Canım bu testi sabah aç karnına yapmak daha sağliklı olmaz mı? 4 saatlik sıvı tüketmeme olayı da sorun olmaz hem.Ayyy inşallah dünkü çalışmalar işé yarıyordur da bebek kendine yer açıyor tutunmalar döllenme yolculuğu başlamıştır. Senin yumurtaçık yol almaya başlarken bir spermcikle bölünmelere başlamıştır.HEYECAN YAPTIM yahu
Canım bu testi sabah aç karnına yapmak daha sağliklı olmaz mı? 4 saatlik sıvı tüketmeme olayı da sorun olmaz hem.
Yaaaaa.ben daha bu işte acemiyim canım.bilgilenmeye çalışıyorum .Ama o zamanda bi gün öncesinden artık idrar oluyormuş yorumlarda okumuştum canım benim Salı bitiyor adetim elimde son 9 ovulasyon testi kaldı günde 1 kere 16.30 ile 17.00 Arasında yapacağım :)
Kullanım klavuzun da da yazıyor zaten sabah ilk idrarla yapmayın diyeCanım bu testi sabah aç karnına yapmak daha sağliklı olmaz mı? 4 saatlik sıvı tüketmeme olayı da sorun olmaz hem.
Yaaaaa.ben daha bu işte acemiyim canım.bilgilenmeye çalışıyorum .seninkinin markası ne?
Kızlar az önce iki farklı sitede yaptım hesaplamayi. 26 si 27 si dedi Yumurtlama günü için. Son 3 ayın regl bilgilerini girince. sadece geçen ay ı girdiğim de de 28 ı diyor. Ben dün calistim bugün çalışmayım dedim ama kafam iyice karıştı. Valla başıma ağrılar girdi. Belki test de artmıştır LH diye az önce test yaptim ikinci çizgiden eser yok . Çok Sıvı aldım ama ondan gibi. Yani anlayamadim birsey. Şimdi bugünü boş geçirip kacirirsam diye korkuyorum. Dolu geçirirsem kalitesiz olup da tutmasa diye korkar oldum. Hafif KarnıMDA Ağrı VAR belim çok ağrıyr. Bir de akıntı çekince uzadı. .. Oy Oy kafayı yedim galiba. Bu gece çalışım mi caliş mim mi ufffff
Evet cnm yumurtlamissin bazen yumurta catladigi zaman banada oluyoKızlaaar affedersiniz demin tuvalete gittim ıslak gibi hissettim kendimi. Baya akıntım geldi. Ve aynı tarif edilen yumurtlama akıntısı gibiydi kopmadan uzadı. Yalnız tuvalet kağıdı ile sildiğimde akıntının içinde 1 damlacık kadar pembemsi kan da geldi. 1-2 saattir kasığım ağrıyordu ama hayatımda ilk defa regl dışında pembe kan gördüm :-o gerçi çok çok az ama sanırım cidden erken yumurtladım ne dersiniz?
Benim 1 gün sonra elimde olmuştu ama ben izmirde yaşıyorum firmada izmirdeydi seninde 2-3güne ulaşır elineTesti gittigidiyordan bu gün aldım ne zaman elime ulaşır sizce bayanlar bilen var mı??
Ayyy hadi inşallah :))))Şimdi doktordan geliyorum. Hepinize ilk fırsatta ayrı ayrı cevap yazacağım. Ovulasyon testi haklı çıktı, yumurtlamışımDoktor sadece ultrasondan muayene etti ama inceledi iyice sağ olsun. Dün ilişki oldu dedim. Bence bugün ve yarın da birlikte olun, nasıl olsa hafta sonu dedi ovulasyon testi de gereksiz stres dedi. Bu ay gebe kalmazsan bundan sonra adetin 11.çalışmaya başlayın dedi. 15 martta adet olmamışsan test için gel dedi, 11 marttan önce de kanda bile belli olmaz diye de ekledi :) hamileymişim sevindim valla :) inşallah olr bu ay ya :)
Bende heyecan)andım yahu.:) testler haklı çıktı demek bu da çok güzel haber. asıl güzel haber 15 martheyecan)andım yahu.:) testler haklı çıktı demek bu da çok güzel haber. asıl güzel haber 15 mart ta inşallah. Bu aradabenimgelecek adetim de 14 martmış Şubat 28çekince yanlış hesaplarMIŞIM.Şimdi doktordan geliyorum. Hepinize ilk fırsatta ayrı ayrı cevap yazacağım. Ovulasyon testi haklı çıktı, yumurtlamışımDoktor sadece ultrasondan muayene etti ama inceledi iyice sağ olsun. Dün ilişki oldu dedim. Bence bugün ve yarın da birlikte olun, nasıl olsa hafta sonu dedi ovulasyon testi de gereksiz stres dedi. Bu ay gebe kalmazsan bundan sonra adetin 11.çalışmaya başlayın dedi. 15 martta adet olmamışsan test için gel dedi, 11 marttan önce de kanda bile belli olmaz diye de ekledi :) hamileymişim sevindim valla :) inşallah olr bu ay ya :)
Şimdi doktordan geliyorum. Hepinize ilk fırsatta ayrı ayrı cevap yazacağım. Ovulasyon testi haklı çıktı, yumurtlamışımDoktor sadece ultrasondan muayene etti ama inceledi iyice sağ olsun. Dün ilişki oldu dedim. Bence bugün ve yarın da birlikte olun, nasıl olsa hafta sonu dedi ovulasyon testi de gereksiz stres dedi. Bu ay gebe kalmazsan bundan sonra adetin 11.çalışmaya başlayın dedi. 15 martta adet olmamışsan test için gel dedi, 11 marttan önce de kanda bile belli olmaz diye de ekledi :) hamileymişim sevindim valla :) inşallah olr bu ay ya :)
Bende heyecan)andım yahu.:) testler haklı çıktı demek bu da çok güzel haber. asıl güzel haber 15 martheyecan)andım yahu.:) testler haklı çıktı demek bu da çok güzel haber. asıl güzel haber 15 mart ta inşallah. Bu aradabenimgelecek adetim de 14 martmış Şubat 28çekince yanlış hesaplarMIŞIM.
Benim dediğim 5 gün arka arkaya lafı da tuttu gibi sanki:))Dolunay doktoranladığımkadarıyla üst üste ilişkiye "engel olmadı. Yani bugün yarın yapın demiş. Ben dünü boş geçireCektim güya ama planladığımgibi olmadı. Bugün yumurtaMAm olursa bugünde Çalışınca benim hep arka arkaya olacak . inşallah bu ay olur ve yanlış yapmamışmdr.
Bu ay ben de hamile kalırsam bu kez arka arka deneyin birseyolmaz başlığı açarımBenim dediğim 5 gün arka arkaya lafı da tuttu gibi sanki:))