ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Biraz sonraki hali

Canım benimde en konusu böyle çıktı yumurtlaman sanırım bugünü de boş geçmesen olur sanki ama bilemiyorum ki sperm kalitesi nasıl olur? Keşke sende bi Dr a gitsen hem belki oluşmuş der ya da iki gün daha üst üste deneyin der bilemedim ki şimdi

26. Sayfada dolunayin testi ile karşılaştırtim benzer sanki. O yumurtlama yasadiysa benim de bugün galiba ne dersiniz . . :#

Bu ay ben de hamile kalırsam bu kez arka arka deneyin birseyolmaz başlığı açarım :)

Yaaaa hafta içi olmuyo ben çok uykucuyum eşimi beklerken dalıyorum hep ekiminde tez i var onu yazar ona da kıyamıyor Um neyseki 2 gün erken iki gün geç uyuyorum ayyuka tatil olsa üstünse gece gündüz fark etmez de işte

Doktor yok burda ya . Devlet hastanesi de bakmaz almaz . Tırt hersey burda. Tatil de anca ankara ya gidince. Haziranà kadar ben ve testlerim..zavallı hissettim kendimi valla iyiki varsınız yoksa bir başıma kime gösterip sorardım yoksa

haklısın ben de geçen ay yumurtlama olduğunu düşündüğüm gece uyumuşm. Hatta o aksam eşime 2 fincan türk kahvesi icirmistim ama boşaymış

Nerde görev yapıyorsun ki canım ? Senin ki de bugündür canım ben bu koyulukta çıktığında sinirlendim denemedim koyu çıkmasını bekleyin derken kaçırdım demekti bu koyulukta da olabiliyormuş bak insan deneyim sahibi oluyor

Kızlar kaç yaşındasınız burda hepimizin 1 yada 2. Deneme oluyor sanırım Rabbim hayırlısıyla tez vakitte güzel haberler almayı vermeyi nasip eder inşallah :))

Yok canım ultrasonda görünüyor her şey. bakmazlar alttan rahat ol

Ayyy inşallah tatlım yaaa

Akıntın uzadıysa yumurtlamış olabilirsin canım. Ovulasyon testini yapmadan önce en az 3-4 saat affedersin idrarını tutman gerekiyor biliyorsun değil mi kuzu? İdrara hormonun yeteri kadar geçmesi gerekiyor. Sen 1 dolu 1 boş devam et. Koyu çizgiyi görürsen üst üste çalış, olur da göremezsen bile sperm en az 1,5-2 gün yaşıyor. Allah nasip ettiyse döllenme olur bu ay inşallah

Ayyy hadi inşallah :))))
Dr teste gerek yok mu dedi canım? Alacaktım almayayım o zaman :/
Adetten birkaç gün sonra başlayın, adete birkaç gün kalana kadar, yani yaklaşık 11-12 gün kadar gün aşırı çalışın dedi. Doğalına bırakın dedi :) tam yumurtlama günü bile ilişkiye girseniz döllenme şansı %50 dedi. Alıp almamak sana kalmış canım. şahsen ben almasaydım yumurtlamadım nasılsa deyip ilişkiye girmeyecektim. Tutatr mı tutmaz mı bilemem ama canım o gün pek ilişki istemiyordu, koyu çıkınca çalıştık

Akıntı fazlalastı bugün .uzuyor da ama sanki onlar ilişki sabahı ben de hep oluyordu. Sen şimdi yapınca nasıl çıkacak acaba. Doktor da yumurtlamışsin demiş ya gene çift mi çıkar ki.. Bir de benim foto ya ne dersin. dün de dolu geçti benim ya. Bugün ü gene stres yaptım oyyy oy.

Yorumun için teşekkürler.dün dolu geçti bugün de mecbur dolu geçsin öyle mi. Bi söyle tam koyu göremedik gitti . Yarın da sonraki gün de yapayım testi bakalım siliklesip yok olacak mi
Bence de canım bugünü de dolu geçir, yarın daha silikleşse bile içerde sperm olacaktır. Ondan sonraki gün yine dolu geçirirsin ne olur ne olmaz

Kizlar sıvı alımı 4 saat onceden mi kesilecek ben dün saat 3te yapmistm bugunde yapcm nasipse ama daha kahvalti yapmadm. Kahvalti yapsam etkiler mi cay falan sıvı almim mi bide biraz once birazck süt ictm kafam karıstı

Prospektürde de 2 saat once sıvı alımını yavaslatn diyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…