ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Senin kaçıncı denemen bu ay? Belki sen de 3.de tutturursun :KK66: akşam 8'den sonra hormonlar azalıyor yumurtladıysan bile gozukmemiş olabilir. Su, idrardaki hormonu seyreltir. Ben normalde de pek sıvı içmediğimden zorlanmadım. Belki o yüzden ilk günden silik çıktı. Sen çalışma yapmışsın ve yapıyorsun da, bundan sonrası kısmet. Kafana taksan da gelecek takmasan da, Yeter ki Rabbim onu sana nasip etsin :KK66: o yüzden kafama takıyorum diye üzülme. Hiç takmıyorum diyenler en fazla"illa bu ay olsun" dememiştir. Yoksa ilişki yaşayan her kadın bir belirtide hemen"acaba hamile miyim" diye düşünür. Ki bizler bebek planlıyoruz düşünmeden olmaz yani :KK70: ha deneme yaparken ne kadar istekli ve rahat olursan vajinal salgın o kadar artar, o yüzden tadını çıkar :KK66:

Teşekkür ederim çok Haklısın artık keyifini çıkarıp Rabb'ime dua edeceğim Hakkımızda Hayırlısı inşallah olur Rabbim bizi çok bekletmez meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder... Biz daha çok başındayız inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip olur :))

Teşekkür ederim çok Haklısın artık keyifini çıkarıp Rabb'ime dua edeceğim Hakkımızda Hayırlısı inşallah olur Rabbim bizi çok bekletmez meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder... Biz daha çok başındayız inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip olur :))
Amin canım amin :) hepimizin dileği hayırlı bir evlada en kısa sürede kavuşmak :) inşallah sen de çift çizgiyi görürsün bu ay:KK66:

Evet canım bir gün çalışıp bir gün boş durmak. Yeteri kadar hareketli sperm oluşması için bu aralık idealmiş. Bir tek koyu çizgi gördüğüm gün ve ertesi gün üst üste deneme yapmak şansı arttırırmış, bizler de öyle yaparız. Ama oluur da koyu çizgi görecek kadar LH'ım yükselmezse diye en garanti yol 2 güne 1:KK66: doktorlar da bunu öneriyor.
Tamam canım adetin bitsin, temizlen ve başla hemen teste. Bazen erken yumurtlama olabiliyormuş, kaçırma:KK66:
Merhaba canim ovulasyon testini günde iki kere mi yapmk gerek? Bende bu ay denicm nasipse bilmiyorum nasil olacagni.

Merhaba canim ovulasyon testini günde iki kere mi yapmk gerek? Bende bu ay denicm nasipse bilmiyorum nasil olacagni.
Eğer kurallarına ve saatine dikkat edersen 1 kere yeterli aslında canım. Ama iş vs.sebeplerin varsa 2 tane de yapabilirsin.

Ben çalışıyorum iş yerinde yapsam sonucu etkiler mi acaba?
Yoo fark etmez canım. Sabah 10 ve akşam 8 arasında yap. İdeali saat 4-5 civarı. Yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azalt ki LH miktarı idrarda seyrelmesin. Her gün aynı saatte ve aynı damla miktarı ile yap(örneğin 4 damla). Bunlara dikkat etmene rağmen hiç çizgi görmezsen silik çizgileri yakaladığın gün ve ertesi gün ilişkiye gir. Yok silik çizgiyle başladıysan benim gibi, 2.çizginin de 1 çizgi kadar koyu olduğu gün ve ertesi günü boş geçme:KK66: NOT:Adetten hemen sonra teste başla ve her ihtimale karşı adetten temizlendikten sonra 2 güne 1 birlikte ol eşinle :KK66: Ha bir de duayı dilinden ve gönlünden eksik etme. Mümkünse birlikte olmadan önce ezberden ya da kitaptan Ayetel Kürsü oku... İnşallah bu ay hepimiz hayırla, sağlıkla, huzurla gebe kalırız...

Yoo fark etmez canım. Sabah 10 ve akşam 8 arasında yap. İdeali saat 4-5 civarı. Yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azalt ki LH miktarı idrarda seyrelmesin. Her gün aynı saatte ve aynı damla miktarı ile yap(örneğin 4 damla). Bunlara dikkat etmene rağmen hiç çizgi görmezsen silik çizgileri yakaladığın gün ve ertesi gün ilişkiye gir. Yok silik çizgiyle başladıysan benim gibi, 2.çizginin de 1 çizgi kadar koyu olduğu gün ve ertesi günü boş geçme:KK66: NOT:Adetten hemen sonra teste başla ve her ihtimale karşı adetten temizlendikten sonra 2 güne 1 birlikte ol eşinle :KK66: Ha bir de duayı dilinden ve gönlünden eksik etme. Mümkünse birlikte olmadan önce ezberden ya da kitaptan Ayetel Kürsü oku... İnşallah bu ay hepimiz hayırla, sağlıkla, huzurla gebe kalırız...
Ayy insallah canim. Cok tesekkur ederim.

Çok güzel özetlemis faydalı olmuşsun eline gönlüne sağlık . Ben de öğle arası eve gidip yapacağım adetim dün bitti.

Geliyr biseyler ama anlamiyrm ne akintisi oldgnu.
Evet ben de anlamıyorum. Hele ki ilişki sonrası sabah daha yoğun ve hani yumurtlama akıntısı diye izah edilen ! Gibi geliyor ama . Yok yani öyle olsa hamilelikle sonuçlanırdi o ay.

Bu da 1. Gun sonucu bakalım

Eklentiler

• 20150223_120112-1.jpg
    20150223_120112-1.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 1.198
kızlar sizde yumurtlama akıntısı gelmiyor mu
Ben de geçen ay çok az geldi kesildi, tam tespit edemedim o yüzden yumurtlama gününü. Adet olunca o gün yumurtladığımı anladım. O yüzden testle takip etmek daha garanti gibi geliyor bana

Ben de geçen ay çok az geldi kesildi, tam tespit edemedim o yüzden yumurtlama gününü. Adet olunca o gün yumurtladığımı anladım. O yüzden testle takip etmek daha garanti gibi geliyor bana
incir yiyin yumurtlama akıntınız artar ne zaman yumrtaldıgınızı görürsünüz

X