• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Amin canım bizede du et daim olsun inşallah sende sıtres yapma keyfini çıkar gerisi zaten Allah'a kalmış
İnşsşlah canım ben 1 buçuk senedir evliyim artk olmııcak diye düşünüyodm eşimede hata doktora gidelim demiştim rabbime hep duam hayırlısıyla hayırlı zamandaydı inşallah sizedde hayırlısıyla hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲🏼

İnşsşlah canım ben 1 buçuk senedir evliyim artk olmııcak diye düşünüyodm eşimede hata doktora gidelim demiştim rabbime hep duam hayırlısıyla hayırlı zamandaydı inşallah sizedde hayırlısıyla hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲🏼
Şok şükür canım senin adına sevindim :nazar: Allah kucağına almayı da nasip etsin sana Allah razı olsun isteyen dileyen herkese nasip olsun inşallah :KK36:

İnşAllah kucağınıza sağ salim alırsınız 😍😍🙏🙏

Kuzum sende belirti varmıydı
Çok sağol canım benim amin inşallah 🤲🏼
bende Yaklaşk iki buçuk hafta önceden gögüslerimde ağrı vardı hala devam ediyo ama şuan daha azaldı bide karın ağrım vardı ben hep regl olcam diye bakıyodm üç gün öncede midede yanma bulantı başladı ama öyle istifar şeklinde değil sadece rahatsz edici şekilde bulantım var ve karın ağrım devam ediyo

Kizlar bende ocak ayinda 2 aylikken kurtaj oldum simdi rabbim nasip ederse tekrardan istiyoruz. Adet tarihi 6 nisan düzenlidir. Suan 3 gun var ovulasyon testimde t cizgisi silik cikiyor hamilelik veya gec dollenme olabilir mi?

Kizlar bende ocak ayinda 2 aylikken kurtaj oldum simdi rabbim nasip ederse tekrardan istiyoruz. Adet tarihi 6 nisan düzenlidir. Suan 3 gun var ovulasyon testimde t cizgisi silik cikiyor hamilelik veya gec dollenme olabilir mi?
Silikse daha şuan bşey yoktur iki günnsınra tekrar yapın

Eklentiler

• 1585930503721457509907.jpg
    1585930503721457509907.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 38
Canım ovulasyon bugün böyle çıktı degerlendirmelimiyim 20 .ci günüm diğerleri hep silikti
Bence değerlendir canım bana önceden kadın doğuma gittiğimde çocuk düşünüyosan hep iki günde bir ilişkiye gir demişti ve ben internette görmüştüm inanmamıştım kalçanızın altına yastık koyun falan gerçekten doktorda aynısını dedi en az yarm saat o şekilde yat demişti gerçi rahmi ters olanlarda var ama dene bence

Kızlar bu dünkü lh testi

Eklentiler

• IMG_20200402_141938.jpg
    IMG_20200402_141938.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 41
Bunu şimdi yaptım daha silik düne göre sizce??

Eklentiler

• IMG_20200403_202902.jpg
    IMG_20200403_202902.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 36
Back