• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu
Sebebini araştırmadan mi tekrardan hamile kalmak istiyorsun ?

Bende yapıyorum bu ay bugün 17 ci günüm koyuluk var kaç gündür ama pik olmadı hala bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı canım
Bnde 20. Ci günündeyim testleri hep bitirdim yaa 11 test hep slik 🙁

Eklentiler

• IMG_20200328_185418.jpg
    IMG_20200328_185418.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 27
Sebebini araştırmadan mi tekrardan hamile kalmak istiyorsun ?
Arastirmazmiyim canım çok zor bir dönemdi benim için pataloji sonucum temiz cikti genetik testim normal çıktı hersey normal görünüyor doktorum ilk gebeliklerde oluyor dedi sagliksiz bebekler kendini olduruyorms anne karnında öyle söyledi. Suanda rahmim temiz düzenli yumurtluyorsun gene dedi doktorum ama ovulasyon da yumurtlama olmadi🤔🤔🤔

Arastirmazmiyim canım çok zor bir dönemdi benim için pataloji sonucum temiz cikti genetik testim normal çıktı hersey normal görünüyor doktorum ilk gebeliklerde oluyor dedi sagliksiz bebekler kendini olduruyorms anne karnında öyle söyledi. Suanda rahmim temiz düzenli yumurtluyorsun gene dedi doktorum ama ovulasyon da yumurtlama olmadi🤔🤔🤔
Pıhtılaşmaya bakıldı mi peki

Pataloji sonucunda çıkardı o canm hersey temiz cikti + pıhtı iğnesi oluyordum evde 9 haftadan sonra yazdı doktor ne olur ne olmaz diye

Back