ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım bu testi sabah aç karnına yapmak daha sağliklı olmaz mı? 4 saatlik sıvı tüketmeme olayı da sorun olmaz hem.

Canım bu testi sabah aç karnına yapmak daha sağliklı olmaz mı? 4 saatlik sıvı tüketmeme olayı da sorun olmaz hem.

Ama o zamanda bi gün öncesinden artık idrar oluyormuş yorumlarda okumuştum canım benim Salı bitiyor adetim elimde son 9 ovulasyon testi kaldı günde 1 kere 16.30 ile 17.00 Arasında yapacağım :)

Ama o zamanda bi gün öncesinden artık idrar oluyormuş yorumlarda okumuştum canım benim Salı bitiyor adetim elimde son 9 ovulasyon testi kaldı günde 1 kere 16.30 ile 17.00 Arasında yapacağım :)
Yaaaaa.ben daha bu işte acemiyim canım.bilgilenmeye çalışıyorum .seninkinin markası ne?

Kızlar az önce iki farklı sitede yaptım hesaplamayi. 26 si 27 si dedi Yumurtlama günü için. Son 3 ayın regl bilgilerini girince. sadece geçen ay ı girdiğim de de 28 ı diyor. Ben dün calistim bugün çalışmayım dedim ama kafam iyice karıştı. Valla başıma ağrılar girdi. Belki test de artmıştır LH diye az önce test yaptim ikinci çizgiden eser yok . Çok Sıvı aldım ama ondan gibi. Yani anlayamadim birsey. Şimdi bugünü boş geçirip kacirirsam diye korkuyorum. Dolu geçirirsem kalitesiz olup da tutmasa diye korkar oldum. Hafif KarnıMDA Ağrı VAR belim çok ağrıyr. Bir de akıntı çekince uzadı. .. Oy Oy kafayı yedim galiba. Bu gece çalışım mi caliş mim mi ufffff

Netten denedim ben ama uymuyor zamanlar teste göre davran. Çalışmaya gelince canın nasıl istiyorsa öyle yap bence hislerin ne diyor dinle onları :))

Evet cnm yumurtlamissin bazen yumurta catladigi zaman banada oluyo

Şimdi doktordan geliyorum. Hepinize ilk fırsatta ayrı ayrı cevap yazacağım. Ovulasyon testi haklı çıktı, yumurtlamışım Doktor sadece ultrasondan muayene etti ama inceledi iyice sağ olsun. Dün ilişki oldu dedim. Bence bugün ve yarın da birlikte olun, nasıl olsa hafta sonu dedi ovulasyon testi de gereksiz stres dedi. Bu ay gebe kalmazsan bundan sonra adetin 11.çalışmaya başlayın dedi. 15 martta adet olmamışsan test için gel dedi, 11 marttan önce de kanda bile belli olmaz diye de ekledi :) hamileymişim sevindim valla :) inşallah olr bu ay ya :)

Ayyy hadi inşallah :))))
Dr teste gerek yok mu dedi canım? Alacaktım almayayım o zaman :/

Bende heyecan)andım yahu.:) testler haklı çıktı demek bu da çok güzel haber. asıl güzel haber 15 martheyecan)andım yahu.:) testler haklı çıktı demek bu da çok güzel haber. asıl güzel haber 15 mart ta inşallah. Bu aradabenimgelecek adetim de 14 martmış Şubat 28çekince yanlış hesaplarMIŞIM.

Ayy bende çok sevindim doktor iyi yaa bak içini rahatlatmış artık strese de gerek yok Bırak akısına :)) ve darısı Başıma şimdiden dualarını bekliyorummmm

Dolunay doktoranladığımkadarıyla üst üste ilişkiye "engel olmadı. Yani bugün yarın yapın demiş. Ben dünü boş geçireCektim güya ama planladığımgibi olmadı. Bugün yumurtaMAm olursa bugünde Çalışınca benim hep arka arkaya olacak . inşallah bu ay olur ve yanlış yapmamışmdr.

Yaaaa ne güzel haydi senin de olur inşallah bende 3 Mart'taki itibaren başlıyorum denemeye Mart ayının sonunda da benim meleğimin haberini vermek nasip olur :) inşallah bende hamileyim kısmında devam etmek nasip olur Nisan da [/QUOTE]

Benim dediğim 5 gün arka arkaya lafı da tuttu gibi sanki:))

Bugün tahmini yumurtlama günüm. Bu da resmi. Gene silik mi ya. Sınır oldum aynı idrarla iki test yaptım bakar mısınız. Dün doluydu. Bugün ?

Eklentiler

• 2015-02-28 11.36.11.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 255
Biraz sonraki hali

Eklentiler

• 2015-02-28 11.44.13.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 242
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…