Ne tatlı insanlarsınız siz yaaayyyyyyy ay kuzucummm. inşallah inşallah. peki dayanabilecekmisin bat gününe kadar . erkenden yapası gelior insanın . ben de hiç bi belirti yok yahu . gene aynıyım ateş basması belirti diyorlar. hele ki 1 - 2 damla da bebiş yerleşme çalışması bence . ay hadi inşallah. bu ay en azından birimizden biri hamile kalsa da topic uğurlu geldi diye devam etsek yoksa insanın içinden gelmesss. ama güzel tarafı da şu olur ki hepimiz kırmızıları görmüş depresyondayken:) dertleşirisss
Benim de aynı guüüünAyyy hadi inşallah canım müjdeli haberi alırsın bu ay.Benimde kasık batmaları bel ağrısı çekiyorum ama psikolojik bunlar diye frenliyorum kendimi benim bat 14 hepimizin aynı günler hemen hemen en azından içimizden birkaç kişi çift çizgiyi görür insallahhh
Benim normal bir akintim var ama ben sana baska birsey socucam benim yaklasik bir haftadan beri belki daha fazla kalbim cok fena carbiyo kulaklarimda carpma sesini duyuyom arada bazen nefes alamiyo gibi hissediyom birden bolca nefes aliyom nabzimda hizli ben kalp problemlerini internetten arastirirken bunun hamileliktede oldugunu gorunce cok sasirdim hamileligin ilk haftalarinda hamile oldugunu bilmeden benim gibi sikayetten doktora gidenler var sen anlarsin sence boyle birsey olabilirmi yoksa benmi kendi kendime gelin guvey oluyom
Eğer ailede benzer problem yoksa , bu aralar yoğun stresli bir durum falan yoksa ve çok kahve içmiyorsan belirti olabilir canım benimBenim normal bir akintim var ama ben sana baska birsey socucam benim yaklasik bir haftadan beri belki daha fazla kalbim cok fena carbiyo kulaklarimda carpma sesini duyuyom arada bazen nefes alamiyo gibi hissediyom birden bolca nefes aliyom nabzimda hizli ben kalp problemlerini internetten arastirirken bunun hamileliktede oldugunu gorunce cok sasirdim hamileligin ilk haftalarinda hamile oldugunu bilmeden benim gibi sikayetten doktora gidenler var sen anlarsin sence boyle birsey olabilirmi yoksa benmi kendi kendime gelin guvey oluyom
Şimdiden hayırlı olsun o zamanevet tamda öyle yaptım canım
Ahhh inşallah adet belirtisi değildir canım ya. Hep dualarımdasınız kiiiiInsallah canimmm cok sevindim haydi hayirlisi olacak insallahh o mukemmel surec baslamis :)) sen simdiden dua etmeye basla bizlere :) bat ne zamandi senin bi kac gun dur da erken gebelik testi yapsana ayyy bende cok heyecan yaptim merak ediyom bekliyorum haberlerini :)))
31 gün mü? Doktora gittin mi canım?Tamam canım 3 damla ile deneyeceğim bugün hiç su içmediğim bi zaman olmadı diye yapmadım zaten 31 gün oldu adet olmayalı gebelik de yok ilk yapışta dediğiniz şekilde yapıcam
Evet canım yumurtlama günlerinde kaptaki idrarın üzerinde sümüksü sıvı vardı. Zaman zaman renginin bulanık olduğu da oldu. YMerhaba canim bak uc gundur boyle testler hic cizgi yokgerci yumurtlama gunum 8 i yada 9 u daha var. Ama bisey fark ettim canim ya idrari toplama kabina aldigimda bugun fark ettim idrarda yumurta akinin o beyazimsi seffafimsi sende de olmus muydu
İnşallah canım benim hayırlı zamanda, hayırlı evlatlarımız olur inşallahCanım iyice panik oldum vallahi ne yapacağımı sasirdim adet aralığım 35 gun gec yumurtluyorum birde dogru diyorsun cok erken yapmisim testi aslında hesaba gore 11 12 Mart'ı buluyor cok sagol canım ya artık hesaplamayı bile erkene almışim meraktan ayy ins bu ay guzel haberler alırız
Amin inşallah canım ya :)Ayy superrr canım ins kuzucuk gelmiştir annesine ay bu topik ins uğurlu gelir herkese hepimiz Hamis kalırız ins
Ailemde boyle problem yok cnm bu ay kahvede tuketmedim biliyosun ben bu ay hic ihtimal vermiyodum o tuzdende ilkdefa bu ay kafam cok rahatti resimle ugrastigim icin kafamida onunla dagitiyorum genelde. Ben boyle bir hamilelik belirtisi oldugunu bile bilmiyodum aslinda carpinti sebeplerini arastirinca gordum genelde dusuk tansiyonlu kisilerde sik rastlaniyomus benim tansiyonum hep 9-6 dir dusuk yani bekleyip gorucez artik. Birde yeni okudum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyo demissin ben 26 da yumurtladim demkki 12 mart adet gunummus net ogrenmis oldum sayendeEğer ailede benzer problem yoksa , bu aralar yoğun stresli bir durum falan yoksa ve çok kahve içmiyorsan belirti olabilir canım benimilk 3 aya kadar olabiliyormuş çarpıntı kan basıncı arttığı için. Ne zaman başlar onu bilmiyorum ama belki senin fındık seninle kan bağı kurduğunu sana duyurmaya çalışıyordur
Teste erken baslamissin ama. İlk denemeyse iyi yapmış. Erken yumurtlamayı kacirmazsin böylelikle. Her gün devam . İkisi de koyu olduğu günü de paylaşırsin. Otomatik hesaplayici hangi günü gösteriyor.Eki Görüntüle 1444378 Eki Görüntüle 1444378 Mrb adetim biteli 2 gun oluyor.
Resimlerin biri adetten sonraki 1.gun digeri 2.gun yani bgn
O bir günluk iliski yumurtayı döllemeye yetecek spermi göndermiş olabilir ki canım. Allahın işi belli olmaz bugün de çalış ama bencekızlar bugün yine test yaptım ancak çizgi silikleşti dünkü gibi bariz belli değil püff sadece 1 günü değerlendirebildik bu ayda boş geçecek
ama iki gün arka arkaya sperm kalitesi çok düşmez mi 2 gün arayla ilişki öneriyorlar ama benim başka şansım yok sanırımO bir günluk iliski yumurtayı döllemeye yetecek spermi göndermiş olabilir ki canım. Allahın işi belli olmaz bugün de çalış ama bence
Rica ederim canım benim. Ayyy az kalmış senin gününAilemde boyle problem yok cnm bu ay kahvede tuketmedim biliyosun ben bu ay hic ihtimal vermiyodum o tuzdende ilkdefa bu ay kafam cok rahatti resimle ugrastigim icin kafamida onunla dagitiyorum genelde. Ben boyle bir hamilelik belirtisi oldugunu bile bilmiyodum aslinda carpinti sebeplerini arastirinca gordum genelde dusuk tansiyonlu kisilerde sik rastlaniyomus benim tansiyonum hep 9-6 dir dusuk yani bekleyip gorucez artik. Birde yeni okudum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyo demissin ben 26 da yumurtladim demkki 12 mart adet gunummus net ogrenmis oldum sayende
Canım ya 60 gün olmadığım oldu malesef hormonal bozukluğum oldu kürtajdan sonra sapıttı adetlerim31 gün mü? Doktora gittin mi canım?
Anladım geçmiş olsun canım. İnşallah bu sefer başka sebeplerden dolayı adet olmamışsındırCanım ya 60 gün olmadığım oldu malesef hormonal bozukluğum oldu kürtajdan sonra sapıttı adetlerimprolaktin yüksekliği için ilaç kullanmaya başladım düşerse olurum diye bekliyorum. 40 gün falan olsun da hala olmamışsa giderim yine
Ben de böyle başlamıştım. Koyulaşana kadar devamEki Görüntüle 1444378 Eki Görüntüle 1444378 Mrb adetim biteli 2 gun oluyor.
Resimlerin biri adetten sonraki 1.gun digeri 2.gun yani bgn
Evet oluyormus oyle bu hamilelik butun vucudun dengesini altust ediyo. Eee simdi diyelik hamile kaldik valla ben pek sonrasina calismadim ne yemem lazim nasil olur varsa yoksa hamile kalmak icin neler yapilir onu biliyozRica ederim canım benim. Ayyy az kalmış senin gününHadi inşallah aramızda ilk öğrenen sen olacaksın aklında bulunsun kan basıncı arttığı için ilk aylarda burun kanaması bile olabiliyormuş, böyle bir durum olursa telaşlanma