Adetin 11. Calismaya baslayin derdken cnm yani faha erkenmi anlamadim.bu aradaa ins nokta atisi yapmissin tam isabet eder innnsaallllahhŞimdi doktordan geliyorum. Hepinize ilk fırsatta ayrı ayrı cevap yazacağım. Ovulasyon testi haklı çıktı, yumurtlamışımDoktor sadece ultrasondan muayene etti ama inceledi iyice sağ olsun. Dün ilişki oldu dedim. Bence bugün ve yarın da birlikte olun, nasıl olsa hafta sonu dedi ovulasyon testi de gereksiz stres dedi. Bu ay gebe kalmazsan bundan sonra adetin 11.çalışmaya başlayın dedi. 15 martta adet olmamışsan test için gel dedi, 11 marttan önce de kanda bile belli olmaz diye de ekledi :) hamileymişim sevindim valla :) inşallah olr bu ay ya :)
Hamileymisim derken :)Şimdi doktordan geliyorum. Hepinize ilk fırsatta ayrı ayrı cevap yazacağım. Ovulasyon testi haklı çıktı, yumurtlamışımDoktor sadece ultrasondan muayene etti ama inceledi iyice sağ olsun. Dün ilişki oldu dedim. Bence bugün ve yarın da birlikte olun, nasıl olsa hafta sonu dedi ovulasyon testi de gereksiz stres dedi. Bu ay gebe kalmazsan bundan sonra adetin 11.çalışmaya başlayın dedi. 15 martta adet olmamışsan test için gel dedi, 11 marttan önce de kanda bile belli olmaz diye de ekledi :) hamileymişim sevindim valla :) inşallah olr bu ay ya :)
O kadar da hassas olur mu ki valla ben de bilmiyorum ama testi yapmadan önce okulda illaki bir bardak çay.Su içiyorum. Öyle yapıyorm öğlé arasi.Kizlar sıvı alımı 4 saat onceden mi kesilecek ben dün saat 3te yapmistm bugunde yapcm nasipse ama daha kahvalti yapmadm. Kahvalti yapsam etkiler mi cay falan sıvı almim mi bide biraz once birazck süt ictm kafam karıstı
Aynen ya 4 saat fazla bence.O kadar da hassas olur mu ki valla ben de bilmiyorum ama testi yapmadan önce okulda illaki bir bardak çay.Su içiyorum. Öyle yapıyorm öğlé arasi.
Evet eğer iki tarafta istiyorsa yumurtlama günlerinde üst üste ilişkinin sakıncası yokmuş. Ama diğer günlerde gün aşırı devam edin dedi.Dolunay doktoranladığımkadarıyla üst üste ilişkiye "engel olmadı. Yani bugün yarın yapın demiş. Ben dünü boş geçireCektim güya ama planladığımgibi olmadı. Bugün yumurtaMAm olursa bugünde Çalışınca benim hep arka arkaya olacak . inşallah bu ay olur ve yanlış yapmamışmdr.
Alttakini bilemedim ama üstte T ile C aynı koyulukta. Dün ilişki olmadıysa bugün olsun derimBiraz sonraki hali
dun hesapta yokkem oldu da bugün de olsun varsın :) iki taraf istiyorsa ..Alttakini bilemedim ama üstte T ile C aynı koyulukta. Dün ilişki olmadıysa bugün olsun derim
Hafta sonunu değerlendir benim gibi, sonra dinlenmeye geçDoktor yok burda ya . Devlet hastanesi de bakmaz almaz . Tırt hersey burda. Tatil de anca ankara ya gidince. Haziranà kadar ben ve testlerim..zavallı hissettim kendimi valla iyiki varsınız yoksa bir başıma kime gösterip sorardım yoksa
Senin hesaplayici hangi gün diyor yumurtlama gününe. Bunlar benim bi kaç gün önceki testlerime benziyor. Zamanı var gibidün ve bugün yapTgm. Dünkü cook hafif olmus gozukmuyr resimde sanirm bugünkü daha iyi gibi.
Yorumladım canımAkıntı fazlalastı bugün .uzuyor da ama sanki onlar ilişki sabahı ben de hep oluyordu. Sen şimdi yapınca nasıl çıkacak acaba. Doktor da yumurtlamışsin demiş ya gene çift mi çıkar ki.. Bir de benim foto ya ne dersin. dün de dolu geçti benim ya. Bugün ü gene stres yaptım oyyy oy.
Türk kahvesi yok da şazilli diye sütlu türk kahvesi var onu yapiyim birazdanHafta sonunu değerlendir benim gibi, sonra dinlenmeye geçgün aşırrı devam et canım. Türk kahvesi sayesinde hareketlenir spermler, bize 1 tanesi lazım. Yok hiç canım istemiyor dersen yarını değerlendir, çünkü o zaman vajina yeterince ıslanmıyor ve spermler rahime ulaşmadan ölüyor. Eşin kahve içerken sen de tarçınlı salep iç afrodizyak etkiliymiş marketlerde Tikveşli ve Sek'in hazır saleplerini bulabilirsin.
Çok hoşsun ya. Bizim haftasonu kurs dersleri de var okulda ama olsun kaçamass bendenYorumladım canımbugün aynı saatte yine yaptım. Baya silikleşmiş düne göre. Bence hafta sonunu komple dolu geçir gitsin. Fantezi yapın eşinle Çünkü inşallah hamile kalırsan eşin çok arayacak bugünleri
Amiiiin :) tıpkı kendi yumurtlama başlığımızı açtığımızı gibi hamileler başlığımızı da açar ve orada toplanırız hepimiz inşallahHaydi darısı benim Başıma benimde içim rahatlar inşallah ayrıca diş kbb ve dahiliyeye de gideceğim bi bu Dr olayını atlatayım da :)
Amiiiin hepimiz için amiiin. Yoo ben 7. Gün başladım taAdetin 11. Calismaya baslayin derdken cnm yani faha erkenmi anlamadim.bu aradaa ins nokta atisi yapmissin tam isabet eder innnsaallllahh
İnşallah canım hepimize olsun darısıAmiiiin :) tıpkı kendi yumurtlama başlığımızı açtığımızı gibi hamileler başlığımızı da açar ve orada toplanırız hepimiz inşallah
Sen söyleyince fark ettim, hamileymişim gibi sevindim diyecektimHamileymisim derken :)
Vorones sen ne durumdasın benim çizgi tamamen kayboldu çizgi silikleştikten sonra 12-48 saat diyor yumurtlama için haftasonunu boş geçmemek lazimÇok hoşsun ya. Bizim haftasonu kurs dersleri de var okulda ama olsun kaçamass benden
Bende okuyunca şaşırdım yorumunu sonra bu kadar erken olmayacağını tahmin ettim canım Allah söyletmiştir insallahhSen söyleyince fark ettim, hamileymişim gibi sevindim diyecektimAyyy Allah söyletmiştir inşallah :)