ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Senin adet döngün kaç gün canım? Sanırım benden kısa.
25 günde geliyor. 1 buçuk yıl d. Kontrol hapı kullandim biraktim ya o düzenlemiş sağolsun. Hiç şaşmaz. Adet başlangicinin 7 gün öncesi gelir hep. Yani gelecek ay 11 mart. İnşallah gelmez de hamilelik olur ☺

25 günde geliyor. 1 buçuk yıl d. Kontrol hapı kullandim biraktim ya o düzenlemiş sağolsun. Hiç şaşmaz. Adet başlangicinin 7 gün öncesi gelir hep. Yani gelecek ay 11 mart. İnşallah gelmez de hamilelik olur ☺
Hmm anladım canım. Hadi inşallah yaaa. Benim de 29 gün ortalama. Ben de 16 martı bekliyorum. O gün hamile olduğumu öğrenirim inşallah :KK66: (Bu arada bu ay 28 çekiyor dikkat et ona aman)

benide aranıza alın kızlar :KK54: normalde benim adetim çok düzenliydi 28 günde hiç düzensizlik yaşamazdım kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım ve düzenim tamamen şaştı 3 aydır bazen 30 gün bazen 31 bazen 29 yuvarlanıp gidiyoruz :21:bu ay bende ovülasyon testine başladım sat 12 şubat testte 25'inde başlamam gerektiği yazmış.ya erken yumurtlama olursa diye ben 21'inde başladım daha silik çizgiyi bile göremedim. İnşallah banada sizlere de çok aratmadan verir rabbim. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?

benide aranıza alın kızlar :KK54: normalde benim adetim çok düzenliydi 28 günde hiç düzensizlik yaşamazdım kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım ve düzenim tamamen şaştı 3 aydır bazen 30 gün bazen 31 bazen 29 yuvarlanıp gidiyoruz :21:bu ay bende ovülasyon testine başladım sat 12 şubat testte 25'inde başlamam gerektiği yazmış.ya erken yumurtlama olursa diye ben 21'inde başladım daha silik çizgiyi bile göremedim. İnşallah banada sizlere de çok aratmadan verir rabbim. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
Ben sağlam 3 aydır istiyorum. Öncesinde yumurtlama olayını dahi bilmiyordum buralardan çok şey öğrendim. İnşallah bebislerimiz istediğimz zaman bekletmeden gelir. Senin adetler düzeni sastı ise test yöntemı tam senlik hadi hayırlısi. Testleri ara ara atarsın bakarız ben de 12 1 gibi yapıyorm atarım gene bakarız ☺

:KK70: ahh inşallah hamile kalırız ya. Bebeğinin ilk hediyesi benden söz :KK66: seni mi kıracağım yüklüyorum hemen. İşte bugün:

bende aynen böylee başladım işte en koyu o gönderdiğim gibi oldu kızlar sonra silikleşti :KK43: dün 5 te yine yaptım berenay06 nın 22. gün çizgilerle aynı oldu o üç test paylaşmış ya dün gezmedeydim çekip yollayamadım da :KK43: anlamadım kii neler oluyorr

bende aynen böylee başladım işte en koyu o gönderdiğim gibi oldu kızlar sonra silikleşti :KK43: dün 5 te yine yaptım berenay06 nın 22. gün çizgilerle aynı oldu o üç test paylaşmış ya dün gezmedeydim çekip yollayamadım da :KK43: anlamadım kii neler oluyorr
Kpyulasmadan sonradan siliklesmesi nedemek acaba bilen var mi

Bu da 2. Gun . Daha koyu çıkar sanıyodum. Böyle çıktı :mad:

Eklentiler

• 20150224_123144.jpg
    20150224_123144.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 677
Ben sağlam 3 aydır istiyorum. Öncesinde yumurtlama olayını dahi bilmiyordum buralardan çok şey öğrendim. İnşallah bebislerimiz istediğimz zaman bekletmeden gelir. Senin adetler düzeni sastı ise test yöntemı tam senlik hadi hayırlısi. Testleri ara ara atarsın bakarız ben de 12 1 gibi yapıyorm atarım gene bakarız ☺
Bende bilmezdim hiç yumurtlama takibi falan bebeğe karar verdik ilk denemede tuttu şans işte :) şimdi 3 aydır olmuyor vardır hayırlı bir zamanı diyorum ben 18:00 de yapıyorum testi koyulaşma gördüğümde atarım fotoğraf

Bende bilmezdim hiç yumurtlama takibi falan bebeğe karar verdik ilk denemede tuttu şans işte :) şimdi 3 aydır olmuyor vardır hayırlı bir zamanı diyorum ben 18:00 de yapıyorum testi koyulaşma gördüğümde atarım fotoğraf
2. Bebek için mi takip yapıyorsun. Hadi inşallah bu kez de şansın güler. Bize de tabı

Aynı koyuluğu yakaladıysan denemelere başlasaydın belki sıvı alımı fazla olduysa silikleşmiştir offf anladığımız bişey değil göz kararı karar vermeye çalışıyoruz işte
Dimi ya cok anladıgimizdan değil. Zaten Takip işini de hani allahın işine karışmak gibi değil de. Umutlarimiz mutluluklarımizi paylaşmak için burdayım. Yoksa zaten olacaksa olur 2 güne bir çalışmaya başladık. Bugün boş geçirip yarına nasipse inşallah; )

2. Bebek için mi takip yapıyorsun. Hadi inşallah bu kez de şansın güler. Bize de tabı
Hayır ikinci bebek değil ilk seferde hamile kaldım ama kimyasal gebelik yaşadım 1 hafta sürdü kaybettim,kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kalınabiliyor diyorlar ama 3 aydır olmadı hayırlısı diyorum,testte koyu çizgiyi yakaladıysan gün aşırı değil hergun demeden daha mantıklı değil mi?

Kpyulasmadan sonradan siliklesmesi nedemek acaba bilen var mi
Yumurtlama zamanı en koyu seviyeye ulaşır ertesi gün pat silik çıkar hatta hiç çizgi çıkmayabilir. Buna LH dalgalanması denir. Netten araştırabilirsiniz. Bu en koyu çıktığı günü ve o ertesi silik günü değerlendirmek gebelik ihtimalini oldukça yükseltir:KK66:

Bu da 2. Gun . Daha koyu çıkar sanıyodum. Böyle çıktı :mad:
Bence daha koyu zaten canım bu. Ki her gün gittikçe koyulaşacak diye bir şey yok. Bir anda kopkoyu oluyor ve ertesi gün silik oluyor birden. Aklında bulunsun :KK66:

Bence daha koyu zaten canım bu. Ki her gün gittikçe koyulaşacak diye bir şey yok. Bir anda kopkoyu oluyor ve ertesi gün silik oluyor birden. Aklında bulunsun :KK66:
Hımmm öyle mi ben de gün gün koyulaşacak sanmıştım. Haklısın dünkünden daha koyu gibi geldi sonradan. Bakalım şu zaMan hemen geçsin istiyorum. Bugün çalışmım yarın çalışma olsun diyorum ne dersin

Kızlar bugün daha koyu oldu ovulasyon bugünü ve yarını değerlendirsem yeterlimi heycan yaptim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 902
Bende bugün sipariş verdim birde böyle deneyelm bakalım nasip olacak mı dua edin :)

X