- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 32
Canm bilgilerin icin cok tesekkur ederim dualarinda bizleride unutmacanim ben de 29 gun de bazen 28 gunde oluyordum 13 gun pozitif i gordum oglen 12 de yapmistim ovalasyon testini aksam 6 da bi daha yaptim yine koyuydu 13 gunu 12 saat saydim pozitif i gorunce gece 12.30 da birlikte lik oldu ertesi gun olmadi yani 14 gun yine koyuydu testim carsamba sabah 9 da yine oldu birliktelik cok da zaman gecmesin diye dusundum ondan gece yapmadim sabah yaptim yani 15 i gun 16 gun esimin israriyla olsun kacmasin diye oldu oyle onda cok beklemedim ama sonra da olmadi bi daha birliktelik o siralar esime 1 hafta keçiboynuzu kayntip icirdim :) odur budur birlikte olmadik olduysa zarar gelmesin diye sonra ogrenince de olmadik bekliyoruz 3 ayimiz dolsun bakalim insallah demem o ki 1 gun arayla en iyisi cift cizgiyi gordugun gece yapin ve pozisyonunu bozmadan 1 saat bekle ben 1.5 saat oyle durdum sonra lavaboya bile cikmadan uyudum oyle sabah 6 da gittim lavaboya ikinci birlikteliktede oyle yaptim sonuncusu nu onemsemedim