Benim 28'i sanırım hesaplamalara göre dediginiz gibi ben bekleyeyim yarınki teste göre karar vereyim artıkCanım bence yarına dahada koyulasacakmi gibi t cizgisi benim testte öyleydi bir gun oncesi sonra bir anda koyulasti istersen yarınki teste gore karar ver canim
Dediğim gibi düşükten sonra düzenim değişti canım normalde 28 gün yeni düzene göre 30 o yüzden tam karar veremiyorum eğer nasip olurda öğrenirsem martın 12'si yada 13'ü olmalıSen kaç günde bir adet oluyorsun . Nasipse bu ay bebisin geldiğini hangi gün öğreneceksin yani Martin kaçı regl günün. Benim 11 mart .
Dolunay çok güzel koyuluk bugünü de yarını da boş geçme derimBenimki bugün baya koyu ama hala T, C'den silik. Bugün dolu günüm. Yarınki test sonucuna göre yarın dolu ya da boş olacak
İnşallah :) en azından acaba bir sorun mu var şüphesinden kurtulursun.
Kızlar morelim cok bozuldu bugun 25. Gunünde siliklesti kacirdimmi yani 23. Gunün gecesi iliski oldu 24 boş 25. Gun bugun iliski olsa bir ise yararmi off ya
Kısmetse bu gece doluyum:) Yarınki testi çok merak ediyorum, silik mi yoksa daha mı koyu olacak sizlerle beraber göreceğiz:). Allah'ım inşallah bu sefer kaçırmam günü yaa ve inşallah tutunur bebişlerimiz bu ay. Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten hepinizi (görmediğim halde) çok seviyorum ve nick olarak tanıdığım birinin hamile haberini alınca kendim hamileymişim gibi seviniyorum. Bir gün - ama bu ay ama yıllar sonra- ben de "hamileyim" diye paylaşacağım burada ve ailemle inanıyorum buna...Dolunay çok güzel koyuluk bugünü de yarını da boş geçme derim
Kısmetse bu gece doluyum:) Yarınki testi çok merak ediyorum, silik mi yoksa daha mı koyu olacak sizlerle beraber göreceğiz:). Allah'ım inşallah bu sefer kaçırmam günü yaa ve inşallah tutunur bebişlerimiz bu ay. Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten hepinizi (görmediğim halde) çok seviyorum ve nick olarak tanıdığım birinin hamile haberini alınca kendim hamileymişim gibi seviniyorum. Bir gün - ama bu ay ama yıllar sonra- ben de "hamileyim" diye paylaşacağım burada ve ailemle inanıyorum buna...
Amiiiiin amin amin inşallaaahhhInşallah hayırlısıyla o güzel duyguyu yaşamak nasip olur bizlere de Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah benimde dualarım sizlerle kızlar olur inşallahinşallah
Ins canım ya ne guzel söyledin ins tutmuştur insan oyle panik oluyorku gectimi kacirdimmi diye kendimi yedim sonra kızdım bukadar stres yaptıgım icin hayirliysa gelicek ins oyle dua ediyorumki allahım isteyen herkese nasip etsin kimse üzülmesin insKoyulaşmaya olduktan sonra 6-24 saat arası oluyormuş bak olmuş 23 inde :) içini ferah tutt olmuştur inşallah hem içinde spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor :) bak ne güzel koyuluğu yakalamışsanız :)
Canım testlerde sabah 10 aksam 8 aradı yapın yazıyor en iyi saat 12 3 5 te cikiyor yani ben hergun saat 3 te yaptım is yerine götürdüm yanımda kaçırmamak icin sende oyle yapsan hani daha iyi yakalarsın adet aralığın ne kadar canimKizlar ya bende bugun basladm teste 20:10 gibi yaptm ama benim aksam okulum var saati yarın 10 yapsam olur mu ki. Bu arada hayalet cizgi gibi cikti t cizgisi
Normalde 28 30 gunde bir oluyordu son iki aydir 2 hafta gec oluyor. Bende tam bilemedgm için bugun basladm iste.Canım testlerde sabah 10 aksam 8 aradı yapın yazıyor en iyi saat 12 3 5 te cikiyor yani ben hergun saat 3 te yaptım is yerine götürdüm yanımda kaçırmamak icin sende oyle yapsan hani daha iyi yakalarsın adet aralığın ne kadar canim
Sabah 10 ve akşam 8 arasında yapmak gerekiyor. Yaptığın saat seni yanıltabilir. 12-15-17 en uygun saatler LH hormonu ölçmek için.Kizlar ya bende bugun basladm teste 20:10 gibi yaptm ama benim aksam okulum var saati yarın 10 yapsam olur mu ki. Bu arada hayalet cizgi gibi cikti t cizgisi
Ama iki test arasinda 8 saat olmali yaziyrSabah 10 ve akşam 8 arasında yapmak gerekiyor. Yaptığın saat seni yanıltabilir. 12-15-17 en uygun saatler LH hormonu ölçmek için.
Bu saatlerden birinde yapabiliyorsan sıvı alımını azaltarak, 2.teste gerek yok ki canımAma iki test arasinda 8 saat olmali yaziyr
Hmm anladm. Of ne bileym yaa korkuyorum kacircm diye. InInşallah hayırlısıyla hamile oluruz.Bu saatlerden birinde yapabiliyorsan sıvı alımını azaltarak, 2.teste gerek yok ki canım
İnşallah canım benim inşallah. Şahsen ben her ihtimale karşı 2 güne bir çalışma yapmaya çalışıyorum eşimle. Geçen ay da böyle yapmıştım tutmadı. Bu ay testle takip ediyorum ki en azından boş günümde yumurtlarsam hemen doldurayım o günü diyeHmm anladm. Of ne bileym yaa korkuyorum kacircm diye. InInşallah hayırlısıyla hamile oluruz.