İlk idrar olmasın zatenGenelde saat 10gibi yapiyorum hep .. ama ilk idrar olmayabiliyor bu sikinti olurmuki
Onlara güvenme. Ben de hsaplayıcılardan erken yumurtladım bu ay.Bugun adetmn 12.gunu ama ovulasyn testinde cok cook silik cikti uzuldum neden ya :'( tlfnmda takvimim programi var ona gore bgn Yumurtlama gunumdu :'((
Sivilce hiçbir şeyin net belirtisi değil rahat olKızlar sivilce de çıkmaya başladı yüzüm de. İyice tükendi ümitlerim. Eşime dedim şimdiden 25 mart çalışma günü diye. Hey allahım ya. Ne çok bekler oldum bu ay. Bu kadar bekleyince olmuyor benim dualarım ya. biraz rahatlamam lazım. ..
Hadi ya öyle mi dersin insallah dediğin gibidir de bebis vardir adet olmam. Ya forumu okuyorum da. Çoğu bat tan önce öğreniyor biz de mi yapsak hcg yi yarın falan. Cesaret lazım tabi . Böyle de kafam allak bullak oluyor yahuSivilce hiçbir şeyin net belirtisi değil rahat ol
Bence kafaba takmamaya calis gez dolas birsrylerle ugras sonra erken davrandim diye uzulme cnm biraz daha sabirrHadi ya öyle mi dersin insallah dediğin gibidir de bebis vardir adet olmam. Ya forumu okuyorum da. Çoğu bat tan önce öğreniyor biz de mi yapsak hcg yi yarın falan. Cesaret lazım tabi . Böyle de kafam allak bullak oluyor yahu
Kuzumm sem yumurtlama dönemindesin. Ben de de oldu o. Ama bu regl sivilcesi ;(
Öyle tabi kuzumHadi ya öyle mi dersin insallah dediğin gibidir de bebis vardir adet olmam. Ya forumu okuyorum da. Çoğu bat tan önce öğreniyor biz de mi yapsak hcg yi yarın falan. Cesaret lazım tabi . Böyle de kafam allak bullak oluyor yahu
Ooo yükle bakalımArkadaslar merak ettim bugun tekrar ovu.testi yaptim dune gore birazdaha belirgin cikti
Ok cnm yorumunu bekliyom dune gore belirgin sankiOoo yükle bakalım
Dünkünü arıyoum 1dk canımOk cnm yorumunu bekliyom dune gore belirgin sanki
Ayy ne bilim oylemi diyosun gercekten bu sabah kalktigimda merak ettim evde birsuru gebelik testi vardi bir yapayim dedim sonuc negatifayluc , buldum canım ta 87.sayfadaymış :) dün resmen çizgi hayaletmiş bugün ciddi anlamda koyulaşmış gelsin bebişleeer
canım pek de anlamıyorum ama daha var henüz pozitif olmamış gibi gözüküyorOk cnm yorumunu bekliyom dune gore belirgin sanki
Ovulasyon testi kopkoyu olduğunda bile gebelik silik çıkıyor canımAyy ne bilim oylemi diyosun gercekten bu sabah kalktigimda merak ettim evde birsuru gebelik testi vardi bir yapayim dedim sonuc negatifgerci negatif cikacaginida biliyodum aslinda ama merek isye
Bugün de çalış sonra 2 güne 1. Keyfine göre devam ettamam mı devam mı yıldızlılar ilişkş olduğunu gösteriyorEki Görüntüle 1449802
Cnm ovu.Gunum gecti benim 12 adet gunum zaten de biz ovu.testini gebeliktesti niyetine kullaniyoz hamile olanlarda koyu cizgi cikiyomustacanım pek de anlamıyorum ama daha var henüz pozitif olmamış gibi gözüküyor
desene bu gecede uyku yok bizeBugün de çalış sonra 2 güne 1. Keyfine göre devam et
hımm ama o zaman da şüphe uyandırıcı niye öyle cok ki inşallah hamilesindirCnm ovu.Gunum gecti benim 12 adet gunum zaten de biz ovu.testini gebeliktesti niyetine kullaniyoz hamile olanlarda koyu cizgi cikiyomusta