Canım senin t giderek silikleşmiş sanırım 23ünde yumurtlamışsın 24ú değerlendirmeniz iyi olurdu bugün t kaybolmuş ama koyu çizgiden sonra yumurtlama 12-48 saat sonra oluyor diye biliyorum sperm rahimde 3 gün yaşayabiliyormuş 24ün de yumurtlama olduysa belki bir gün önceki ilişki etki eder. Ooofff ne zormuş bi bebiş yapmakKızlar morelim cok bozuldu bugun 25. Gunünde siliklesti kacirdimmi yani 23. Gunün gecesi iliski oldu 24 boş 25. Gun bugun iliski olsa bir ise yararmi off ya
Yaa silik gorunce hemen esime yapıştım bugun allahtanki evdeyiz ya resmen sans bugun ikimizinde evde olması biraz oncede calışma yaptık artık gerisi Allah'tan hayırlısı nedeyimki ins tutmuştur insssCanım senin t giderek silikleşmiş sanırım 23ünde yumurtlamışsın 24ú değerlendirmeniz iyi olurdu bugün t kaybolmuş ama koyu çizgiden sonra yumurtlama 12-48 saat sonra oluyor diye biliyorum sperm rahimde 3 gün yaşayabiliyormuş 24ün de yumurtlama olduysa belki bir gün önceki ilişki etki eder. Ooofff ne zormuş bi bebiş yapmak
Yok hep gününde gördüm. Bu arada kahverengiler devam ediyor neden acaba hiç böyle olmamıştı.Hesaplayıcıya göre 28 se belki aldığın sıvı miktarı fazla gelmiştir yada yiyip içtiğiniz birşey etki etmistir moralini bozma 28 e kadar yapmaya devam et koyulasacaktır sanırım yumurtlama olmazsa adet görmezsin daha önce yaşadın mı hiç böyle bi durum
İnsallah tutmuştür. Çok tatlısıniz ya eşime yapıştım derYaa silik gorunce hemen esime yapıştım bugun allahtanki evdeyiz ya resmen sans bugun ikimizinde evde olması biraz oncede calışma yaptık artık gerisi Allah'tan hayırlısı nedeyimki ins tutmuştur insss
Bu arada dün ilişki olmadı bugün gene kahverengiler var peçetede çamaşırdaKızlar bugün testin 4. Gunu ben koyulaşacak diye beklerken t çıkmadı gibi. Bakın. Yoksa ben yumurtlamadan bu ay bitti mihesaplayici 28 ı diyor inşallah o gun de böyle çıkmaz
Ayy ins canım ya yapışmalar bir ise yarar insİnsallah tutmuştür. Çok tatlısıniz ya eşime yapıştım der
Canım ilk 3 ay ovulasyonu yapıyordum hic koyulasmiyordu megersem ben cok gec yumurtluyormusum resmen 24. Gunu buluyor oyuzden hic ümit kaybetmek yok teste devam her ay degisesebiliyormus yumurtlama ben inanıyorum yakalayacaksınız ben cok cift cizgi cikmiyor diye bıraktım sakın bırakmayın belkide gec yumurtlamada olabilir haberleri bekliyorum valla resimleri atın buraya bakalım hep beraber canım allahım saglikli evlat nasip etsin ins tek duam bu kaybım olunca herkese ins hayırlısı nezamansa ozaman gelsin bebisler saglikli sekilde cok önemli cokberenay tutar inşallahh hadi bakalım sen koyuları gördün yaptın yapacağını :) darısı voronesle bana. Hesaplamaya göre ikimizinde 28'i görünüyor zamanı gelince gebelik testinin çift çizgisini görürüz umarım hepimiz
Valla ben adete kadar bırakmayı düşünmüyorum ilk defa kullanıyorum ben ov. Testi bende kaybettim canım kasım ayında dediğim gibi sağlıklı olması çok önemli üzülme vardır Allahın bir bildiği hayırlı bir zamanda olacak insallahCanım ilk 3 ay ovulasyonu yapıyordum hic koyulasmiyordu megersem ben cok gec yumurtluyormusum resmen 24. Gunu buluyor oyuzden hic ümit kaybetmek yok teste devam her ay degisesebiliyormus yumurtlama ben inanıyorum yakalayacaksınız ben cok cift cizgi cikmiyor diye bıraktım sakın bırakmayın belkide gec yumurtlamada olabilir haberleri bekliyorum valla resimleri atın buraya bakalım hep beraber canım allahım saglikli evlat nasip etsin ins tek duam bu kaybım olunca herkese ins hayırlısı nezamansa ozaman gelsin bebisler saglikli sekilde cok önemli cok((
Sıvı ve saat konusunda sorun yoksa yumurtlamana zaman var bence canım. Daha adetin yeni bitti. Teste ve çalışmaya devamKızlar bugün testin 4. Gunu ben koyulaşacak diye beklerken t çıkmadı gibi. Bakın. Yoksa ben yumurtlamadan bu ay bitti mihesaplayici 28 ı diyor inşallah o gun de böyle çıkmaz
23.gündeki ilişki yeter canım. Ha dün de ilişki olsa ihtimal artardı o kadar. Hem bugün de yakalamışsın eşini, rahat olKızlar morelim cok bozuldu bugun 25. Gunünde siliklesti kacirdimmi yani 23. Gunün gecesi iliski oldu 24 boş 25. Gun bugun iliski olsa bir ise yararmi off ya
Benimkine benziyor :) bugün boş gününde bekle, dolu gününse eşini yakala :) normal düzene devam et. Yarın olur da silikleşirse yarın da ilişkiye girersinizKızlar bir bakın şu teste hesaplamaya göre 28'i t çizgisi c kadar koyu değil ama bariz belli ne yapayım bekleyeyim mi değerlendireyim mi bu günü??
Canım bence yarına dahada koyulasacakmi gibi t cizgisi benim testte öyleydi bir gun oncesi sonra bir anda koyulasti istersen yarınki teste gore karar ver canimKızlar bir bakın şu teste hesaplamaya göre 28'i t çizgisi c kadar koyu değil ama bariz belli ne yapayım bekleyeyim mi değerlendireyim mi bu günü??
Çok güzel görünüyor hımmm beğendimBenimki bugün baya koyu ama hala T, C'den silik. Bugün dolu günüm. Yarınki test sonucuna göre yarın dolu ya da boş olacak
Maşallah banaÇok güzel görünüyor hımmm beğendimbugün dolu günün olması isabet olur. Benim de bugün dolu günüm de gün içindeki lekelenme olayını anlamadım ya. Hani dün ilişki olsa ondan kaynaklı diyecem de
Haklısın canım ya. Söyledikleriné katılmamak Elde değil. Zaten yerleşme olduğunu düşünemeyiz de. İnşallah bi Problem yoktur . Bir de ben şöyle ümitleniyorum hani vücut hazırlıyor kendini hamilelige diyeMaşallah banabir ihtimalin daha var. Hani üst üste ilişki ya da sert ilişkilerde bazen vajina girişindeki kılcal damarlar çatlayabiliyor. Akıntın ondan olabilir. Yerleşme kanaması ilişkiden en erken 1 hafta sonra oluyor ve bu durum sana uymuyor. Adet döneminde az su tükettiysen içeride kalanlar oluyor ve sperm sıvısıyla bunlar da atılıyor, kanama önceden olduğu için kırmızı değil kahverengi oluyor, bana hala seninkinin sebebi bu gibi geliyor.
Sen kaç günde bir adet oluyorsun . Nasipse bu ay bebisin geldiğini hangi gün öğreneceksin yani Martin kaçı regl günün. Benim 11 mart .vorones bende 28'ini bekliyorum ooffff bide diyolar ki stres yapmayın ben bıraktım en beklemediğim zamanda oldu. Bu testlerle nasıl olacak bilmiyorum stres yapmamak,yok koyulaştı,olmadı silikleşti,düne göre daha az görünüyor bilmem ne eşim bile stres yaptı bu testler beni geriyor görev gibi oldu bu iş diyor ve haklı sanırım