Evet koyulaşmaya başlamış testin canımdün ve bugün yapTgm. Dünkü cook hafif olmus gozukmuyr resimde sanirm bugünkü daha iyi gibi.
Afiyet bal şeker olsun yarasınTürk kahvesi yok da şazilli diye sütlu türk kahvesi var onu yapiyim birazdanyumurtlama oluyo galba ben de ateşim çıkıyo kasıklarım Ağrıyo. Bir de bi isteksizlik mevcut da .o şimdi belli olmuyor pek . Değişir. Bu arada ikimiz de bu ay hamile kalırsak ben üstüste ilişkinin sen de gün aşırı nin örneği olarak forum tarihine gececez; )
AhahsgaÇok hoşsun ya. Bizim haftasonu kurs dersleri de var okulda ama olsun kaçamass benden
Saate ve sıvı alımına dikkat e ettiysen sorun yok canım. Koyuluk kişiden kişiye değişiyor. 2 güne 1 ilişki olunca içerde mutlaka canlı sperm kalıyor merak etmeKızlar bu bakın testlere 26'sı gibi koyuluğu 2 gündür yakalamadım dün çok silikken bugün tamamen kayboldu 2. Çizgi. Hesaplamalara göre benim yumurtlama tarihim 28'i 26'sında dahada koyulasacağını sandığım için çalışma olmadı dün silikleşmeye başlayınca dün akşam ve bu sabah ilişki oldu haftasonunda devam edeyim mi sizce ne dersiniz? 26'sı boş geçmekle kötü mü yaptım sizce?
Ayy inşallah canım benim ya inşallah :)Bende okuyunca şaşırdım yorumunu sonra bu kadar erken olmayacağını tahmin ettim canım Allah söyletmiştir insallahh
Kan testi yaptın mı canım? Eğer onda da negatif çıktıysa büyük ihtimalle psikolojik bu belirtiler. Bir de bu başlıktakilerin çoğu henüz hiç çocuğu olmayan kişiler. Erken hamilelik başlığında bu sorunu sorarsan daha aydınlatıcı cevaplar alırsınMerhaba arkadaşlar yeni katıldım bu forma internetten araştırırken bu sayfayi gordum cok begendim kizlar ben yeni evlendim adet gunlerim duzenlidir (xok stresli oldugu zamanlar haric) 22 subatta adet olmam gerekti 24subatta lekelenme basladi kahverengi seklinde ve hala devam ediyor oncesinde dr gittim kist miyom vs yok ama belim cok agrio basim agrio ve ister istemes bebek geliyor aklima inşallah olur cok istiyoruz 26 test yaptım negatiftiböyle sorun yasayan oldumu
Hosgeldin :) Yeni evlilerde böyle geç kalmalar aksamalar.lekelenmeler olur bence. İnşallah hamilesin dir. İlişki günün yumurtlama günün muydu. Tabi dolunay haklı biz hiç tecrübesi olmayan bi grubuz :) genel olarak yaniArkadaşlar Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bu forma internetten araştırırken bu sayfayi gordum cok begendim kizlar ben yeni evlendim bebekistiyorumz 22 Şubat adet olmam gerekirken şiddetli agrilar yasadim 2 gun ve24 unde lekelenme oldu ve devam etmekte kahverengi 26 test yaptım ama negatiftiböyle sorun yasayan oldumu
Bende hafta sonu boş durmim o zaman adamlar ne çekiyor elimizdn yaaEvet koyulaşmaya başlamış testin canım
Hesaplayiciya göre 3 mart Canm.Senin hesaplayici hangi gün diyor yumurtlama gününe. Bunlar benim bi kaç gün önceki testlerime benziyor. Zamanı var gibi
Himm sen kacibda adet oldun cnm ben 12 sinde adet oldum ben tam zamaninda baslamisim demekkiAmiiiin hepimiz için amiiin. Yoo ben 7. Gün başladım taovulasyon testine gerek yok yani 11.gün başlasan yumurtlama günlerini kaçırmamış olursun zaten dedi.
Ay insallahhhhhhhSen söyleyince fark ettim, hamileymişim gibi sevindim diyecektimAyyy Allah söyletmiştir inşallah :)
Cnm benim kan tahlili yap derim kanda cikar gebelik varsa egerMerhaba arkadaşlar yeni katıldım bu forma internetten araştırırken bu sayfayi gordum cok begendim kizlar ben yeni evlendim adet gunlerim duzenlidir (xok stresli oldugu zamanlar haric) 22 subatta adet olmam gerekti 24subatta lekelenme basladi kahverengi seklinde ve hala devam ediyor oncesinde dr gittim kist miyom vs yok ama belim cok agrio basim agrio ve ister istemes bebek geliyor aklima inşallah olur cok istiyoruz 26 test yaptım negatiftiböyle sorun yasayan oldumu
Pazartesi yaptiricam kan tahlilini canimCnm benim kan tahlili yap derim kanda cikar gebelik varsa eger
Ay hiç sorma bıktı benim eşim iyice görev gibi oldu bu iş seviyorsan gel çocuk için değil kullanma beni diyoBende hafta sonu boş durmim o zaman adamlar ne çekiyor elimizdn yaa
Özellikle lekelenme varsa ihmal etme kan testini eğer şüphen varsa. Korkutmak için söylemiyorum ama ben kaybettiğim bebeğimde 1 hafta boyunca kahverengi lekelenme yaşamıştım canımPazartesi yaptiricam kan tahlilini canim
Beklememin nedeni adet donemim olmasi canım insan heveslenince bide ngatifi gorunce üzülüyorÖzellikle lekelenme varsa ihmal etme kan testini eğer şüphen varsa. Korkutmak için söylemiyorum ama ben kaybettiğim bebeğimde 1 hafta boyunca kahverengi lekelenme yaşamıştım canım