ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ne tatlı insanlarsınız siz yaa Dayanırım canım şimdiye kadar çoook negatif testim oldu. Çok canım isterse ovulasyon testi yaparım. Nasıl olsa silik bile olsa 2.çizgim garanti onda Bakalım belirtim olacaksa yarından sonra olur. Bu ay da olmazsa canım sağ olsun, Bu testler sizin gibi güzel insanları kazandırdı

Benim de aynı guüüün inşallah psikolojik değildir ve sen, ben dahil hepimiz çift çizgiyi görürüz inşallah

Eğer ailede benzer problem yoksa , bu aralar yoğun stresli bir durum falan yoksa ve çok kahve içmiyorsan belirti olabilir canım benim ilk 3 aya kadar olabiliyormuş çarpıntı kan basıncı arttığı için. Ne zaman başlar onu bilmiyorum ama belki senin fındık seninle kan bağı kurduğunu sana duyurmaya çalışıyordur

Ahhh inşallah adet belirtisi değildir canım ya. Hep dualarımdasınız kiiii doktorum 11 marttan önce kanda bile zor çıkar dedi. Haklı da BCG salgılanacak da kana geçecek de ordan idrara düşecek de ohooo:) BAT 14 mart kuzu.

Tamam canım 3 damla ile deneyeceğim bugün hiç su içmediğim bi zaman olmadı diye yapmadım zaten 31 gün oldu adet olmayalı gebelik de yok ilk yapışta dediğiniz şekilde yapıcam
31 gün mü? Doktora gittin mi canım?

Merhaba canim bak uc gundur boyle testler hic cizgi yok gerci yumurtlama gunum 8 i yada 9 u daha var. Ama bisey fark ettim canim ya idrari toplama kabina aldigimda bugun fark ettim idrarda yumurta akinin o beyazimsi seffafimsi sende de olmus muydu
Evet canım yumurtlama günlerinde kaptaki idrarın üzerinde sümüksü sıvı vardı. Zaman zaman renginin bulanık olduğu da oldu. Y
Testi yapmadan önce 3-4 saat tuvalete gitme, sıvıyı azalt ve sabret

İnşallah canım benim hayırlı zamanda, hayırlı evlatlarımız olur inşallah şubat 28 gün ya o karıştırmıştır :) Rica ederim canım ne demek.

Ailemde boyle problem yok cnm bu ay kahvede tuketmedim biliyosun ben bu ay hic ihtimal vermiyodum o tuzdende ilkdefa bu ay kafam cok rahatti resimle ugrastigim icin kafamida onunla dagitiyorum genelde. Ben boyle bir hamilelik belirtisi oldugunu bile bilmiyodum aslinda carpinti sebeplerini arastirinca gordum genelde dusuk tansiyonlu kisilerde sik rastlaniyomus benim tansiyonum hep 9-6 dir dusuk yani bekleyip gorucez artik. Birde yeni okudum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyo demissin ben 26 da yumurtladim demkki 12 mart adet gunummus net ogrenmis oldum sayende

Mrb adetim biteli 2 gun oluyor.
Resimlerin biri adetten sonraki 1.gun digeri 2.gun yani bgn

Eklentiler

• 20150306_223309.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 181
kızlar bugün yine test yaptım ancak çizgi silikleşti dünkü gibi bariz belli değil püff sadece 1 günü değerlendirebildik bu ayda boş geçecek

Eklentiler

• DSCN2373.JPG
    86,4 KB · Görüntüleme: 169
kızlar bugün yine test yaptım ancak çizgi silikleşti dünkü gibi bariz belli değil püff sadece 1 günü değerlendirebildik bu ayda boş geçecek
O bir günluk iliski yumurtayı döllemeye yetecek spermi göndermiş olabilir ki canım. Allahın işi belli olmaz bugün de çalış ama bence

O bir günluk iliski yumurtayı döllemeye yetecek spermi göndermiş olabilir ki canım. Allahın işi belli olmaz bugün de çalış ama bence
ama iki gün arka arkaya sperm kalitesi çok düşmez mi 2 gün arayla ilişki öneriyorlar ama benim başka şansım yok sanırım

Rica ederim canım benim. Ayyy az kalmış senin günün Hadi inşallah aramızda ilk öğrenen sen olacaksın aklında bulunsun kan basıncı arttığı için ilk aylarda burun kanaması bile olabiliyormuş, böyle bir durum olursa telaşlanma

31 gün mü? Doktora gittin mi canım?
Canım ya 60 gün olmadığım oldu malesef hormonal bozukluğum oldu kürtajdan sonra sapıttı adetlerim prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmaya başladım düşerse olurum diye bekliyorum. 40 gün falan olsun da hala olmamışsa giderim yine

Anladım geçmiş olsun canım. İnşallah bu sefer başka sebeplerden dolayı adet olmamışsındır

Evet oluyormus oyle bu hamilelik butun vucudun dengesini altust ediyo. Eee simdi diyelik hamile kaldik valla ben pek sonrasina calismadim ne yemem lazim nasil olur varsa yoksa hamile kalmak icin neler yapilir onu biliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…