Ovülasyon testi

1000405138.jpg
benim ovulasyon testim böyleydi. Belki yardımcı olur tam koyu göründüğü gün yumurtladım şuan gebelik testleri silik çıkıyor ☺️

Merhabalar ovulasyon testini sabah ilk idrar haricinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz ancak vücudun lh hormunu salgılama saatleri öğlen 12-4 arası akşam da 8-10 arasında oluyor. Ama şöyle ki bir gün öğlen 2de bir gün akşam 9da testi yapmak gibi bir durum söz konusu değil. Her gün aynı saatte ve test yapmadan önce 1-2 saat öncesinde sıvı alımını durdurmak gerekiyor ki vücuttaki Lh hormonu seyrelmeden idrarda net cikabilsin.
Genel 11.40 gibi yapıyorum ben sıvıda çok almıyorum zaten teşekkür ederim

Aaa evet hadi bakalım hayırlısıyla inşallah 🤗 yumurtladığınız gün günaşırımı ilişki yaptınız her günmü peki
Yani kimyasal olcak yüksek ihtimalle ama olsun sonuçta ovulasyon işe yaradı diyelim 😂 ben o gün yaptım sadece ve 3 gün sonra yaptım ama bence siz pik olduğu gün silikleştiği gün ve ertesi gün yaparsanız iyi olur eğer eşinizde sorun yok ise ☺️

Olsun hayırlısı olsun eşimde morfoloji sorunu vardı çok şükür çözüldü ondanda bende aorun yok çok şükür 🤗 dükkate alacağım sizi

Canlar 28 günde 1 adet görüyorum bebek sahibi olmak istiyorum ovülasyon testine başladım ovülasyonumun 9.günü testim böyle sizce ne demek bu? Bilgisi olan yazabilir mi?

Eklentiler

• 74AA9559-19A1-4E4A-860A-D209B9B9811C.jpeg
    74AA9559-19A1-4E4A-860A-D209B9B9811C.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 42
Yumurtlama olmamış demek 😅 daha çok erken teste devam edin 10. Günden sonra sabah akşam yapın daha garanti olur her iki çizgi aynı koyulukta olmalı veya şu silik gözüken çizgi daha koyu olmalı öbüründen yumurtlama diyebilmek için🥰

Yumurtlama olmamış demek 😅 daha çok erken teste devam edin 10. Günden sonra sabah akşam yapın daha garanti olur her iki çizgi aynı koyulukta olmalı veya şu silik gözüken çizgi daha koyu olmalı öbüründen yumurtlama diyebilmek için🥰
Teşekkürler ama yumurtlama yakında demek değil mi

Kızlar yarın yumurtlama günüm ama bu neyin göstergesi şimdi testte yumurtam çatlamış mı büyümüş mü anlamına geliyo lütfen yardım eder misiniz?
image.jpg

Yumurta büyümüş yarın bidaha yapın daha koyu çıkacaktır çizgi,değerlendirin 😊

X