- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşsşlah canım ben 1 buçuk senedir evliyim artk olmııcak diye düşünüyodm eşimede hata doktora gidelim demiştim rabbime hep duam hayırlısıyla hayırlı zamandaydı inşallah sizedde hayırlısıyla hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsinAmin canım bizede du et daim olsun inşallah sende sıtres yapma keyfini çıkar gerisi zaten Allah'a kalmış
Şok şükür canım senin adına sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin sana Allah razı olsun isteyen dileyen herkese nasip olsun inşallahİnşsşlah canım ben 1 buçuk senedir evliyim artk olmııcak diye düşünüyodm eşimede hata doktora gidelim demiştim rabbime hep duam hayırlısıyla hayırlı zamandaydı inşallah sizedde hayırlısıyla hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin
Kuzum sende belirti varmıydıİkiz olsunda başka kötü birşey olmasın canım
İnşAllah kucağınıza sağ salim alırsınızİnşsşlah canım ben 1 buçuk senedir evliyim artk olmııcak diye düşünüyodm eşimede hata doktora gidelim demiştim rabbime hep duam hayırlısıyla hayırlı zamandaydı inşallah sizedde hayırlısıyla hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin
Çok sağol canım benim amin inşallahKuzum sende belirti varmıydı
Silikse daha şuan bşey yoktur iki günnsınra tekrar yapınKizlar bende ocak ayinda 2 aylikken kurtaj oldum simdi rabbim nasip ederse tekrardan istiyoruz. Adet tarihi 6 nisan düzenlidir. Suan 3 gun var ovulasyon testimde t cizgisi silik cikiyor hamilelik veya gec dollenme olabilir mi?
Eeee keseyi gördün yani öyle mi :) ikiz mi tek mi yaniKızlar doktora gttm bugün herşey normalmiş bebiişim 5 haftalık olmuş bile ♥
Maşallah canım çok şükür gözün aydınKızlar doktora gttm bugün herşey normalmiş bebiişim 5 haftalık olmuş bile ♥
Gördüm canım tek doktor bazı gebelerde böyle olabiliyor dedi zaten benim hormonlarmda sorun vardı galiba ondan kesenin boyuda yeride gayet normal dediEeee keseyi gördün yani öyle mi :) ikiz mi tek mi yani
Sağol canım benim rabbim sizlerede nasip etsin inşalalh ben umudumu kesmiştm rabbim hayırlısıyla nasip etti sizinde dualarınız kabul etsinMaşallah canım çok şükür gözün aydın
Rabbin sag saglim kucagina almayi nasip etsin bizim icin de dua et rabbim kucaklarimizi bos birakmasinKızlar doktora gttm bugün herşey normalmiş bebiişim 5 haftalık olmuş bile
Amin inşallah Allah razı olsun canım benimSağol canım benim rabbim sizlerede nasip etsin inşalalh ben umudumu kesmiştm rabbim hayırlısıyla nasip etti sizinde dualarınız kabul etsin ♥
Aminn canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesinRabbin sag saglim kucagina almayi nasip etsin bizim icin de dua et rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Canım ovulasyon bugün böyle çıktı degerlendirmelimiyim 20 .ci günüm diğerleri hep siliktiSebebini araştırmadan mi tekrardan hamile kalmak istiyorsun ?
Bence değerlendir canım bana önceden kadın doğuma gittiğimde çocuk düşünüyosan hep iki günde bir ilişkiye gir demişti ve ben internette görmüştüm inanmamıştım kalçanızın altına yastık koyun falan gerçekten doktorda aynısını dedi en az yarm saat o şekilde yat demişti gerçi rahmi ters olanlarda var ama dene benceCanım ovulasyon bugün böyle çıktı degerlendirmelimiyim 20 .ci günüm diğerleri hep silikti