- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 37
Hem teste hem çalışmaya devam dediğin gibi inşallah koyulaşır ve tuttururum bu ay...Canım devam et yapmaya 1 2 güne koyulasir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem teste hem çalışmaya devam dediğin gibi inşallah koyulaşır ve tuttururum bu ay...Canım devam et yapmaya 1 2 güne koyulasir
Geçen ay tatil falan dolayısıyla da bırakmıştım ama çift gördüğüm günüçalışmıştıK. Olmadı tabi. Bakalim nasipse bu ay olacak olacak :) insallahyumurtlama tarihi kaç günde bir adet olduğuna göre değişiyor diye biliyorum ama geneli adet bittikten sonraki 14. gün olarak hesaplıyor. sen geçen ay erken bırakmışsın gibi geldi.
Evet aynen öyle saat ve sıvı çok önemli. Bugün güzelce dinlen yarına enerji toplaTesti birde Şimdi yapayım dedim.t hiç çıkmadı. Saat ve sıvı alımında ilgili galiba da. Bugünü boş geçirme planım var. Endişelendim de yaptım günü kaçırırsam diye. Tek çıkması Moral bozuyor ya
Ben de bugün 5.testi yaptım. Adete göre 10.gündeyim ve ilk defa testim diğer günlerden daha koyu. Demek ki yumurtlama yaklaşıyor :) Ama hala C'den silik, hafta sonu yumurtlama günüm. İnşallah koyulaşacak o zaman...
Evet canım her gün 1 kere 17.00 civarı yapıyorum. Hormonların en aktif olduğu saat dilimlerinden biriymiş bu saat. Öğle arasından sonra sıvı almamaya çalışıyorum.Günde 1kere mi yapıyorsun canım
YA az önce peceteye gelen kahveler gördüm. Biraz da kasık agrım var neden acaba. Usuttum falan mı ki . Sebebi ne ki.Evet aynen öyle saat ve sıvı çok önemli. Bugün güzelce dinlen yarına enerji topla
YA az önce peceteye gelen kahveler gördüm. Biraz da kasık agrım var neden acaba. Usuttum falan mı ki . Sebebi ne ki.
Yok canım ya benim daha adetim biteli 3 gun oldu.İnşallah yerleşmedir canım. Benimde bugün başıma geldi adetime daha 4 gün vardı önce kahverengi pembemsi lekelenme oldu biraz sancım oldu sonra devamı geldi
Evet canım her gün 1 kere 17.00 civarı yapıyorum. Hormonların en aktif olduğu saat dilimlerinden biriymiş bu saat. Öğle arasından sonra sıvı almamaya çalışıyorum.
Yok canım ya benim daha adetim biteli 3 gun oldu.
Adetten arta kalanlardır canım, spermlerle beraber onlar da atılıyordur korkma Bazen bana da olurYA az önce peceteye gelen kahveler gördüm. Biraz da kasık agrım var neden acaba. Usuttum falan mı ki . Sebebi ne ki.
Devam et bence onlara hemen hemen hepsi aynı duyarlılıkta canım.( Kullandığın markadan şüpheliysen bir tanıdığına da verebilirsin.) Ama hangi markayla başlarsan onla devam et ki koyulaşmayı fark edebilesin. Bu ay 3-4 gün erken yumurtlamışsın demek ki. Korunmasız ilişkide hormonlar çok değişiyor, vücut gebeliğe hazırlanıyorBenimde elimde 7 tane kaldı onları kullanayım. Yoksa ovula ya da surelabla mı denesem ki ya da neyse iki güne bir şansımızı deneyekim Rabbim nasip eder inşallah. Sence ne yapsam hem üzülüyom hem moral bozukluğu hayal kırlklığı daha adetime 3 4 gün vardı yaaa stresten oldu bence kendimi sakinim diye telkinde bulunuyom da beynim inanmıyor bana :))
Ben gitmedim ama bu hafta sonu gideceğim bir aksilik olmazsa. Normalde geçtiğimiz hafta sonu gidecektim ama hesapta olmayan işler çıktı. Bu hafta şöyle genel bir muayene olmak istiyorum. Kist, miyom vs. bir şey var mı, rahmim ne durumda, kanımdaki demir oranı vs.nasıl ve en önemlisi yumurtlama günlerinde gitmiş olacağım, yumurta var mı çatladı mı onu öğrenmek istiyorum. 2,5 yıllık evliyim. En son bekarken gitmiştim. İnşallah bir sorun yoktur...Kızlarr siz çocuk düşünmeye başlayınca doktora gittiniz mi? Gitsem nasıl bi muayene yapar ? Biliyor musunuz?
Hay ağzın bal yesin inşallah canım yaaAmin canım amin. Benimki de korunmasız ilişkiden bu yana değişti. Her ay farklı olmaya başladı. O yüzden son 3 ayın ortalamasını aldım 29 çıktı. O yüzden yumurtlama günümü de net hesaplayamıyorum. İnşallah testler sayesinde tutturacağım bu ay. Hepimiz gelecek ay bu zamanlar gebeliğimizin nasıl gittiğini konuşuyor oluruz inşallah
Bende de demir eksikliği vardı iki aydır ilaçta kullanmıyorum aslında baktırılmalı herşeye ama hastaneyi hiç sevmem daha doğrusu iğne fobim var bayılıyorum iğne vücuduma girinceBen gitmedim ama bu hafta sonu gideceğim bir aksilik olmazsa. Normalde geçtiğimiz hafta sonu gidecektim ama hesapta olmayan işler çıktı. Bu hafta şöyle genel bir muayene olmak istiyorum. Kist, miyom vs. bir şey var mı, rahmim ne durumda, kanımdaki demir oranı vs.nasıl ve en önemlisi yumurtlama günlerinde gitmiş olacağım, yumurta var mı çatladı mı onu öğrenmek istiyorum. 2,5 yıllık evliyim. En son bekarken gitmiştim. İnşallah bir sorun yoktur...
Amiiin cümlemizin inşallahHay ağzın bal yesin inşallah canım yaa
Ayyynı ben. Kan alınırken yatıyorum yoksa bayılıyorum :| iğneden değil de kan tutuyor... Ama mecbur... Gebelikte en çok demir deposu azalıyormuş, ihmal etme bence canım ilaçlarını.Bende de demir eksikliği vardı iki aydır ilaçta kullanmıyorum aslında baktırılmalı herşeye ama hastaneyi hiç sevmem daha doğrusu iğne fobim var bayılıyorum iğne vücuduma girince
Ay evet dediğin doğru bence de. É peki spermler hep çıkıyor geri özellikle sabah .. Hani içerde vardı yeterdiAdetten arta kalanlardır canım, spermlerle beraber onlar da atılıyordur korkma Bazen bana da olur