- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 37
Sen de benim gibi silikle başlamışsın testleri atacaksan her gün aynı saatte, aynı ayarlarla fotoğrafını çek sakla canım. Koyulaşmaya başladığını daha rahat anlarsın böylece.Bu da 1. Gun sonucu bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de benim gibi silikle başlamışsın testleri atacaksan her gün aynı saatte, aynı ayarlarla fotoğrafını çek sakla canım. Koyulaşmaya başladığını daha rahat anlarsın böylece.Bu da 1. Gun sonucu bakalım
Evet canm silik gibi gordm ben.Yok gibi. Azıcık silik dimi. Yumurtlama yakın değildir demek.
:))) o zaman ovulasyon testıne devam sana şartmış ama diger arkadaşlar bı denemenızı tavsıye edıyorum yumurtanızda kalıtelı oluyor bıldıgım kadarıylaİncir, soğan yiyemiyorum ki ben ya...
Evet özellikle kuru inciri ben de çok duydum. Her sabah 1 tane yemek bile baya etkiliymiş. Evet ben mecbur ovulasyon kiti ile devam edeceğim :):))) o zaman ovulasyon testıne devam sana şartmış ama diger arkadaşlar bı denemenızı tavsıye edıyorum yumurtanızda kalıtelı oluyor bıldıgım kadarıyla
Her gün yapacağın için en az 20 tane alman lazım canım. Tabi döngünün uzunluğuna göre bu sayı artabilir. Laboquick, Surelab ya da Ovula var benim bildiğim. Fiyatı hangisi uygun gelirse onu al.Kizlar hangi marka ovulasyon testi alayim sizce? Bir de kaç tane almaliym?
Evet koyulaşmış sanki. Bugünü boş geçme bence. Tamam üst üste çalışma yapmak sperm sayısında azalma yapabilir ama emin ol hamile kalmana yetecek kadar sperm vardırKızlar benimki koyulasmismj bugun 22. Gunum dun gece 2 de iliski oldu bugünü boş geçip yarına calışma yapsak diyorum ard Arda olunca kaliteli spermler oluşmuyor demişti Dr
Hmm tamam canım :)Her gün yapacağın için en az 20 tane alman lazım canım. Tabi döngünün uzunluğuna göre bu sayı artabilir. Laboquick, Surelab ya da Ovula var benim bildiğim. Fiyatı hangisi uygun gelirse onu al.
Bence çifti gördüğün gün ustuste yap. Boş geçirdiğinde hepten kaçırırsann..Kızlar benimki koyulasmismj bugun 22. Gunum dun gece 2 de iliski oldu bugünü boş geçip yarına calışma yapsak diyorum ard Arda olunca kaliteli spermler oluşmuyor demişti Dr
Bi bakiyim fotosunu atsan. benimki kadar silik mi ki. Ayyyy dolunay hamis kalsak bu ay ne anı olur bize. Bilegimizin hakkıyla diye. ..Demin 3.testimi yaptım. Aynı silik 2.çizgi ile yola devam :)
Ben severim inciri. günde bi kaç tanede yerim. Ama haslamadan falAn kurucà hatta çayla icsem olur mu kiEvet özellikle kuru inciri ben de çok duydum. Her sabah 1 tane yemek bile baya etkiliymiş. Evet ben mecbur ovulasyon kiti ile devam edeceğim :)
ahh inşallah hamile kalırız ya. Bebeğinin ilk hediyesi benden söz seni mi kıracağım yüklüyorum hemen. İşte bugün:Bi bakiyim fotosunu atsan. benimki kadar silik mi ki. Ayyyy dolunay hamis kalsak bu ay ne anı olur bize. Bilegimizin hakkıyla diye. ..
Olur olur haşlaman şart değil günde 1-2 demek yeterli ve oldukça faydalıymış.Ben severim inciri. günde bi kaç tanede yerim. Ama haslamadan falAn kurucà hatta çayla icsem olur mu ki
Kafam allam bullar oldu vallahi yarına dahada koyulasirmiki şimdide aklıma bu geldiBence çifti gördüğün gün ustuste yap. Boş geçirdiğinde hepten kaçırırsann..
hiii. Benimkine benziyor. Yarın ikinci günü belki daha da koyulasır benimki. Senin ki de ayy çok heyecanlı benim de Mı bebegım olacak çok güzel ya hayali bile. Evet ya böyle yol arkadaşıyz ya bebis olunca ben de hediyesini gönderim söz; )ahh inşallah hamile kalırız ya. Bebeğinin ilk hediyesi benden söz seni mi kıracağım yüklüyorum hemen. İşte bugün:
Anlaştık canım Evet ya çok güzel bir duygu. Hatta bu testlerrde bile silik çizgi hoşuma gidiyor. İnşallah bu ay gebelik testimde de görürüm bu çizgiyi diyorum... Hesaplayıcılar 1-2 mart gibi gösteriyor yumurtlama günümü. Senin ne zaman tahminen?hiii. Benimkine benziyor. Yarın ikinci günü belki daha da koyulasır benimki. Senin ki de ayy çok heyecanlı benim de Mı bebegım olacak çok güzel ya hayali bile. Evet ya böyle yol arkadaşıyz ya bebis olunca ben de hediyesini gönderim söz; )
Benimkine 28 Şubat diyor. da bence biraz daha önce gibi. Bakalim ovu. Testleri ne diyecek.Anlaştık canım Evet ya çok güzel bir duygu. Hatta bu testlerrde bile silik çizgi hoşuma gidiyor. İnşallah bu ay gebelik testimde de görürüm bu çizgiyi diyorum... Hesaplayıcılar 1-2 mart gibi gösteriyor yumurtlama günümü. Senin ne zaman tahminen?
Senin adet döngün kaç gün canım? Sanırım benden kısa.Benimkine 28 Şubat diyor. da bence biraz daha önce gibi. Bakalim ovu. Testleri ne diyecek.