• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Gördüm canım tek 😀 doktor bazı gebelerde böyle olabiliyor dedi zaten benim hormonlarmda sorun vardı galiba ondan kesenin boyuda yeride gayet normal dedi
Hormonlarla alakası yoktur belkide biz 5 haftalıkken beta vermedik ya ondan çok geldi bize 🤣🤣

Kızlar merhaba benim hormonlarımda tembellik var geçen tam günümde regl oldm ama bi damla bi damla mart ayının 23 regl olmam gerekiyodu 10 gün geçiktim fakat hala olmadım yaklaşık 15 martta şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim betahcg yapıldı 0.469 çıktı doktor gebelik yok dedi sonrasında regl agrısı gibi ağrılarm devam etti gögüslermin ağrısından uyuyamdm uçları özellikle çok ağrıyodu fakat bu son bir haftadır herşey geçti gögsümü sıkınca hafif bir ağrı var okdr üç gündür başlayan mide ağrısı şikayetim var bu seferde sabah mide bulantısı ama kusma yok evde ovülasyon testi vardı iki gündür yapıyorum resmini eklicem t çizgisi ilk kopkoyu çıkıyor sonra c çizgisi beliriyo sizce yumurtlamamı hamilelik olabilirmi ?
Hamilesindir bence bende şuan hamileyim ve t çizgisi cden çok koyu cikiyo kan testi tutmadan silikti bu da ornegi

Eklentiler

• 20200330_101200(0).jpg
    20200330_101200(0).jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 48
Merhab hamilesiniz sanirim. Benimde adete 2 gun kaldi kac gundur ovulasyon cok koyu cikiyor. Ama gebelik testi negatifti iki gun oncez sizin nasil oldu
Benim adete 2 gün kala ovılasyon kopkoyuydu. Test yaptım pozitif çıktı bekleyin bence . Bu arada hamileydim bir aralar şuan değilim

Kızlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sağlıcakla kucaklarınııza alırsınız inşallah.rabbim olmayanlarda tez zamanda nasip etsin.ovü ilk defa yapıyorum .bugün kü test diğerlerine göre koyu .sizce değerlendirmeliyiz çatlamışmı.yada nasıl oluyor.

Eklentiler

• IMG20200404124816.jpg
    IMG20200404124816.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sağlıcakla kucaklarınııza alırsınız inşallah.rabbim olmayanlarda tez zamanda nasip etsin.ovü ilk defa yapıyorum .bugün kü test diğerlerine göre koyu .sizce değerlendirmeliyiz çatlamışmı.yada nasıl oluyor.
Devam edin daha da koyulasacaktir daha var gibi duruyor

Kızlar bu pik yakın mı demek? Değerlendirmeli miyim

Eklentiler

• DSC_0135.JPG
    DSC_0135.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 53
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah canim 🤗ovu testi cidden gosteriyor
Amin sağol canım gerçekten bende ovü testine güvenmemiştim evde son iki tane vardı yapim dedim ve iki gün peşpeşe direk t çok baskın çıktı sonra gebelik testi yaptım ovülasyonun aynısı çıktı gerçkten gösteriyomuş 🥰

sizin nasildi ovulasyon adete yakin koyu, gebelik testiniz negatif miydi benim gibi🙈 bendeumutlansam mi. Hayirli olsun bu arada cok sevindim
Canım ben ovülasyon testini adetim geçtikten sonra yaptım yaklaşık 10. Gündü ovülasyon testim negatif çıkmadı direk t çok koyu çıktı c silikti yani direk t çıkıyodu ertesi gün tekrar yaptım aynı şekil çıktı akşamına gebelik testi yaptım ovülasyon testinin aynısı çıktı görsellerini ekliyorum bu arada çok teşekkürlr umarım sizinkide pozitiftir 🤲🏼

Bunlarda ovülasyon ve gebelik testim birebir aynı çıktılar 😀

Eklentiler

• AC95E880-01B0-48F5-A9FC-B0F5039A724E.jpeg
    AC95E880-01B0-48F5-A9FC-B0F5039A724E.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 0C9F7335-DE17-4D5B-A060-D719F38471E1.jpeg
    0C9F7335-DE17-4D5B-A060-D719F38471E1.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 42
Amin sağol canım gerçekten bende ovü testine güvenmemiştim evde son iki tane vardı yapim dedim ve iki gün peşpeşe direk t çok baskın çıktı sonra gebelik testi yaptım ovülasyonun aynısı çıktı gerçkten gösteriyomuş 🥰
Evet gosteriyomus sadece gormek icin denemistim evde kalan ovu testlerini 😂canim sikildkca yaptm o psikolojiyi atlatmak zor oldu😂😂

Back