Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebelik testi yaptım silik çıktı 2. Çizgim ama adetimin 28. Günü daha tam 30 gün olmadı yarın sabah ki ilk idrarımla test yapsam sağlıklı sonuç alırmıyım sizce içim içime sığmıyor İnan'ın ben 24 yaşındayım 3 yaşımda kalp amilyatı oldum kalbim delikti temiz kanla pis kan karışma yaptı kalp amilyatı geçirdim 5 ay yoğun bakımda kaldım anne olamam diyo korkuyordum beni 3 Yaşımdan beri doktorum yanlız bırakmadı şimdi anne olmaya hazırlanıyorum ümidinizi yitirmeyin sakın Mevlam herkesin önce karnında sonra kucağında göstersin inşallah :) ne dersiniz yarın sabah yapıyım mı bi gebelik testi bugün silik çıktı
Canm ya tebrik ederim sen garantiye almak için farklı bi testle yap yarın sabah çnkü bazı arkadaşlarda silik çıkıyo bşka bi test yapıyolar negatif çıkıyo inşallah bebişin seninledir bi resmini at bakalım testin

Canm ya tebrik ederim sen garantiye almak için farklı bi testle yap yarın sabah çnkü bazı arkadaşlarda silik çıkıyo bşka bi test yapıyolar negatif çıkıyo inşallah bebişin seninledir bi resmini at bakalım testin

Eklentiler

• IMG_1342.JPG
    IMG_1342.JPG
    22,8 KB · Görüntüleme: 1.118
  • IMG_1344.JPG
    IMG_1344.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 1.338

Bunlar bitanem resimde çok çıkmıyor ama yakından silikte olsa belli gözle görülecek kadar belli

Kızlar gebelik testi yaptım silik çıktı 2. Çizgim ama adetimin 28. Günü daha tam 30 gün olmadı yarın sabah ki ilk idrarımla test yapsam sağlıklı sonuç alırmıyım sizce içim içime sığmıyor İnan'ın ben 24 yaşındayım 3 yaşımda kalp amilyatı oldum kalbim delikti temiz kanla pis kan karışma yaptı kalp amilyatı geçirdim 5 ay yoğun bakımda kaldım anne olamam diyo korkuyordum beni 3 Yaşımdan beri doktorum yanlız bırakmadı şimdi anne olmaya hazırlanıyorum ümidinizi yitirmeyin sakın Mevlam herkesin önce karnında sonra kucağında göstersin inşallah :) ne dersiniz yarın sabah yapıyım mı bi gebelik testi bugün silik çıktı
Yarın sabah ilk idrarınızla yapın. Silik bile olsa çıkması gebelik var demek. Giderek koyulaşacaktır. Adet gününden önce yapmayın demelerinin sebebi kimyasal gebelik denilen embriyonun varolup tutunaması ve adetle atılması durumu yüzündendir. Hayal kırıklığı olmasın diye yani. Umarım mutlu neticelenir gebeliğin. Hayatta büyük zorlukları başarmışsın bunu da başaracaksın bence. Pozitif ol.

Kızlar ya bn gcen ay ovu testi kullanmıştım reglim 28 günde bir oluyor ve tam 14. Gün yumurtlama olmuştu bu ay da elimde on tane falan ovu testi vardı bnde 11. Gün başladım testi yapmaya ama çok fazla silik çıkıyo normalde yarın yumurtlama günüm olması lzm acaba erken mi yumurtladım ya da geç mi yumurtlicam ya da hiç yumurtlamicak mıyım:silah:kafamda deli sorular

Canim testleri nasil uyguladin. Ben sabah 7 de ilk cisimi yapiyodum sonra uyuyodum 11 gibi uyanip testi yapiyodum. Çünkü diger turlu idrar tutma sorunu var bende :)
Bn dkz on gbi kalkıyrum kalktığım saate gre on iki veya birde ypıyorum geçen ay da yaptım ama bu tarihler daha koyuydu bgün yumurtlama günüm bakalım bugün nasıl çıkıcak

image.jpg
image.jpg
Merhaba kızlar benim bugün 8. Günüm yumurtlama testi bugün silik çıktı 2 tane yaptım ikisndrde aynı sizce teste bi sorun varmıştır yOksa gerçekten yumurtluyor muyum

Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler
Bu benm bugunki ovulasyon testim yorumlarısınız acaba

Eklentiler

• 20170810_210313.jpg
    20170810_210313.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 403
X