ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

cnm coklu olanlar silik olan iki tane olanda dun yaptigim testler bugun ki silik cikti

Eklentiler

• IMG-20150225-WA0002.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 378
  • 20150226_191325.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 364
Vaay maşallah seninki baya koyu, döllenme olmuştur inşallah koyu günde 2 tane mi yaptın canım?
Evet garantiye almak istedim zaten idrari damlatir damlatmaz hemen koyulasti bygun dune gore bira silik bugunude degerlendiricem doktorlar yumurtladigin gun ve sonraki gunu degerlendirin diye

Yaaa.benim bir hemşire arkadasım o dönemde 5 gun arka arkaya ilişki önerdi.bu ay oyle yapayım diyorum.tabi bizim tüp bebek duşüncemiz de var.:/
Benim bi arkadasimda doktora gitmisti. Doktor bakmis ultrasonda yumurtanın catladigini ve 5 gün arka arkaya yapmasini soylemis. Ama sonuc ne oldu bilmiyorum.

Evet garantiye almak istedim zaten idrari damlatir damlatmaz hemen koyulasti bygun dune gore bira silik bugunude degerlendiricem doktorlar yumurtladigin gun ve sonraki gunu degerlendirin diye
Benim de dün öyle oldu. C ve T aynı anda belirdi. Bugünse öğlen ve akşam yaptım ikisi de aynı çıktı, düne göre silik gibi. Benim T seninki kadar koyu olmadı ama bu geceyi de değerlendirmek en mantıklısı sanırım.

cnm coklu olanlar silik olan iki tane olanda dun yaptigim testler bugun ki silik cikti
Vayyy ne kadar koyu çıkmış öyle . Benim sanki hiç böyle çıkmayacak gibi ya neyse bakalım. Dolunay karar verdi bugünü değerlendirmeye ben karar veremedim hala uf. Bir arkadaş da 5 gün üstüste devam demiş. . Bir de burdan yakk ;(

Hesaplayıcıya göre hangi gündü canım senin . Testle paralel mi oldu bu çift çizgiler?

Aynen cnm bende bugun degerlendiricem dune gore silik ama olsun garantiye almis olurum sende ayni yap yanliz ikuz olsak bu kadari olur hersey ayni gidiyo ayni gun yumurtladik ayni gun adet ayni gunde teste baslamisiz anlasmis gibi

5 gün üst üste fazla bence ya. Canın bugün ilişki istiyorsa yap istemiyorsa yapma canım. Dünü değerlendirdiğin ve henüz koyu çizgin olmadığı için sana kalmış tatlım sanki senin tam 28 şubatta koyu olacak gibi.

Aynen cnm bende bugun degerlendiricem dune gore silik ama olsun garantiye almis olurum sende ayni yap yanliz ikuz olsak bu kadari olur hersey ayni gidiyo ayni gun yumurtladik ayni gun adet ayni gunde teste baslamisiz anlasmis gibi
Öyle valla ya. İlginç bir durum :) Hatta geçen ay da erken yumurtlama akıntısı yaşamış ve aynı günlerde kuruluk olmuştu hatırlarsan. İnşallah bu ay da aynı anda hamile olduğumuzu öğreniriz canım ya

Seni dinliycem. Haklisin. Ki arka arkaya 7gun denemis tutmàmis biri olarak. Bu ay da aralı olsun bakalım. Kaçırmayiz günü inşallah ama zaten olacağı varsa olur ya. Etrafımda duyuyorum. Millet pirt pirt hamile kalıyor. Bizim müdüre ikiz bekliyormuş kadın 35 ı geçkin yaşta ve 2 küçük çocuğu var..

O halde yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah ikisi de cok koyu cikar . Bu arada incir yedim. Eşim de hergün bir kaşık keciboynuzu pekmezı içiyor

İns cnm yaa bu gidiste de ayni anda hamile kalicaz senle ayy ne guzel olur birde ustune cinsuyetide ayni olurmus ne gulerim. Bu ay hamile kalirsak ayni gun hamile kalmis olucaz bu arada

O halde yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah ikisi de cok koyu cikar . Bu arada incir yedim. Eşim de hergün bir kaşık keciboynuzu pekmezı içiyor
Maşallah diyorum idarecinize ve darısı bizlere inşallah :) Bize de bir gün sıra gelir be tatlım...incir çok faydalıymış iyi yapıyorsun. Hadi inşallah yarın çizgiyi görürsün umarım

İns cnm yaa bu gidiste de ayni anda hamile kalicaz senle ayy ne guzel olur birde ustune cinsuyetide ayni olurmus ne gulerim. Bu ay hamile kalirsak ayni gun hamile kalmis olucaz bu arada
Ayyy heyecanlandım mesajını okuyunca İnşallah kuzuummm inşallah Evet öyle valla, tabi benim test silikleşmek yerine koyulaşmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…