- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
Öylemi yapayım yarına biraz daha siliklesir demi 3 gun üst üste yapınca sperm kalitesi düşerse diye düşündüm bende korkuyorum kaçırcam diyeBence dün yaptıysanız bugün yapma yarın yap. Zaten dünden sperm vardır vücudunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemi yapayım yarına biraz daha siliklesir demi 3 gun üst üste yapınca sperm kalitesi düşerse diye düşündüm bende korkuyorum kaçırcam diyeBence dün yaptıysanız bugün yapma yarın yap. Zaten dünden sperm vardır vücudunda
35 gunde bir oluyorum canım her ay bu zamanlarda yumurtluyorum sende bırakma devam et hep ben adetim bittiği ginden başladım yapmaya ins tutar Hamis oluruzÇok şaşırdım şimdi yani adetin bittikten sonra değil de sen resmen yeni adete yakın yumurtlama yaşıyorsun. Hani adetten sonraki hafta diyordu herkes. Belki benim de öyledir gelecek adete kadar hergün test yapiyim madem. Ben 11. Günden Sonra daha da olmaz diye geçen ay bırakmıştım takibi
Bence öyle yap, bu sefer yarın da bu şekilde çıkarsa 3 gün üst üste olacak sperm kalitesi iyice düşecek. Yine de sen kararını ver tatlımÖylemi yapayım yarına biraz daha siliklesir demi 3 gun üst üste yapınca sperm kalitesi düşerse diye düşündüm bende korkuyorum kaçırcam diye
Ayy bendeki bu kararsızlık ne olcak bilmiyorum canım aslında yarın daha mantıklı sanki dünden kalan spermler vardır birde siliklesincede iliski olsun diyyorlar yarına az daha siliklesirse iliski olmuş olur ayy akşamki duruma bakayım ozamanBence öyle yap, bu sefer yarın da bu şekilde çıkarsa 3 gün üst üste olacak sperm kalitesi iyice düşecek. Yine de sen kararını ver tatlım
Bence de duruma göre davranAyy bendeki bu kararsızlık ne olcak bilmiyorum canım aslında yarın daha mantıklı sanki dünden kalan spermler vardır birde siliklesincede iliski olsun diyyorlar yarına az daha siliklesirse iliski olmuş olur ayy akşamki duruma bakayım ozaman
Durumlarda bizim pek elimizde olmuyor yahu . Dün yapmayalım ara verelim dedik.olmadı . Nasip . :) bugün ara vermek planım var bakalım.Bence de duruma göre davran
Üzülme. Uzulmeyelim adet olunca . Rabbim büyük elbette. Zamanıni bekliyordur bebisleradet oldumm. Artık önünüzdeki aya bir dahaa :) Rabbim büyük inşallah isteyen herkese nasip olur
Kızlar dunki ovulasyon testimde t daha koyuydu ilk resim Ogün calışma oldu. Bugunki testimde 2. Resim biraz siliklesmid sanki bugunde calışma olacak peki yarında biyle olursa yarinami calışma olacak
Katılıyorum, dün çalışma yaptıysanız bugün şart değil. Zaten sperm var şu an içerde. Ha keyfi olursa bilememBence dün yaptıysanız bugün yapma yarın yap. Zaten dünden sperm vardır vücudunda
Kur'an okumayı biliyorsan ordan okuyabilirsin canım. Ben bilmiyorum o yüzden Arapça okunuşunu Türkçe harflerle olanı ekledim. 41 gün canım, günde 1 kere.Merhaba canım kur'an dan mı okumak gerekiyor. Yoksa mealinden de okunabilir mi? 41gün mü yoksa 41 kere mi? Teşekkürler :)
yumurtlama tarihi kaç günde bir adet olduğuna göre değişiyor diye biliyorum ama geneli adet bittikten sonraki 14. gün olarak hesaplıyor. sen geçen ay erken bırakmışsın gibi geldi.Çok şaşırdım şimdi yani adetin bittikten sonra değil de sen resmen yeni adete yakın yumurtlama yaşıyorsun. Hani adetten sonraki hafta diyordu herkes. Belki benim de öyledir gelecek adete kadar hergün test yapiyim madem. Ben 11. Günden Sonra daha da olmaz diye geçen ay bırakmıştım takibi
benim de hemen hemen aynı çıkıyor,sat ne zamandı seninBen de bugün 5.testi yaptım. Adete göre 10.gündeyim ve ilk defa testim diğer günlerden daha koyu. Demek ki yumurtlama yaklaşıyor :) Ama hala C'den silik, hafta sonu yumurtlama günüm. İnşallah koyulaşacak o zaman...
15 Şubattı canım. Senin? Ortalama-29 günde bir adet oluyorum. 16 Martı bekliyorum.benim de hemen hemen aynı çıkıyor,sat ne zamandı senin
benim 12 şubat canım ama hala net çift çizgiyi göremedim,sanırım geç yumurtluyorum anlamadım hiç. Birde daha öncede yazdım kimyasal gebelikten sonra düzenim tamamen şaştı üç aydır 30-31-29 günde adet oluyorum. bakalım hayırlısı çok aratmadan sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah hepimize15 Şubattı canım. Senin? Ortalama-29 günde bir adet oluyorum. 16 Martı bekliyorum.
Amin canım amin. Benimki de korunmasız ilişkiden bu yana değişti. Her ay farklı olmaya başladı. O yüzden son 3 ayın ortalamasını aldım 29 çıktı. O yüzden yumurtlama günümü de net hesaplayamıyorum. İnşallah testler sayesinde tutturacağım bu ay. Hepimiz gelecek ay bu zamanlar gebeliğimizin nasıl gittiğini konuşuyor oluruz inşallahbenim 12 şubat canım ama hala net çift çizgiyi göremedim,sanırım geç yumurtluyorum anlamadım hiç. Birde daha öncede yazdım kimyasal gebelikten sonra düzenim tamamen şaştı üç aydır 30-31-29 günde adet oluyorum. bakalım hayırlısı çok aratmadan sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah hepimize
Ben Laboquick kullanıyorum. Bununla beraber Surelab ve Ovula da iyi diye duymuştum. Hangisi ucuzsa onu al :)Ne marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz kızlar? sizce en iyisi hangisi? Bende sipariş vercem kararsız kaldım
Canım devam et yapmaya 1 2 güne koyulasirBen de bugün 5.testi yaptım. Adete göre 10.gündeyim ve ilk defa testim diğer günlerden daha koyu. Demek ki yumurtlama yaklaşıyor :) Ama hala C'den silik, hafta sonu yumurtlama günüm. İnşallah koyulaşacak o zaman...
Rica ederim canım. Forumda ya da google'da arama da yapabilirsin markayı yaz illa bi yorum çıkar zaten.Anladım canım çok tşkler hakkımızda hayırlısı ☺