Tamam söz bebiş bu ay ya da ne zaman gelirse gelsin teyzesi benimAyy kuzum benim teyzesi dedin icim bir tuhaf oldu benim kiz kardesim yok cunkicocugum teyzesiz kalmayacak yuppi ayyy cok sevindim . Bende senin kesin hamile oldugunu hissediyorum cnm
Valla bizimki mactan yorgun argin bile gelse yeteski bugun olacak de gozleri parliyo adamin havalara ucuyorNe güzel kocam çok yorgundu yattı şimdi de ders çalışıp 3 saattir odasından çıkmadı
Yahu başka günü boşver bugünü kaçırma. Gece uykudan uyanıyor onlar :) sen sinyal ver uyumadan. . Ay yardımcı olacam diye neler de yazıyorum böyle . Napiyim yahu koyuyu bu kadar yakalamis ken işi şansa bırakmani istemiyorum
Valla bizimki mactan yorgun argin bile gelse yeteski bugun olacak de gozleri parliyo adamin havalara ucuyor
ay ne guzel olur demi birgun bir bakmissin uni.de karsilasirlarTamam söz bebiş bu ay ya da ne zaman gelirse gelsin teyzesi benimyeğeninle yeğenim tanışır bir gün o belki belli mi olur bak ya iddiaya gireceğiz sonunda :) inşallah ikimiz de hamileyizdir kuzum.
Et kuzum et ben swni ne cabalarla dunyaya getirdim ah cocugum gelde bana sor deeBenimki de öyle aslında ama stresli ve hazırlık yapamazsa aklı o işte kalır bebeğim olursa ama ona babasını bir bir şikayet edeceğim
Paradoks oldu bu ya:) anneysen tutturdun ve ben de anneyim. Ama ben anneysem ben de tutturdum o zaman sen de annesinay ne guzel olur demi birgun bir bakmissin uni.de karsilasirlar. Heh hee bakalim benim hislerim mi seninkilermi daha kuvvetli ovu. Bence annenin hisleri daha kuvvetli
Sorma yaa bak su yaramaza daha gelmeden bizim kafa gitti bu gidisle bir teori buluyormusuzParadoks oldu bu ya:) anneysen tutturdun ve ben de anneyim. Ama ben anneysem ben de tutturdum o zaman sen de annesinyani senin teorine göre ya ikimiz de hamileyiz ya da ikimiz de zırvalayıp duruyoruz
aynısını bu akşam ben söyledim canım eşime,sivilce çıkmaya başladı bende yok sanırım bu ay diye,ama kararlıyım eğer bu ay yoksa gelecek ay hiç takmıycam düşünmüycem beklemenin stresi mahvetti beniKızlar sivilce de çıkmaya başladı yüzüm de. İyice tükendi ümitlerim. Eşime dedim şimdiden 25 mart çalışma günü diye. Hey allahım ya. Ne çok bekler oldum bu ay. Bu kadar bekleyince olmuyor benim dualarım ya. biraz rahatlamam lazım. ..
Kızlar sivilce de çıkmaya başladı yüzüm de. İyice tükendi ümitlerim. Eşime dedim şimdiden 25 mart çalışma günü diye. Hey allahım ya. Ne çok bekler oldum bu ay. Bu kadar bekleyince olmuyor benim dualarım ya. biraz rahatlamam lazım. ..
aynısını bu akşam ben söyledim canım eşime,sivilce çıkmaya başladı bende yok sanırım bu ay diye,ama kararlıyım eğer bu ay yoksa gelecek ay hiç takmıycam düşünmüycem beklemenin stresi mahvetti beni
benim genelde adet dönemlerime yakın yüzümde sivilce çıkar,yıllardır böyle canım o yüzden söyledim zaten bir enteresan oldum bu ay kasık,bel ağrım var acaba?? diye ümitleniyorum,sonra yoktur ümitlenme deyip kendimi frenliyorum sanırım bata kadar böyle gidecek bu,sadece ben değil forumdaki bayanların geneli bu durumdayızKızlar bende de sivilce var adet dönemine bi hafta kala çıjardı ve küçük olurdu daha neredeyse iki hafta var ve büyük sivilceye takılmayın derim çünkü bi topicte okudum hamilrlik döneminde olabiliyormuşşogüzel canınızı sıkmayın
Belki de gec yumurtluyorsndur canm.Bugun adetmn 12.gunu ama ovulasyn testinde cok cook silik cikti uzuldum neden ya :'( tlfnmda takvimim programi var ona gore bgn Yumurtlama gunumdu :'((
Kuzumm sem yumurtlama dönemindesin. Ben de de oldu o. Ama bu regl sivilcesi ;(Kızlar bende de sivilce var adet dönemine bi hafta kala çıjardı ve küçük olurdu daha neredeyse iki hafta var ve büyük sivilceye takılmayın derim çünkü bi topicte okudum hamilrlik döneminde olabiliyormuşşogüzel canınızı sıkmayın
Benim hesaplanan günden bir gün sonrası cift koyu çıktı. Seninde öyle olacaktırBugun adetmn 12.gunu ama ovulasyn testinde cok cook silik cikti uzuldum neden ya :'( tlfnmda takvimim programi var ona gore bgn Yumurtlama gunumdu :'((
Genelde saat 10gibi yapiyorum hep .. ama ilk idrar olmayabiliyor bu sikinti olurmukiEvet koyu çizgi için erken ama tam günü yakalamak için aynı saatte test yapmayı ihmal etme
İlk idrar olmamalı zaten . İlk idrar geçsin birsey içme sonrasında yap.Genelde saat 10gibi yapiyorum hep .. ama ilk idrar olmayabiliyor bu sikinti olurmuki
Anne olalım da varsın adımız çılgın olsunSorma yaa bak su yaramaza daha gelmeden bizim kafa gitti bu gidisle bir teori buluyormusuztarihe adimizi yazicaz valla cilgin anneler