Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde öyle buraya da gırmıcem bıdaha hıc bısey okumucam kafama takmıcam stres hep stresYaptım koca bi tek çizgi
gebelik testi yapmanı öneririm bunda kızardıysa hcg testinde hayde hayde çıkar ben de bu şekilde öğrendim gebeliğiBat ayın 29u buda ovulasyonum iki gundur böyle sizce adet öncesi yumurtluyormuyum yani
zamanı vardır canım üzülme sitres yapma obur aya olur ınşallahBenımde öyle buraya da gırmıcem bıdaha hıc bısey okumucam kafama takmıcam stres hep stres
İki gün önce gebelik testi yaptım bişey yoktu amagebelik testi yapmanı öneririm bunda kızardıysa hcg testinde hayde hayde çıkar ben de bu şekilde öğrendim gebeliği
İnşallah bu ay hıc olmaz yumurtalama zamanımda ucak bileti almıstım önceden annemlere gıdıcem öbür aya kaldı hayırlısızamanı vardır canım üzülme sitres yapma obur aya olur ınşallah
simdi elinde var sa yap canım zaten 2 gün kalmis adete benim de boyle kızarmıştı hem de adetten 5 gün önce sonra gebelik testi yaptım çıktıİki gün önce gebelik testi yaptım bişey yoktu ama
olur canım sıkma canini insan çok üzülüyor zamanı gelince nasip oluyo Allah en kısa zaman da nasip etsin inşallahİnşallah bu ay hıc olmaz yumurtalama zamanımda ucak bileti almıstım önceden annemlere gıdıcem öbür aya kaldı hayırlısı
Amin canım inşallaholur canım sıkma canini insan çok üzülüyor zamanı gelince nasip oluyo Allah en kısa zaman da nasip etsin inşallah
Var canım yaptım şimdi ama negatif çıktısimdi elinde var sa yap canım zaten 2 gün kalmis adete benim de boyle kızarmıştı hem de adetten 5 gün önce sonra gebelik testi yaptım çıktı
HamilesinBat ayın 29u buda ovulasyonum iki gundur böyle sizce adet öncesi yumurtluyormuyum yani
Bende öyle ya sürekli okuyup araştırıyorumBenımde öyle buraya da gırmıcem bıdaha hıc bısey okumucam kafama takmıcam stres hep stres
En önemlisi kafaya takmamakmış. Başarana helal olsunAyy
Ayy ayy :) insallah olur da bunlara deger :) bnde smdi dusnuyrm ne zaman olsun ne zaman olsun diye
Hamilesin
Bazılarının adete yakın sürekli pozitif çıkıyo canım hamiş olanlarınOvu testi bu gebelik testi değil
Hamile olmayabilir arkadaş
Bazılarının adete yakın sürekli pozitif çıkıyo canım hamiş olanların
Aynen canım bazı gebelik testlerinde pozitif çıktığındada hamilesin diyolar sonra kanda negatif. Direk dememek lazım insan çok umutlanıyoHerkesin değil ama arkadaşa direk hamilesin demissin ya o yüzden dedim
Bizim.forumda bir arkadas kopkoyu gördü kan verdi negatif
İnşallah vardır hamiledir ama:
Canm bende seni merak etmistm :) insallah hamilesindir bnce yarinda bekle pazar sabahi ilk idrarla hamilelik testi yapKızlar 26 günde bir adet oluyorum. 1 ocakta olmuştum bat bugün. Daha olmadım henüz. Gecikme olmuş sayılması için 1 ini mi beklicem
Aynen canım bazı gebelik testlerinde pozitif çıktığındada hamilesin diyolar sonra kanda negatif. Direk dememek lazım insan çok umutlanıyo