Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım. Ben de bu ay ilk defa denemiştim testi. Çünkü takvim hesaplamalarına göre doğru günleri yakalayamoyordum. Neyse artık sonraki adetten sonra yine diyeceğim.
Bende takvime göre yaptım belki erken yumurtlayıp kaçırmışımdır o yüzden önümüzdeki ay adetim biter bitmez başlayacağım teste hakkımızda hayırlısı olsun tez vakitte gebe kalırız inşallah :dua:

Normal değil yanni pek profesyonel değilim bu konuda ama edindiğim bilgilere göre 1 gün sonrasında silik çizgi çıkması lazım ki ben de ovulosyona 5 gün kala yapmama rağmen silik çıkıyor ve burda çoğu kişinin testide 3/4 gün geçmesine rağmen silik çıkar belki test bozuktur bi tane daha yapsaydin keşke
Evet o gün yanlış sonuç vermis bugün yine silik çıktı koyu ciktiktan kaç gün sonra catliyor acaba benim 20.gün koyu ciktiginda 18.gündü bende hep 14. Gün catliyor sanıyordum

Kızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıpprogestan kullanmayı soracağım

Evet o gün yanlış sonuç vermis bugün yine silik çıktı koyu ciktiktan kaç gün sonra catliyor acaba benim 20.gün koyu ciktiginda 18.gündü bende hep 14. Gün catliyor sanıyordum
Ben hala yakalayamadım koyu çizgiyi önümüzdeki aya kaldı :KK43: çok bunaldim artık ya gerçekten

Kızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıpprogestan kullanmayı soracağım
Kahverengi akıntı iyidir diye biliyorum yerini temizler derler en azından sağlıklı gebelik olur ama gebe kalmak için progesteronu ilk defa duydum o sadece düşük olmasın diye biliyorum

Bende başta yakalayamadim testler de yanlış çıktı çoğu bide artik gecti günüm dedim düşün 18. Günde yakaladim bu ay 6 gün de soğan suyu ictim haftasonundan beri hergünü degerlendiriyoruz

Bende 4 sene olucak baya cok kullandim ovulasyon testi ne zaman pozitif oldunu biliyorum ilk kez basima boyle bisey geliyor ovulasyon gunu yanis demem yumurtlama kanamamda oldu zaten o olunca test yaptim ekstradan o gunun ustunden 23 gun falan geciyor

Yok canim onceki adetim 31 gunde oldum bu ay da 32 gunde olucaktim ovulasyon testi gecen sefere gore bir gun daha gec pozitif oldu ama gelgelelim soruna asil sorunda ovulasyondan sonraki 25 gunum ikiside ust uste gelince 44 45 gun oluyor toplam cok uzuluyorum daha once hic boyle bisey gelmedi basima

Üzülme yani ben geçen yıl Mayıs dan beri bekliyorum bu mayis da düşük yaptim cok stres yapıyorum herkes aklimdan cikardigim ay hamile kaldim diyo ama ben cikaramiyorum
Evet aklımdan çıkardigim an gebe kalacağımı biliyorum ama olmuyor işte olmuyor

Benim sorum olucak cevaplarsanız sevinirim bu testi nerden alırız fiyatı ne kadar ve nasıl kullanılır :)

Benim sorum olucak cevaplarsanız sevinirim bu testi nerden alırız fiyatı ne kadar ve nasıl kullanılır :)
Gittigidiyor da var canım fiyatı 30 tlydi sanırm yanlış olmasın bi bak istersen gitti gidiyora :KK51: kullanması ise testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı almicaksın wcyede gitmiceksin o idrarla yapıcaksın iki çizgide aynı koyulukta olursa 24 saat sonra yumurtanın çatlayacağını gösteriyo zaten sonrası silikleşiyor test. Testin üzerinde nasıl kullanıldığı yazıyor

Merhaba herkese,
Siteye yeni üye oldum. Uzun zamandır takip ediyordum. 33 yaşımdayım ve pcos, hipotroidi ve insülin direncim var. Bebek istiyoruz ve bu ay denemeye başladık. Pcos hastası olduğum için yumurtlama dönemimi ovulasyon testi ile takip etmek istedim. Son dönem testlerimin fotoğrafını ekliyorum. 18. 20. ve 23. günleri değerlendirdik. Sizce test sonuçlarına göre yumurtlamış mıyımdır? Ve dogru günlerde ilişkiye girmiş miyiz? Deneyimlerinizden yola çıkarak cevaplandırırsanız çok memnun olurum.
Teşekkür ederim.

778B2FC3-9260-4848-A94F-2E5B2D81D13D.jpeg

X