Çok Haklısın doktor araştırıyordum uzun zamandır gideceğim doktora sağlığım için inşallah bebeğimin sağlığı için Rabbim nasip ederse inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip olurAyyynı ben. Kan alınırken yatıyorum yoksa bayılıyorum :| iğneden değil de kan tutuyor... Ama mecbur... Gebelikte en çok demir deposu azalıyormuş, ihmal etme bence canım ilaçlarını.
Ben de geçen tatilde gitmiştim de kist miyom falan nasıl anlaşılıyor. Ultrasonla baktı hani karnıma bişey sürüp baktı. Hormon testi ve kan testi normal dedi. Bana gerek varmı bi da kontrolé. Yani bu değerler değişir mi 1 ayda. yumurta oluştuğunu falan nasıl anliyor doktorBen gitmedim ama bu hafta sonu gideceğim bir aksilik olmazsa. Normalde geçtiğimiz hafta sonu gidecektim ama hesapta olmayan işler çıktı. Bu hafta şöyle genel bir muayene olmak istiyorum. Kist, miyom vs. bir şey var mı, rahmim ne durumda, kanımdaki demir oranı vs.nasıl ve en önemlisi yumurtlama günlerinde gitmiş olacağım, yumurta var mı çatladı mı onu öğrenmek istiyorum. 2,5 yıllık evliyim. En son bekarken gitmiştim. İnşallah bir sorun yoktur...
Ben de geçen tatilde gitmiştim de kist miyom falan nasıl anlaşılıyor. Ultrasonla baktı hani karnıma bişey sürüp baktı. Hormon testi ve kan testi normal dedi. Bana gerek varmı bi da kontrolé. Yani bu değerler değişir mi 1 ayda. yumurta oluştuğunu falan nasıl anliyor doktor
Gittim. Eşim de tahliller yaptır di. İkimizde de çok şükür Problem yok. Dedi. Bu yola baş koyduysaniz olur dedi ☺ de ben böyle tuhaflıklar yaşayınca korkuyorumNiye ki acabaa benim başıma hiç gelmedi canım . çocuk düşünmeden önce doktora gittin mi
Onun için adetin 3. Günün de olman gerekiYomus kandan bakıyorlar Sanırım.Hormon testi nasıl Yapılıyor ki
Kandan derken hani kan testi için kan alıyorlar ya . Bi tane de sonuç hormonlar için çıkıyorOnun için adetin 3. Günün de olman gerekiYomus kandan bakıyorlar Sanırım.
Acaba doktora ne zaman gitsem ki canım adet biter bitmez mi yoksa şöyle bir hafta geçince mi yumurtlamaya yakın olur mu ki erken mi yumurtluyorm kiDevam et bence onlara hemen hemen hepsi aynı duyarlılıkta canım.( Kullandığın markadan şüpheliysen bir tanıdığına da verebilirsin.) Ama hangi markayla başlarsan onla devam et ki koyulaşmayı fark edebilesin. Bu ay 3-4 gün erken yumurtlamışsın demek ki. Korunmasız ilişkide hormonlar çok değişiyor, vücut gebeliğe hazırlanıyor
Doktora adetliyken git bence 2. 3. GünüAcaba doktora ne zaman gitsem ki canım adet biter bitmez mi yoksa şöyle bir hafta geçince mi yumurtlamaya yakın olur mu ki erken mi yumurtluyorm ki
Onun için adetin 3. Günün de olman gerekiYomus kandan bakıyorlar Sanırım.
Gittim. Eşim de tahliller yaptır di. İkimizde de çok şükür Problem yok. Dedi. Bu yola baş koyduysaniz olur dedi ☺ de ben böyle tuhaflıklar yaşayınca korkuyorum
Milyonlarca sperm var çoğu ölüyor, illa atılacak bunlar. Ki spermle beraber gelen sıvının da atılması lazım. Rahime ulaşanlar canlı kalır ortalama 2-3 gün. Gerisi kış kış dışarı :) canlılardan da eli yüzü düzgün 1 tanesi lazım bize yumurta içinAy evet dediğin doğru bence de. É peki spermler hep çıkıyor geri özellikle sabah .. Hani içerde vardı yeterdi
Kist, miyom vs.ultrasonda görünüyor. Yumurta için bazen ultrasondan ama daha çok alttan muayenede görüyorlar diye biliyorum. Zannetmiyorum 1 ayda değişeceğini, ne güzel işte maşallah her şeyin normal :)Ben de geçen tatilde gitmiştim de kist miyom falan nasıl anlaşılıyor. Ultrasonla baktı hani karnıma bişey sürüp baktı. Hormon testi ve kan testi normal dedi. Bana gerek varmı bi da kontrolé. Yani bu değerler değişir mi 1 ayda. yumurta oluştuğunu falan nasıl anliyor doktor
Acaba doktora ne zaman gitsem ki canım adet biter bitmez mi yoksa şöyle bir hafta geçince mi yumurtlamaya yakın olur mu ki erken mi yumurtluyorm ki
Evet adetin 2. Veya 3.gidersen daha iyi. Çoğu hormona o zaman bakılıyor. Yumurta işi kolay, sen muayene ol öncelikli olarak. :)Doktora adetliyken git bence 2. 3. Günü
Evet adetin 2. Veya 3.gidersen daha iyi. Çoğu hormona o zaman bakılıyor. Yumurta işi kolay, sen muayene ol öncelikli olarak. :)
İnşallah :) en azından acaba bir sorun mu var şüphesinden kurtulursun.Bence de :) cumaya geliyor üçüncü gün 3 gibi evde oluyorum arayacağım yarın cuma için inşallah seçtiğim doktor müsait olur
Ay sen çok yaşa. . Mesajına sesli güldüm. Eşim soruyor ne oldu diyeMilyonlarca sperm var çoğu ölüyor, illa atılacak bunlar. Ki spermle beraber gelen sıvının da atılması lazım. Rahime ulaşanlar canlı kalır ortalama 2-3 gün. Gerisi kış kış dışarı :) canlılardan da eli yüzü düzgün 1 tanesi lazım bize yumurta için
Ne mutlu o zaman banaAy sen çok yaşa. . Mesajına sesli güldüm. Eşim soruyor ne oldu diyeçok aydınlatıcısin iyiki varsın. Fenci25 é çok sevindim ya hel bizim gibi soru sorup yazişan bekleyen biriydi. Darısı bize. Sonra buralara bakar gülerz halimiz e
Hesaplayıcıya göre 28 se belki aldığın sıvı miktarı fazla gelmiştir yada yiyip içtiğiniz birşey etki etmistir moralini bozma 28 e kadar yapmaya devam et koyulasacaktır sanırım yumurtlama olmazsa adet görmezsin daha önce yaşadın mı hiç böyle bi durumKızlar bugün testin 4. Gunu ben koyulaşacak diye beklerken t çıkmadı gibi. Bakın. Yoksa ben yumurtlamadan bu ay bitti mihesaplayici 28 ı diyor inşallah o gun de böyle çıkmaz