- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
Bence koyulaşana kadar aynı satte hergün yap. İkisi de aynı tonda olmaya başlayınca sabah akşam yapabilirsin testi.Kizlar ya bende bugun basladm teste 20:10 gibi yaptm ama benim aksam okulum var saati yarın 10 yapsam olur mu ki. Bu arada hayalet cizgi gibi cikti t cizgisi
Aynı hisleri aynı duyguları paylaşıyorm seninle. Ama biraz da korkuyorum hani bu ay cok cok bi beklenti oluştu haliyle bizde şimdiden söz verelim kızlar birbirimizé. Olur da bu at kirmizilari görürsek uzulmeyelim hiç. Hep burada olup destek olalım birbirimizeKısmetse bu gece doluyum:) Yarınki testi çok merak ediyorum, silik mi yoksa daha mı koyu olacak sizlerle beraber göreceğiz:). Allah'ım inşallah bu sefer kaçırmam günü yaa ve inşallah tutunur bebişlerimiz bu ay. Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten hepinizi (görmediğim halde) çok seviyorum ve nick olarak tanıdığım birinin hamile haberini alınca kendim hamileymişim gibi seviniyorum. Bir gün - ama bu ay ama yıllar sonra- ben de "hamileyim" diye paylaşacağım burada ve ailemle inanıyorum buna...
Mantıklı bir uygulama olur evet. Ama mesela ben çalıştığım için 2 kere yapma şansım yok. Eve gelince 5 civarı yapıyorum. Tek test ile tutturamaz mıyım ki?Bence koyulaşana kadar aynı satte hergün yap. İkisi de aynı tonda olmaya başlayınca sabah akşam yapabilirsin testi.
Bende bu ay iki güne bir yapcm inşallah bu sefer olur hayirlisiyla.İnşallah canım benim inşallah. Şahsen ben her ihtimale karşı 2 güne bir çalışma yapmaya çalışıyorum eşimle. Geçen ay da böyle yapmıştım tutmadı. Bu ay testle takip ediyorum ki en azından boş günümde yumurtlarsam hemen doldurayım o günü diyeSana da gün aşırı ilişki ve uygun saatte tek test tavsiye ederim kafana takma demeyeceğim insan illa düşünüyor ama bunun ilişki kalitesini etkilemesine izin verme
İnşallah canım ya.Bende bu ay iki güne bir yapcm inşallah bu sefer olur hayirlisiyla.
Uzulmemek elde degil bide benim 2 ay üst üste gecikti tamam dedim oldu bu sefer malesef olmuyr.Aynı hisleri aynı duyguları paylaşıyorm seninle. Ama biraz da korkuyorum hani bu ay cok cok bi beklenti oluştu haliyle bizde şimdiden söz verelim kızlar birbirimizé. Olur da bu at kirmizilari görürsek uzulmeyelim hiç. Hep burada olup destek olalım birbirimize
Canım sen de benim gibi gün aşırı deneme yapıyorsan gerisi Allah'a kalmış zaten, öyle böyle yakalayacağız inşallahMantıklı bir uygulama olur evet. Ama mesela ben çalıştığım için 2 kere yapma şansım yok. Eve gelince 5 civarı yapıyorum. Tek test ile tutturamaz mıyım ki?
Hesaplayici nın dediği gün de iki tane yap istersen . Senin kaçtı unuttum ben. 28 ı ni merak ediyorum ben de kendim için. Acaba çift koyu çıkacak mı. Hele ki bu lekeler zaten iyice kafamı karıştırdı bakalım ne olacak. Sen yarın kini de mutlaka paylaş merak ettimMantıklı bir uygulama olur evet. Ama mesela ben çalıştığım için 2 kere yapma şansım yok. Eve gelince 5 civarı yapıyorum. Tek test ile tutturamaz mıyım ki?
Hesaplayici nın dediği gün de iki tane yap istersen . Senin kaçtı unuttum ben. 28 ı ni merak ediyorum ben de kendim için. Acaba çift koyu çıkacak mı. Hele ki bu lekeler zaten iyice kafamı karıştırdı bakalım ne olacak. Sen yarın kini de mutlaka paylaş merak ettimMantıklı bir uygulama olur evet. Ama mesela ben çalıştığım için 2 kere yapma şansım yok. Eve gelince 5 civarı yapıyorum. Tek test ile tutturamaz mıyım ki?
Söz valla. Üzülürüm illa ama hemen toparlanıp devam edeceğim çalışmaya. Aramızda tutturanlar olacaktır- ki inşallah olur- onlarla sevineceğim ve sıranın bana umutla gelmesini bekleyeceğim söz veriyorum. Hadi sen de söz ver :)Aynı hisleri aynı duyguları paylaşıyorm seninle. Ama biraz da korkuyorum hani bu ay cok cok bi beklenti oluştu haliyle bizde şimdiden söz verelim kızlar birbirimizé. Olur da bu at kirmizilari görürsek uzulmeyelim hiç. Hep burada olup destek olalım birbirimize
Haklısın, Rabbim bu ay nasip eder inşallahCanım sen de benim gibi gün aşırı deneme yapıyorsan gerisi Allah'a kalmış zaten, öyle böyle yakalayacağız inşallah
Benim her gün denediğim ay olmadı.eşim beni mi öldürcen kadın demişti yazık :)Canım sen de benim gibi gün aşırı deneme yapıyorsan gerisi Allah'a kalmış zaten, öyle böyle yakalayacağız inşallah
Tamam paylaşırım canım. Hesaplayıcılar 1-2 Mart diyordu ama bugün koyu çıkınca erken mi yumurtlayacağım acaba diyorum. Dediğin gibi yarınki testte belli olur. Senin lekelenmeler kesilir inşallah da için rahatlar.Hesaplayici nın dediği gün de iki tane yap istersen . Senin kaçtı unuttum ben. 28 ı ni merak ediyorum ben de kendim için. Acaba çift koyu çıkacak mı. Hele ki bu lekeler zaten iyice kafamı karıştırdı bakalım ne olacak. Sen yarın kini de mutlaka paylaş merak ettim
YA ben şimdi söz veriyim vermesine de o zaman tut beni gene. Valla hani öyle bi durum oluyor ki anne olmak isteği değil de sanki hcg de çift çizgi görme zaferi gibi hissediyorum. atama bekledim 3 sene şimdiyse bu ... alım olmayınca dünyam yıkılmisti . Böyle de her ay yıkım travma .. kafa kalmicak valla. İyiki varsınız ama yalnız olmadığımı bilmek Güzel . Hem çalışana veriyor allahSöz valla. Üzülürüm illa ama hemen toparlanıp devam edeceğim çalışmaya. Aramızda tutturanlar olacaktır- ki inşallah olur- onlarla sevineceğim ve sıranın bana umutla gelmesini bekleyeceğim söz veriyorum. Hadi sen de söz ver :)
Hergün zaten sperm kalitesini düşürüyormuş canım. Bize de yazık adamlara daBenim her gün denediğim ay olmadı.eşim beni mi öldürcen kadın demişti yazık :);@ Bu ay 2 güne bir deneyecez bakalım .insallah olur.
Aaa sen de mi öğretmensin yoksa :) tamam tutarım ben seni merak etmeYA ben şimdi söz veriyim vermesine de o zaman tut beni gene. Valla hani öyle bi durum oluyor ki anne olmak isteği değil de sanki hcg de çift çizgi görme zaferi gibi hissediyorum. atama bekledim 3 sene şimdiyse bu ... alım olmayınca dünyam yıkılmisti . Böyle de her ay yıkım travma .. kafa kalmicak valla. İyiki varsınız ama yalnız olmadığımı bilmek Güzel . Hem çalışana veriyor allah
Kızlar ne ogretmenisinz bende ogretmenimm :)Aaa sen de mi öğretmensin yoksa :) tamam tutarım ben seni merak etme
Aslinda süperKızlar ne ogretmenisinz bende ogretmenimm :)
Tamam paylaşırım canım. Hesaplayıcılar 1-2 Mart diyordu ama bugün koyu çıkınca erken mi yumurtlayacağım acaba diyorum. Dediğin gibi yarınki testte belli olur. Senin lekelenmeler kesilir inşallah da için rahatlar.