ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hımmm öyle mi ben de gün gün koyulaşacak sanmıştım. Haklısın dünkünden daha koyu gibi geldi sonradan. Bakalım şu zaMan hemen geçsin istiyorum. Bugün çalışmım yarın çalışma olsun diyorum ne dersin
Bence uygundur :KK66: henüz çok koyu değil, bir gün dinlenip bir gün çalışalım ki spermcikleri yormadan işimize bakalım :p

Kızlar bugün daha koyu oldu ovulasyon bugünü ve yarını değerlendirsem yeterlimi heycan yaptim
Hatta T kısmı C'den bile koyu maşallah :) bugünü es geçme derim. Yarın büyük ihtimalle silik çıkacak. Bugün ve yarın misafir falan kabul etme :KK48:

Hatta T kısmı C'den bile koyu maşallah :) bugünü es geçme derim. Yarın büyük ihtimalle silik çıkacak. Bugün ve yarın misafir falan kabul etme :KK48:
Ayy heyecan yaptım misafir Almam alirmiyim kizzzzz kimsecikleri almam bugünü ce yarını değerlendirelim ayy ins bu ay tutar goruncem rüyasında gormuş dun ikiz bebeklerim oluyormuş ben bir tane bile olsa havalara uçarım once saglikli olsunda hayirlisiyla ins

Ayy heyecan yaptım misafir Almam alirmiyim kizzzzz kimsecikleri almam bugünü ce yarını değerlendirelim ayy ins bu ay tutar goruncem rüyasında gormuş dun ikiz bebeklerim oluyormuş ben bir tane bile olsa havalara uçarım once saglikli olsunda hayirlisiyla ins
Ahh inşallah canım inşallah ya :) Bu başlık hepimize uğurlu gelecek bence:KK68:

Ya kızlar benim ki niye o kadar koyu çıkmadı acaba yapılma zamanlarından Kaynaklı mı gerçi ben ikigüne bir kuralını yerine getirdim yine de ama bende niye öyle koyu olmadı meraklardayım yaayaa:KK64:

Ya kızlar benim ki niye o kadar koyu çıkmadı acaba yapılma zamanlarından Kaynaklı mı gerçi ben ikigüne bir kuralını yerine getirdim yine de ama bende niye öyle koyu olmadı meraklardayım yaayaa:KK64:
Hangi marka ile yaptın canım? Herkeste LH seviyesi aynı değil. Her gün aynı saatte, sıvı alımına dikkat ederek yaptıysan; herhangi bir ilaç falan kullanmıyorsan, polikistik over da yoksa tek neden kişiden kişiye değişen LH seviyesidir. Çalışma da yapmışsın zaten, hiiiç sıkma canını :KK66:

Hangi marka ile yaptın canım? Herkeste LH seviyesi aynı değil. Her gün aynı saatte, sıvı alımına dikkat ederek yaptıysan; herhangi bir ilaç falan kullanmıyorsan, polikistik over da yoksa tek neden kişiden kişiye değişen LH seviyesidir. Çalışma da yapmışsın zaten, hiiiç sıkma canını :KK66:

Laboquick ile Yaptım ben saatleri düzenli yapamadım sanırım neyse bakalım olmazsa nasip değilmiş olursa da çok mutlu olurum :)) Polikistik over vardır belki diye SOĞAN suyu kürü Yaptım adetim erken oldu sanki söküldü içim çok acı çektim ondan sonraki ay ilk denememizde adet oldum yine canım acıdı belki de vücut kendini hazırlıyorduk bilemiyorum ki incir yiyorum her gün aç karnına incir suyu içtim 4-5 günde duamı da ediyorum Allah îma şükür tevekkülde yapıyorum. Bizde birbirimize dua edelim inşallah olur hayırlısıyla :)

Laboquick ile Yaptım ben saatleri düzenli yapamadım sanırım neyse bakalım olmazsa nasip değilmiş olursa da çok mutlu olurum :)) Polikistik over vardır belki diye SOĞAN suyu kürü Yaptım adetim erken oldu sanki söküldü içim çok acı çektim ondan sonraki ay ilk denememizde adet oldum yine canım acıdı belki de vücut kendini hazırlıyorduk bilemiyorum ki incir yiyorum her gün aç karnına incir suyu içtim 4-5 günde duamı da ediyorum Allah îma şükür tevekkülde yapıyorum. Bizde birbirimize dua edelim inşallah olur hayırlısıyla :)
İnşallah öyle bir sağlık sorunun yoktur ama doktora görünmeden kür falan yapma derim ben, ne olur ne olmaz. Ama incir yemende bir sakınca yok. Ben de o marka ile yapıyorum hayırlısı bakalım. Aynı saatte yapmak çok önemli, hormon aktivitesi değişiyor.
Aynen ben de son birkaç aydır(korunmasız ilişki olduğundan beri) adetlerim normalden fazla ağrılı ve ilk günden itibaren yoğun akıntılı olarak geçiyor ki normalde ilk gün çok akıntım olmazdı. Ben de vücut gebeliğe hazırlanıyor diye düşünüyorum, inşallah öyledir. Ben de Meryem Suresini okumaya başlayacağım ilk fırsatta... Çok faydalıymış... Rabbim inşallah bu ay hayırlısı ile nasip eder ya...

Okumak isterseniz Meryem Suresini ekledim canlar...http://s4.dosya.tc/server/SruulL/MeryemSuresi.docx.html
Ben zor buldum, paylaşayım istedim. 41 gün boyunca ara vermeden devam etmek lazımmış adetliyken eşinize ya da bir tanıdığınıza kendi adınıza okutabiliyormuşsunuz. Bir de Tilavet secdesi yapmak lazımmış bu surede. Onun da nasıl olduğu eklediğim dosyada var. İnşallah vesile olur bu dua da bizlere. Tez vakitte hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah... Rabbim sen büyüksün...

Okumak isterseniz Meryem Suresini ekledim canlar...http://s4.dosya.tc/server/SruulL/MeryemSuresi.docx.html
Ben zor buldum, paylaşayım istedim. 41 gün boyunca ara vermeden devam etmek lazımmış adetliyken eşinize ya da bir tanıdığınıza kendi adınıza okutabiliyormuşsunuz. Bir de Tilavet secdesi yapmak lazımmış bu surede. Onun da nasıl olduğu eklediğim dosyada var. İnşallah vesile olur bu dua da bizlere. Tez vakitte hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah... Rabbim sen büyüksün...
Ben de duymuştum bu sureyi merak edip meal Lo okumuştum 3 kere falan anlamı çok güzel ve evlat isteği geçiyor süredÉ. Okuduk diye olmak zorunda değil. Böyle olduğu gibi okumadik diye de olmayacak değil. Yani iş allahin elinde okumayım bu ay da söz valla hamis kaldığım aydan sonra okucam ;$

Valla benimkide böyle çıkacak mı acaba ilk defa böyle düzenlı takip ediyorum. Benim de böyle cillop gibi :) Çıksa heyecan yaparım valla. Al işte gel de unut gelde stres yapmadan çalış. . Oy Oy zor işler. Yarın mutlaka at foto olur mu. Bakalım siliklesmismi

Kızlar bu işler bizim istediğimiz gibi de olmuyor yahu güya gün aşırı olacakti böyle şimdi ustuste oldu. Kaliteyi düşürdük Mü ki. Bugün ara versem diyecem de muhtemel yumurtlama günümü kaçırırsam diye korkuyorum şimdi de.. Neyse bakalım bugün test Nasıl çıkacak

Merhaba canım kur'an dan mı okumak gerekiyor. Yoksa mealinden de okunabilir mi? 41gün mü yoksa 41 kere mi? Teşekkürler :)

Kızlar dunki ovulasyon testimde t daha koyuydu ilk resim Ogün calışma oldu. Bugunki testimde 2. Resim biraz siliklesmid sanki bugunde calışma olacak peki yarında biyle olursa yarinami calışma olacak

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 687
  • image.jpg
    image.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 700
Kızlar dunki ovulasyon testimde t daha koyuydu ilk resim Ogün calışma oldu. Bugunki testimde 2. Resim biraz siliklesmid sanki bugunde calışma olacak peki yarında biyle olursa yarinami calışma olacak
işi şansa bırakmazdim ben olsam. Ama ben bilmiyorum . Benim 3. Gun ku test daha azaldı t çizgisi. Senin bu resimler adetin kaçıncı günleri oluyor. Adet başlangicini 1. Gun sayarsak ? Benim 9. Günüm

Kızlar cizgi eşit cikti sanki 10 dk sonra acaba bugünü geçip yarinami yapsak calışma off kafam gene karisti

işi şansa bırakmazdim ben olsam. Ama ben bilmiyorum . Benim 3. Gun ku test daha azaldı t çizgisi. Senin bu resimler adetin kaçıncı günleri oluyor. Adet başlangicini 1. Gun sayarsak ? Benim 9. Günüm
35 ginde bir oluyorum canım 24. Gun çatladı dun calışma oldu bugunde olucak ama yarında cizgi buna benzer çıkarsa nezaman catladigini yakalYabilirmiyomki

35 ginde bir oluyorum canım 24. Gun çatladı dun calışma oldu bugunde olucak ama yarında cizgi buna benzer çıkarsa nezaman catladigini yakalYabilirmiyomki
Çok şaşırdım şimdi yani adetin bittikten sonra değil de sen resmen yeni adete yakın yumurtlama yaşıyorsun. Hani adetten sonraki hafta diyordu herkes. Belki benim de öyledir gelecek adete kadar hergün test yapiyim madem. Ben 11. Günden Sonra daha da olmaz diye geçen ay bırakmıştım takibi

Bence dün yaptıysanız bugün yapma yarın yap. Zaten dünden sperm vardır vücudunda :KK66:

:KK43: adet oldumm. Artık önünüzdeki aya bir dahaa :) Rabbim büyük inşallah isteyen herkese nasip olur

X