ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım bende yorumlandım da işte ilk acemilikler kendime de faydam olmadı yanıltmamak adına birey diyemedim
Anladım canım. Bir an kimse bir şey yazmayınca üzülmüştüm. İnşallah bu sefer bu ay hamile kalırız da kurtuluruz şu test işlerinden....

Ayyy heyecanlandım mesajını okuyunca İnşallah kuzuummm inşallah Evet öyle valla, tabi benim test silikleşmek yerine koyulaşmazsa :)
Hadi bakalim hayirlisi olur ins cnm yaa bizde hamileyim diyebiliriz su gebelik testinde silik bile gorsek yeter yaa hep negatif insanin sinirleri bozuluyo

Hadi bakalim hayirlisi olur ins cnm yaa bizde hamileyim diyebiliriz su gebelik testinde silik bile gorsek yeter yaa hep negatif insanin sinirleri bozuluyo
Amiiin inşallah canım ya. İnanır mısın ovulasyondaki 2.çizgi bile mutlu ediyor. Her gün diyorum, inşallah bu ay gebelik testim de böyle olur... Aynen uçuk bir çizgiye tavım...

Anladım canım. Bir an kimse bir şey yazmayınca üzülmüştüm. İnşallah bu sefer bu ay hamile kalırız da kurtuluruz şu test işlerinden....

Ayyy inşallah ben normalde bugün doktora gidecektim doluymuş en yakın 3 marta Aldı o zamanda adetim bitiyo tam bi baksın bakalım yumurta tüpler filan nasıl kist var mı? Gerçi deneme yapmadan önce ki ay SOĞAN kürü Yaptım 10. Günü'nde adet oldum ve erken oldu 5 gün ilk Defa o zaman şaştı adetim ve çok sancım oldu. Bu ayda incir ve Havuç kürü Yaptım ama zamanlamam yanlıştı sanırım başlamamın 5. Günü adet oldum zaten adetime 3 gün vardı. Diyorum ki acaba normalde çatlamış olan yumurtanın hemen atılmasına mı neden oldu ? Kafam çok karıştı bu ay yaa

Amiiin inşallah canım ya. İnanır mısın ovulasyondaki 2.çizgi bile mutlu ediyor. Her gün diyorum, inşallah bu ay gebelik testim de böyle olur... Aynen uçuk bir çizgiye tavım...
Hepimiz aynı durumdayız canım yaa takmamak elde değil bu testler yüzünden iyice takıntılı olduk zaten hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla sıhhatle inşallah

Kızlaaar affedersiniz demin tuvalete gittim ıslak gibi hissettim kendimi. Baya akıntım geldi. Ve aynı tarif edilen yumurtlama akıntısı gibiydi kopmadan uzadı. Yalnız tuvalet kağıdı ile sildiğimde akıntının içinde 1 damlacık kadar pembemsi kan da geldi. 1-2 saattir kasığım ağrıyordu ama hayatımda ilk defa regl dışında pembe kan gördüm :-o gerçi çok çok az ama sanırım cidden erken yumurtladım ne dersiniz?

Olabilir canım. Soğan kürü tehlikeli yumurtlamayı hızlandırıp kiste neden olabiliyor. Hatta bir yazıda döllenme olduysa düşüğe neden olabileceğini okumuştum. O yüzden eğer kronik bir yumurtalık sorunun yoksa kür falan yapma bu ay canım, doğal beslen. 1-2 incir falan ye yeter inşallah doktor da güzel şeyler söyler:)

Evet bende ilk yaptigim testi silik gorunce bir heyecanlandim sorma hep bos gormeye alismisim yaa insana bir hos geliyo
Evet tek çizgi göre göre bi tuhaf olduk... Eşim bile 2.çizgiyi ilk gördüğünde şaşırdı. "Yumurtlama testlerinde testi yapmadan önce 1 tane çizgi mi oluyor, bomboş mu oluyor" diye sordu. Garibim o kadar alışmış ki tek çizgiye iki çizginin de benim idrarımdan oluştuğu ihtimalini düşünemedi

Canım aynı bende de oldu affedersin böyle lavaboda uzayan akıntı kopmuyordu aynısı oldu sanki pembelik Hariç o Günler'de iki gün bişey olmadı çok geç geldik eve ve yorgunluk uyumuş kalmışız

Ama bende kist temizliyor diye Yaptım annem de çok işe yaramıştı. Gerçi ben SOĞAN kürü yaparken korunuyorduk sonraki ay başladık denemeye. Sabahları aç karnına 2 incir yiyorum sadece ama inciri çokseverım hep yerdim ki :) yok yapımcam Kür filan inşallah doktoru da anlatsaydım hayırlısıyla sağlıkla inşallah güzel Şeyler duymak nasip olur vajinadan muayene eder mi ki

Ayyy inşallah dünkü çalışmalar işé yarıyordur da bebek kendine yer açıyor tutunmalar döllenme yolculuğu başlamıştır. Senin yumurtaçık yol almaya başlarken bir spermcikle bölünmelere başlamıştır. HEYECAN YAPTIM yahu

Ben dediiim

Aaa olabilir canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…