ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy kuzum benim teyzesi dedin icim bir tuhaf oldu benim kiz kardesim yok cunki cocugum teyzesiz kalmayacak yuppi ayyy cok sevindim . Bende senin kesin hamile oldugunu hissediyorum cnm
Tamam söz bebiş bu ay ya da ne zaman gelirse gelsin teyzesi benim yeğeninle yeğenim tanışır bir gün o belki belli mi olur bak ya iddiaya gireceğiz sonunda :) inşallah ikimiz de hamileyizdir kuzum.

Biliyorum canım Sağolsen :)) meyve götürdüm yiyo güç olsun Alışık benimki gece uykusuzluğa da bakalım nâsı olcak yahuu korunduğumuz zaman eşim isterdi üstünseler yok derdim bebek düşünmeye başladık dersi yoğunluğuarttı

Valla bizimki mactan yorgun argin bile gelse yeteski bugun olacak de gozleri parliyo adamin havalara ucuyor

Benimki de öyle aslında ama stresli ve hazırlık yapamazsa aklı o işte kalır bebeğim olursa ama ona babasını bir bir şikayet edeceğim

Tamam söz bebiş bu ay ya da ne zaman gelirse gelsin teyzesi benim yeğeninle yeğenim tanışır bir gün o belki belli mi olur bak ya iddiaya gireceğiz sonunda :) inşallah ikimiz de hamileyizdir kuzum.
ay ne guzel olur demi birgun bir bakmissin uni.de karsilasirlar . Heh hee bakalim benim hislerim mi seninkilermi daha kuvvetli ovu. Bence annenin hisleri daha kuvvetli

ay ne guzel olur demi birgun bir bakmissin uni.de karsilasirlar . Heh hee bakalim benim hislerim mi seninkilermi daha kuvvetli ovu. Bence annenin hisleri daha kuvvetli
Paradoks oldu bu ya:) anneysen tutturdun ve ben de anneyim. Ama ben anneysem ben de tutturdum o zaman sen de annesin yani senin teorine göre ya ikimiz de hamileyiz ya da ikimiz de zırvalayıp duruyoruz

Paradoks oldu bu ya:) anneysen tutturdun ve ben de anneyim. Ama ben anneysem ben de tutturdum o zaman sen de annesin yani senin teorine göre ya ikimiz de hamileyiz ya da ikimiz de zırvalayıp duruyoruz
Sorma yaa bak su yaramaza daha gelmeden bizim kafa gitti bu gidisle bir teori buluyormusuz tarihe adimizi yazicaz valla cilgin anneler

Kızlar sivilce de çıkmaya başladı yüzüm de. İyice tükendi ümitlerim. Eşime dedim şimdiden 25 mart çalışma günü diye. Hey allahım ya. Ne çok bekler oldum bu ay. Bu kadar bekleyince olmuyor benim dualarım ya. biraz rahatlamam lazım. ..

aynısını bu akşam ben söyledim canım eşime,sivilce çıkmaya başladı bende yok sanırım bu ay diye,ama kararlıyım eğer bu ay yoksa gelecek ay hiç takmıycam düşünmüycem beklemenin stresi mahvetti beni

Kızlar bende de sivilce var adet dönemine bi hafta kala çıjardı ve küçük olurdu daha neredeyse iki hafta var ve büyük sivilceye takılmayın derim çünkü bi topicte okudum hamilrlik döneminde olabiliyormuşş ogüzel canınızı sıkmayın

benim genelde adet dönemlerime yakın yüzümde sivilce çıkar,yıllardır böyle canım o yüzden söyledim zaten bir enteresan oldum bu ay kasık,bel ağrım var acaba?? diye ümitleniyorum,sonra yoktur ümitlenme deyip kendimi frenliyorum sanırım bata kadar böyle gidecek bu,sadece ben değil forumdaki bayanların geneli bu durumdayız artık pozitif mi negatif mi ne olacaksa olsun modundayım

Bugun adetmn 12.gunu ama ovulasyn testinde cok cook silik cikti uzuldum neden ya :'( tlfnmda takvimim programi var ona gore bgn Yumurtlama gunumdu :'((

O takvimim programi bendede var ben uygulamayi yükledm ama dogru düzgün kullanamadm çünkü adetm duzensizlesti...

Kuzumm sem yumurtlama dönemindesin. Ben de de oldu o. Ama bu regl sivilcesi ;(

Bugun adetmn 12.gunu ama ovulasyn testinde cok cook silik cikti uzuldum neden ya :'( tlfnmda takvimim programi var ona gore bgn Yumurtlama gunumdu :'((
Benim hesaplanan günden bir gün sonrası cift koyu çıktı. Seninde öyle olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…