Ovülasyon testi

Kızlar gebelik elde etmek için kaç günde bir ilişki olması gerekiyo bizde günaşırı oluyodu veya haftada kaç gün çünkü ben 3 aydır deniyorum düzenli ilişki oluyor ama tutmuyor tabi bizim daha önce ileri hareketlilik ve morfoloji problemi vardı çok şükür halettik şimdi üç aydır deniyoruz 2.5 yıllık evliyim ilişki konusunda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardım edin kızlar yumurtlama dönemindede girdik yine tutmuyo tabi nasibede bağlı tavsiyelerinizi bekliyorum
Adetten bir hafta sonraki ve diğer adete 1 hafta kalası genelde doğurgan dönem oluyor bu dönemde gün aşırı mercimeği fırına ver geç güzelim. Adet günün düzensizse adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadarki süreçte gün aşırı olacak şekilde ilişkiye girebilirsin bence. Yumurtlama günün de devamlı oynayacağı için şansına ne çıkarsa artık. Arada birkaç gün mola da vermemezlik etmeyin tabii. Olur hele daha yeni tedavi olmuşsunuz vücutlar bir toparlansın şekerim

Bu siteye yazan kadınlar neden hiçbir yorumu kabul etmiyor anlamış değilim. İnsanlar çözüm ve öneri sunuyor ona yok buna hayır. Madem öyle her şeyi en iyi siz biliyorsunuz neden konu açıyorsunuz ki? Sadece size değil lafım sizin nezdinizde genele söylüyorum. İlginçsiniz yani.
Konuyla alakalı; bizim de hiçbir sorunumuz yoktu her test yapıldı sorun yok yaşınız genç denemeye devam denildi, aylarca denedik olmadı daha sonra yeniden doktora gittiğimde yumurta rezervimim çok düşük olduğunu ve çok sayıda myomum olduğunu öğrendim. Türlü süreçlerden sonra çok şükür oğlumu tüp bebek tedavisiyle kucağıma aldım. Her şeyi deneyip hamile kalmıyorsanız ve herhangi bir sorununuz yoksa stresten olmuyodur kafanızı rahatlatın sadece bebek odaklı birliktelik yaşamayın anın tadını çıkarın nasıl olsa olur diye düşündüğünüz saldığınız an bebek haberi alırsınız. Eğer yine de olmuyorsa yeniden değerlerinizi kontrol ettirin, sebepsiz infertilite diye de bir gerçek var hiçbir sebep yokken çocuğu olmayan tüp bebek veya aşılamayla hamile kalan çok kadın var. Yani tüp bebek veya aşılama düşünmüyoruz diye keskin konuşmayın bence, daha 3 ayda olmuyor diye bu kadar stres yaparsanız işiniz zor..

Tecrube diyede bisey var. Edirnede fakultede profesor goremedi rahmimin T seklinde oldugunu hsg cekti 13 sene bosu bosuna tedavi etti... yani doktor.diyede tekte kalmamak lazim bilmem anlatabildimmi...
Bende sorun yok çok şükürdaha önce hsg çekildim
Adetten bir hafta sonraki ve diğer adete 1 hafta kalası genelde doğurgan dönem oluyor bu dönemde gün aşırı mercimeği fırına ver geç güzelim. Adet günün düzensizse adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadarki süreçte gün aşırı olacak şekilde ilişkiye girebilirsin bence. Yumurtlama günün de devamlı oynayacağı için şansına ne çıkarsa artık. Arada birkaç gün mola da vermemezlik etmeyin tabii. Olur hele daha yeni tedavi olmuşsunuz vücutlar bir toparlansın şekerim
teşekkürler canım 🌸 günlerim düzenli çok şükür

Doktor sorun yok dedi prof çektirmemize gerek yok dedi yumurtlamışım o gün meğersem sperm olsa döllenmişti dedi hsg gerek yok tüplerin açık dedi bende anlamadım
Sorun olmamasına çok sevindim🌸 ama tüplerin durumu maalesef sadece hsg ile anlaşılıyor. Hem de prof a gitmişsiniz. Tabi ki onlar en doğrusunu bilir ama hsg infertilite de çok önemli araştırmalardan biri. Siz denemeye devam, inşallah güzel haberi alırsınız en kısa zamanda 🙏

Sizde herhangi bir sorun yok ise erkek faktörlü olabilir, birden farklı yerde test verebilirsiniz değerlendirme için. ikinizde de yoksa zaten 3 ay kısa bir süre 6-7 ay içinde olmuyorsa ozaman ikinizden birinde sorun var ki olmuyordur.

Kızlar gebelik elde etmek için kaç günde bir ilişki olması gerekiyo bizde günaşırı oluyodu veya haftada kaç gün çünkü ben 3 aydır deniyorum düzenli ilişki oluyor ama tutmuyor tabi bizim daha önce ileri hareketlilik ve morfoloji problemi vardı çok şükür halettik şimdi üç aydır deniyoruz 2.5 yıllık evliyim ilişki konusunda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardım edin kızlar yumurtlama dönemindede girdik yine tutmuyo tabi nasibede bağlı tavsiyelerinizi bekliyorum

Adetinizden 1 hafta sonra gün aşırı birlikte olun.
İlişkiden sonra hemen duş almayın uzanın 1 saat.
Somon/ yeşil mercimek/ arı sütü polen/ incir.
Bunları bol bol tüketin.

Sorun olmamasına çok sevindim🌸 ama tüplerin durumu maalesef sadece hsg ile anlaşılıyor. Hem de prof a gitmişsiniz. Tabi ki onlar en doğrusunu bilir ama hsg infertilite de çok önemli araştırmalardan biri. Siz denemeye devam, inşallah güzel haberi alırsınız en kısa zamanda 🙏
İnşallah canım teşekkür ederiz 🌸 valla işte gittiğimde en son yumurtlamışım sperm olsa bak döllemişti falan dedi ondan bişey diyemedim bi kaç ay denemeden sonra hsg çekilirim olmadı

Bunları bol bol tüket
İnşallah canım teşekkür ederiz 🌸 valla işte gittiğimde en son yumurtlamışım sperm olsa bak döllemişti falan dedi ondan bişey diyemedim bi kaç ay denemeden sonra hsg çekilirim olmadı

Bunları bol bol tüketin.
O kadar sağlıklı besleniyorum ki anlatmaya kalksam sığmaz buraya taze sıkılmış meyve suyu içiyorum çay bile içmiyorum o kadar söyleyeyim teşekkürler

Rica ederim,ne teşekkürü.. ben bebek sahibi olabilmek için 4 yıl beklemiş bir insanım ve sizin psikolojinizi çok iyi anlayabiliyorum 🙏 bu yüzden de bildiğim ne varsa aktarmaya çalışıyorum. Gerçi ben de üni Hastanesine gittiğimde doktor hsg bile istemeden aşılama yapmıştı. Halbuki tüpler tıkalıysa zaten hiçbir işe yaramayacaktı.. sonradan tüp bebeğe karar verip özele gittiğimde doktorum istemişti hsg. Bu işte sadece tüplerin açık olması değil içindeki sıvı akışının bile tüp bebeğin olumsuz sonuçlanmasına neden olacağını öğrendim. Siz daha yolun çok başındasınız. Öncelikle mutlaka pozitif düşünüp stresten uzak durun ve denemeye devam edin 🌸 inşallah siz de en kısa zamanda sevindirici haberi alırsınız🙏

Rica ederim,ne teşekkürü.. ben bebek sahibi olabilmek için 4 yıl beklemiş bir insanım ve sizin psikolojinizi çok iyi anlayabiliyorum 🙏 bu yüzden de bildiğim ne varsa aktarmaya çalışıyorum. Gerçi ben de üni Hastanesine gittiğimde doktor hsg bile istemeden aşılama yapmıştı. Halbuki tüpler tıkalıysa zaten hiçbir işe yaramayacaktı.. sonradan tüp bebeğe karar verip özele gittiğimde doktorum istemişti hsg. Bu işte sadece tüplerin açık olması değil içindeki sıvı akışının bile tüp bebeğin olumsuz sonuçlanmasına neden olacağını öğrendim. Siz daha yolun çok başındasınız. Öncelikle mutlaka pozitif düşünüp stresten uzak durun ve denemeye devam edin 🌸 inşallah siz de en kısa zamanda sevindirici haberi alırsınız🙏
Yaaaa canımsınız çok teşekkür ederim ovülasyon testi aldım bide öyle denemeye karar verdim bakalım ne olacak dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar ben 28 günde bir adet oluyorum 5 gün sürüyor ve ovülasyon testi yapma kararı aldım 28 mayısta adet oldum 1 mayısta bitiş 2 mayısta silik çizgi gördüm 3 mayısta silik gördüm 4 mayısta silik yok denecek kadar gördüm ovülasyonumun 8.günü ama 14.günde yumurtlamam gerekiyor sizce bu neden yok denecek kadar silik çıktı fotoğraf ekleyeceğim bilen varsa rahatlatabilir mi?

Eklentiler

• FCB8C23A-CF72-47D4-B6FF-DD62FFA7F1A1.jpeg
    FCB8C23A-CF72-47D4-B6FF-DD62FFA7F1A1.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba, siz hergün aynı saatte yapmaya devam edin, şu an bu şekilde gözükmesi normal, lh salgısı arttığı zaman orada yavaş yavaş koyulma göreceksiniz bu da bazen yumurtlama pikinden 2-3 gün önce olmaya başlıyor.

Merhaba, siz hergün aynı saatte yapmaya devam edin, şu an bu şekilde gözükmesi normal, lh salgısı arttığı zaman orada yavaş yavaş koyulma göreceksiniz bu da bazen yumurtlama pikinden 2-3 gün önce olmaya başlıyor.
Ay çok teşekkürler biraz içim rahatladı sabahtandır neden böyle oldu diye düşünüp duruyorum Allah gönlünüzdekini nasip etsin bide kusura bakmayın kaç sn bekletmemz lazım bide niye aynı saat önemli

Bazen de yumurtlamadan önceki gün bile silik çıkıp yumurtlama günü koyulaştığı oluyor, siz o yüzden aynı saatte yapın, innovita marka mı kullandığınız? Bu markada idrarınızda 10 sn bekletin max çizgisine kadar sonra düz zemine koyup 10 dk bekleyin. 10 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate alın. Koyulaşma gördüğünüz zaman ertesi gün yine yapın bazen o zaman tam koyulaşıyor, diğer gün silikleşirse sonraki gün yapmanıza gerek yok. Saati inanın ben de bilmiyorum ama sanırım farklı saatlerde yaptığınızda pik durumunu kaçırabilirsiniz diye , salgılanan hormonla alakalı olabilir. Sıvı alınımınızı da kesmeyi unutmayın lütfen. Rica ederim, ne demek. Hepimizin gönlüne göre olsun💕

Bazen de yumurtlamadan önceki gün bile silik çıkıp yumurtlama günü koyulaştığı oluyor, siz o yüzden aynı saatte yapın, innovita marka mı kullandığınız? Bu markada idrarınızda 10 sn bekletin max çizgisine kadar sonra düz zemine koyup 10 dk bekleyin. 10 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate alın. Koyulaşma gördüğünüz zaman ertesi gün yine yapın bazen o zaman tam koyulaşıyor, diğer gün silikleşirse sonraki gün yapmanıza gerek yok. Saati inanın ben de bilmiyorum ama sanırım farklı saatlerde yaptığınızda pik durumunu kaçırabilirsiniz diye , salgılanan hormonla alakalı olabilir. Sıvı alınımınızı da kesmeyi unutmayın lütfen. Rica ederim, ne demek. Hepimizin gönlüne göre olsun💕
Ya çok teşekkür ederiö gerçekten çok yardımcı oldunuz evet innovita kullandığım anladım tamamdır genelde hep 11.40 civarı yapıyorum her zaman amin inşallah 🌸

Merhabalar ovulasyon testini sabah ilk idrar haricinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz ancak vücudun lh hormunu salgılama saatleri öğlen 12-4 arası akşam da 8-10 arasında oluyor. Ama şöyle ki bir gün öğlen 2de bir gün akşam 9da testi yapmak gibi bir durum söz konusu değil. Her gün aynı saatte ve test yapmadan önce 1-2 saat öncesinde sıvı alımını durdurmak gerekiyor ki vücuttaki Lh hormonu seyrelmeden idrarda net cikabilsin.

X