üzülmeyelim hatta hep birlikte sevinelim bu topic uğurlu gelsin hepimizeAynı hisleri aynı duyguları paylaşıyorm seninle. Ama biraz da korkuyorum hani bu ay cok cok bi beklenti oluştu haliyle bizde şimdiden söz verelim kızlar birbirimizé. Olur da bu at kirmizilari görürsek uzulmeyelim hiç. Hep burada olup destek olalım birbirimize
Okul oncesii :)Aslinda süperben felsefe. . Siz ?
Aaa sen de mi öğretmensin yoksa :) tamam tutarım ben seni merak etme
Türkçe öğretmeniyim canım sen? :)Kızlar ne ogretmenisinz bende ogretmenimm :)
Baya öğretmenler odası olmuş burasıBende öğretmenim :)) branş sınıf
Merhaba canım:) Mesaj atmayı düşünüyordum ben de sana. Bu aralar yumurtlamayla uğraşıyorumSlm cnm coktandir gorusemiyoruz
Silik çıktıysa olmadı boş geç bu günü dün çalışma yapmışsın nede olsa benimde 28'i yeterli koyulaşma olmadığı için bekliyorum hala umarım yanlış yapmamışımdır beklemekleNeyseki lekelenme Son buldu da. Dünü degerlndirdim. Bugün boş geçeyim. Doğru mu. Bi tane de aksam yapiyim diyorum testı. 5 gündür hep aynı saatte yaptım testi. Neden koyulaşmadi ya
Koyuluğa göre bakıyorsak8- 9.gün çizgiler daha eşit gibi geldi 10.gün siliklesmiş sanki dünü değerlendirdiniz mi?Kızlar bugün yumurtlama olmuş mu sizce ?
Gün aşırı denediğimiz için 8 de olmuştu. Bir de bugün olacak.Koyuluğa göre bakıyorsak8- 9.gün çizgiler daha eşit gibi geldi 10.gün siliklesmiş sanki dünü değerlendirdiniz mi?
Canım benimki de aynı senin ki gibi oldu Eşit köylülük beye t daha koyu göremeden adet oldumKızlar bugün yumurtlama olmuş mu sizce ?
Çifti gördüğümuz gün ustuste deneyelim demiştik ama inşallah senin tutmuştur. Bana da 8 9 da yumurtlama olmuş gibı geldiGün aşırı denediğimiz için 8 de olmuştu. Bir de bugün olacak.
Okul oncesi canim kreste ogretmenlik yapiyrm :)Türkçe öğretmeniyim canım sen? :)
8.de ya da 9.yumurtlama olmuş ve bugün de çatlamış. Yani 8 ya da 9 girdiysen ilişkiye bugün de girmelisin. Sonra bekleyişe geçeceksinKızlar bugün yumurtlama olmuş mu sizce ?
Hayır geç değil testin prospektüsünde adetin bitiminden sonra yaklaşık 14 günde başlayın teste deniyor ama bu kaç günde adet olduğuna bağlı olarak değişiyor genelde adetten sonra 10. Gün başlıyor herkesArkadaşlar, adetim biteli 2 gün oldu.daha once hiç denemedim bu testi.gec mi kaldım uygulamak için? ? Lütfen biraz bilgi verir misiniz?
8 de oldu bugün de olacak bakalım8.de ya da 9.yumurtlama olmuş ve bugün de çatlamış. Yani 8 ya da 9 girdiysen ilişkiye bugün de girmelisin. Sonra bekleyişe geçeceksin