletmiş bugün ciddi anlamda koyulaşmış gelsin bebişleeer

ayluc , buldum canım ta 87.sayfadaymış :) dün resmen çizgi hayaletmiş bugün ciddi anlamda koyulaşmış gelsin bebişleeer
Ayy ne bilim oylemi diyosun gercekten bu sabah kalktigimda merak ettim evde birsuru gebelik testi vardi bir yapayim dedim sonuc negatif gerci negatif cikacaginida biliyodum aslinda ama merek isye

Ayy ne bilim oylemi diyosun gercekten bu sabah kalktigimda merak ettim evde birsuru gebelik testi vardi bir yapayim dedim sonuc negatif gerci negatif cikacaginida biliyodum aslinda ama merek isye
Ovulasyon testi kopkoyu olduğunda bile gebelik silik çıkıyor canım testin umut vaat ediyor, bence adetinin günü geçince öğreneceksin gebeliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…