- Konu Sahibi selvi _bdr
Merak ettim hiç test falan yaptınmıRegli olacak gibiyim de göğüs uçlarım çık ağrıyor sızlıyor ayırt edemiyorum gebelik belirtisini değil mi bakalım 3 gün içinde benimde olmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettim hiç test falan yaptınmıRegli olacak gibiyim de göğüs uçlarım çık ağrıyor sızlıyor ayırt edemiyorum gebelik belirtisini değil mi bakalım 3 gün içinde benimde olmam lazım
Dün yaptım. Ama bilmiyorum testmi bozuktu anlamadım. Gönderilerden baka bilir misiniz acaba.Merak ettim hiç test falan yaptınmı
bugün sırtım yine ağrımaya başladı kasıklarımla ama sanki regli sancısı gibi değilde farklı hissediyorum yanılabilirim de tabiMerak ettim hiç test falan yaptınmı
Anladım. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalımBugün iyice emin oldum bel ağrım şiddetlendi bacaklarıma vuruyo artık. Yarında kayınvalidemler geliyo kan vermeye gidicektim 29’una ramdevu aldım. Hamile değilsem kesin menapoz bu reglyle alakası yok çünkü
Baktım şimdi inş bozuk değildir ama net gibi kan vermek en mantıklısı. Bende 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti bekliyorum bakalım . Senin adına sevindim amaDün yaptım. Ama bilmiyorum testmi bozuktu anlamadım. Gönderilerden baka bilir misiniz acaba.
ŞuanBaktım şimdi inş bozuk değildir ama net gibi kan vermek en mantıklısı. Bende 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti bekliyorum bakalım . Senin adına sevindim ama
1 saat önce kan testi yapmaya gittim acile bekliyorumTeşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBaktım şimdi inş bozuk değildir ama net gibi kan vermek en mantıklısı. Bende 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti bekliyorum bakalım . Senin adına sevindim ama
Kan testi yaptım. Maalesef gebelik yokmuşBaktım şimdi inş bozuk değildir ama net gibi kan vermek en mantıklısı. Bende 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti bekliyorum bakalım . Senin adına sevindim ama
Hiç üzülme kafana da takma. Bu ay gelesi yokmuş demekki . Bende 1-2 ay ara vermeye karar verdim psikolojimi bozdu bu durumKan testi yaptım. Maalesef gebelik yokmuş
Haklısınız. Regli dönemimdeki her durumu ona yordum ama testlerde beni yanılttı. Övülasyon testinden devam edicem. Siz ovülasyon testi kullanıyor musunuzHiç üzülme kafana da takma. Bu ay gelesi yokmuş demekki . Bende 1-2 ay ara vermeye karar verdim psikolojimi bozdu bu durum
kullanıyorum ama bu ay bi ara vericem.. o testleri kullanınca otomatik kafa oraya gidiyo takip ediyorum ister istemez doktor randevusunu bekliyorum şuan yeniden bi kontrolden geçiyim.Haklısınız. Regli dönemimdeki her durumu ona yordum ama testlerde beni yanılttı. Övülasyon testinden devam edicem. Siz ovülasyon testi kullanıyor musunuz
Hangi markanın testini kullanıyorsunuz. Ben bir gebenin günlüğünden almıştım da ondan sordumkullanıyorum ama bu ay bi ara vericem.. o testleri kullanınca otomatik kafa oraya gidiyo takip ediyorum ister istemez doktor randevusunu bekliyorum şuan yeniden bi kontrolden geçiyim.
Artı med kullanmıştım benim ilk ay denememdi bu ovülasyon testini . Bu ay daha almadım henüz ama innovita en hassas oymuş bidahakine onu denicemHangi markanın testini kullanıyorsunuz. Ben bir gebenin günlüğünden almıştım da ondan sordum
Benim de ilk denememdi. İnnovitayı nerden bulabiliriz peki eczaneler dışında netten satılıyor muArtı med kullanmıştım benim ilk ay denememdi bu ovülasyon testini . Bu ay daha almadım henüz ama innovita en hassas oymuş bidahakine onu denicem
İnstagramda iyi iki sayfa var birgebeningünlüğü ve minnak kurabiyeler ordan temiz edebilirsinizBenim de ilk denememdi. İnnovitayı nerden bulabiliriz peki eczaneler dışında netten satılıyor mu
Trendyolda buldum benBenim de ilk denememdi. İnnovitayı nerden bulabiliriz peki eczaneler dışında netten satılıyor mu
Teşekkür ederimİnstagramda iyi iki sayfa var birgebeningünlüğü ve minnak kurabiyeler ordan temiz edebilirsiniz
Çift çizgi yumurtlamışsınız.Dün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım dün adet olacakmışım gibi sancı geliyordu arada sırada yarın olurum dedim bugünde olmadım evde lh testi vardı onu yaptım görselini ekleyeceğim. ( niyetliydim ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım etkisi var mı bunlar bilmiyorum )
Bazen iki defa yumurtlama olabiliyor erken gebelik testi alın yapın. Geçen ay beni çok yanılttı ovülasyontesti böyleDün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım dün adet olacakmışım gibi sancı geliyordu arada sırada yarın olurum dedim bugünde olmadım evde lh testi vardı onu yaptım görselini ekleyeceğim. ( niyetliydim ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım etkisi var mı bunlar bilmiyorum )
Dün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım dün adet olacakmışım gibi sancı geliyordu arada sırada yarın olurum dedim bugünde olmadım evde lh testi vardı onu yaptım görselini ekleyeceğim. ( niyetliydim ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım etkisi var mı bunlar bilmiyoru