- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
ben onu 5 günden sonra diye biliyorum zaten 48 saatte olsun diyolar yani 2 gün durup 3 uncu gün ilişki olsun diye canımYa bsey sorcam 3 gunluk perhizden sonra sperm kalitesi dusuyo diyolar dogru mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onu 5 günden sonra diye biliyorum zaten 48 saatte olsun diyolar yani 2 gün durup 3 uncu gün ilişki olsun diye canımYa bsey sorcam 3 gunluk perhizden sonra sperm kalitesi dusuyo diyolar dogru mu acaba
Anladm canm sagol :)ben onu 5 günden sonra diye biliyorum zaten 48 saatte olsun diyolar yani 2 gün durup 3 uncu gün ilişki olsun diye canım
Gitmedim canım hayırCanım doktora gittin mi hiç
Cıft cızgı görene kadar gün asırı yap canım cızgıyı gorunce ıkı gun üst üste yapSence ben bi gun durup bi gun devam mi ediyim bugun son olsun birakip cift cozgiyi gorene kadar bekleyim mi
Peki yumurtalamadan sonraki kacıncı gündü silik çıkan gün kac günde bir adet oluyodunben 5 gun once ogrendim adetten canim benim cikmisti hakkinda hayirlisi silik cikmisti 2 inci cizgim
Hormonlara da mı baktırmadın cnmGitmedim canım hayır
Bakılmadı gitmedim hiç hastaneyeHormonlara da mı baktırmadın cnm
29 uncu gün adet oluyodum yumurtlama testinde pazartesi pozitif gördüm 13 gündü o gün oldu büyük ihtimal 10 gün sonra testte çıktı 23 yada 24 gün oluyo 5 gün erken öğrendim çünküPeki yumurtalamadan sonraki kacıncı gündü silik çıkan gün kac günde bir adet oluyodun
Anladım canım hayırlısı kaderimizde ne varsa onu görürüz29 uncu gün adet oluyodum yumurtlama testinde pazartesi pozitif gördüm 13 gündü o gün oldu büyük ihtimal 10 gün sonra testte çıktı 23 yada 24 gün oluyo 5 gün erken öğrendim çünkü
Suan varsa çıkar yârin adet günün zatenkızlat benim adet döngüm 26 gün olduğu için bat 27 ocak. Ama ayın 1 inde oldum adet. Ne zaman çıkar testlerde
Pardon iki günün var ama varsa çıkar herhaldekızlat benim adet döngüm 26 gün olduğu için bat 27 ocak. Ama ayın 1 inde oldum adet. Ne zaman çıkar testlerde
öyle tabi canım bu ay olmaz obur ay olur vakti zamanı gelince inşallah en kısa zamanda nasip olsun inşallahAnladım canım hayırlısı kaderimizde ne varsa onu görürüz
2 gün önce yaptıl silik bile çıkmadı zaten hiç ümidim de yok yarın yapalım bakalım ama bitarafım umutlu anlamadımPardon iki günün var ama varsa çıkar herhalde
Dogrudur umut hep var ınsallah vardır canım2 gün önce yaptıl silik bile çıkmadı zaten hiç ümidim de yok yarın yapalım bakalım ama bitarafım umutlu anlamadım
Sanmam canım umudum kayboluyo belki ovulasyonda pozitif çıkar diye yapıyorum ondada silik çizgi bile yok hayırlısı olsun bakalım Allah çok aratmasın isteyen herkese versinDogrudur umut hep var ınsallah vardır canım
Amin hepimize inşallahSanmam canım umudum kayboluyo belki ovulasyonda pozitif çıkar diye yapıyorum ondada silik çizgi bile yok hayırlısı olsun bakalım Allah çok aratmasın isteyen herkese versin
Kesinlikle degerlendirmelisin belirgin bi sekilde pozitif cikmis kacirma insallah hepimizin olur :) bnde daha bu kadar koyu yakalayamdmGünaydın kızlar bende ovu testi yapıyorum bugün o en koyu çizgiyi gördüm çalışmalara başlayacağım nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende pco var canım adetlerim çok düzensiz bu ay klomen kullandım doktor baya ümitsiz konuştu birdaha da kontrole gitmedim belki 2 yumurta oluşmuştur inşallah hayırlı haberleri alırızKesinlikle degerlendirmelisin belirgin bi sekilde pozitif cikmis kacirma insallah hepimizin olur :) bnde daha bu kadar koyu yakalayamdm