Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
P Phasma oncelikle gebeligin hayirli olsun.bende by ay ovu testiyle deneyecegim.ikinci cizgi koyu ciktikdan ne kadar sonra yumurta catliyor?

Phasma bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Bende ovulasyon testi yapıyorum dün ki testi yükledim dün birliktelikte oldu. Bugün çok silikti ama testim
Ne dersin dün yumurtlama olmuş mudur ?
Dünü değerlendirdiysen sağlıklı bir sperm 3 güne kadar uygun koşullarda varsa yaşayabiliyor. Madem şansın yok bu akşam yarın deneyin zaten bu 2 günde çatlarsa spermler karşılaşır. Herkesin ovulasyon testi kopkoyu olmayabiliyor o nedenle çatlamış olabilir. Hamilelik şansın var bence.

P Phasma oncelikle gebeligin hayirli olsun.bende by ay ovu testiyle deneyecegim.ikinci cizgi koyu ciktikdan ne kadar sonra yumurta catliyor?
Her zaman ilk pik yapan günü baz alın koyu kırmızıyı gördükten 24-36 saat içinde çatlama gerçekleşecek demektir. Koyu çizgiden itibaren ilişkiyi sıklaştırın.

Dünü değerlendirdiysen sağlıklı bir sperm 3 güne kadar uygun koşullarda varsa yaşayabiliyor. Madem şansın yok bu akşam yarın deneyin zaten bu 2 günde çatlarsa spermler karşılaşır. Herkesin ovulasyon testi kopkoyu olmayabiliyor o nedenle çatlamış olabilir. Hamilelik şansın var bence.
Canım teşekkür ederim bilgi için. Kısmetimizde varsa inşallah

Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler

Merhaba hanımlar ben gebe kalmak istiyorum ve bu ay yüzümde sivilce çıktı adetime 5 gün var sabahlar yutkunamıyorum bile boğazımda kuruluk var ağzımda sanki DEMİR var öyle tadıyorum göğüsümün kenarları acıyo Karnıma ve kaşıklarıma doğru damarlarımın çok belirgin olduğunu hissediyorum göğüslerimdeki kahverengi yer uçlarında çok koyunduruyo noktalarıda kabarcık gibi oldu sizce hamile miyim adetime 5 gün var çok istiyorum anne olmak ne yapmalıyım stres yapıyorum istemsizce Bunları yaşayan var mı öok tecrübesizim beni aydınlatın lütfen danışacak kimsem Yok

Merhaba hanımlar ben gebe kalmak istiyorum ve bu ay yüzümde sivilce çıktı adetime 5 gün var sabahlar yutkunamıyorum bile boğazımda kuruluk var ağzımda sanki DEMİR var öyle tadıyorum göğüsümün kenarları acıyo Karnıma ve kaşıklarıma doğru damarlarımın çok belirgin olduğunu hissediyorum göğüslerimdeki kahverengi yer uçlarında çok koyunduruyo noktalarıda kabarcık gibi oldu sizce hamile miyim adetime 5 gün var çok istiyorum anne olmak ne yapmalıyım stres yapıyorum istemsizce Bunları yaşayan var mı öok tecrübesizim beni aydınlatın lütfen danışacak kimsem Yok
inşallah hamilesindir.ağızda tat değişikliği yaşayanlar genelde hamile oluyorlar

IMG_1549.JPG
Kizlar ben bu testi yeni kullanıyorumda tam bilmiyorum 11. günüde atmıştım sizce durum ne bugün 13. gün

Eki Görüntüle 2028645 Kizlar ben bu testi yeni kullanıyorumda tam bilmiyorum 11. günüde atmıştım sizce durum ne bugün 13. gün
Canım bu çok sıkıntılı oluyo ya günde tek yapıyosan böyle koyu günlerde iki tane yapmanı tavsiye ederim sabahtan akşama bile acayip fark ediyo o zaman daha iyi anlarsın

Kendinizi çok fazla dinlemeyin bence,stres yapmak hamileyseniz zararlı. Ağızda pas tadı olur hamilelikte. Sık tuvalete çıkma olabilir. Belirtiler kişiden kişiye çok değişir. Kiminin göğüsleri hemen şişer,kiminin çok sonra. 5 gün çok uzun geliyor şu an biliyorum ama geçecek.

IMG_1550.JPG
Kızlar buda bugünkü testim ama moralim çok bozuk dün doktora gittim yumurtamın durumunu öğrenmek için doktor yumurtanda kist var bu şekilde hamile kalman çok çok zor dedi kadın o kadar eminki adet olunca gel hormon testi yapalım dedi valla moraller sıfır :KK61:ama ben yinede pes etmicem çalışmaya devam Allah büyük belki tutar:halay:

Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler
canım ben bir şey sormak istiyorum benim bugün 16. günüm ovulasyon testim dün ve bugün koyu çıktı t çizgisindende koyu görünüyor silikleşmesi gerekmiyormuydu acaba bugün?

canım ben bir şey sormak istiyorum benim bugün 16. günüm ovulasyon testim dün ve bugün koyu çıktı t çizgisindende koyu görünüyor silikleşmesi gerekmiyormuydu acaba bugün?
Pik yaptığı günü baz almalısın birden fazla gün koyu çıkabilir.Bende de 2 gün koyu çıkmıştı ve 2 gün de ilişki oldu ve hamileyim.

Kızlar gebelik testi yaptım silik çıktı 2. Çizgim ama adetimin 28. Günü daha tam 30 gün olmadı yarın sabah ki ilk idrarımla test yapsam sağlıklı sonuç alırmıyım sizce içim içime sığmıyor İnan'ın ben 24 yaşındayım 3 yaşımda kalp amilyatı oldum kalbim delikti temiz kanla pis kan karışma yaptı kalp amilyatı geçirdim 5 ay yoğun bakımda kaldım anne olamam diyo korkuyordum beni 3 Yaşımdan beri doktorum yanlız bırakmadı şimdi anne olmaya hazırlanıyorum ümidinizi yitirmeyin sakın Mevlam herkesin önce karnında sonra kucağında göstersin inşallah :) ne dersiniz yarın sabah yapıyım mı bi gebelik testi bugün silik çıktı

X