Sizde hamilemisiniz şuanEvet gosteriyomus sadece gormek icin denemistim evde kalan ovu testlerini canim sikildkca yaptm o psikolojiyi atlatmak zor oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi ile gebelik
- Konu Sahibi 140614
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovülasyontesti gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet hamileyim şukur7.haftama giriyorum yarinSizde hamilemisiniz şuan
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bulantınız mide yanmanız varmı birşey yiyebiliyormusunuzEvet hamileyim şukur7.haftama giriyorum yarin
Çok tesekkur ederim Şuan çok iyiyim umarım boyle geçer zatn gebelik icin kullandigim glukofen 57 den 50 kiloya getrdi hamile kalabilmek icin bu ilaci kullandm eski kiloma dönme çabasindaym suandaRabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bulantınız mide yanmanız varmı birşey yiyebiliyormusunuz
Umarım böyle devam eder ben mutfaga giremiyorum Tost çubuk kraker meyve kuruyemiş yiyebiliyorm şuanlık akşam yatmadanda mide yanmalarım var umarım geçer biran önceÇok tesekkur ederim Şuan çok iyiyim umarım boyle geçer zatn gebelik icin kullandigim glukofen 57 den 50 kiloya getrdi hamile kalabilmek icin bu ilaci kullandm eski kiloma dönme çabasindaym suanda
Yaa kaç haftaliksin suanUmarım böyle devam eder ben mutfaga giremiyorum Tost çubuk kraker meyve kuruyemiş yiyebiliyorm şuanlık akşam yatmadanda mide yanmalarım var umarım geçer biran önce
5 canım hamilelik belirtilerimde böyle başlamıştı ordan anlamıştım sanırım böyle devam edecek gerçi bugün daha iyiyim şükürler olsun Sağlıklı olsunda 9 ay böyle geçsede razıyım canımYaa kaç haftaliksin suan
Cok sevindim adiniza. Benim Kahverengi leke geldi sanirim adet oldum bi dahaki aya insallahBunlarda ovülasyon ve gebelik testim birebir aynı çıktılar
Aynn saglikli olsunlar raziyiz gercekten ama seni bayagi erken baslams Allah yardim etsin ya5 canım hamilelik belirtilerimde böyle başlamıştı ordan anlamıştım sanırım böyle devam edecek gerçi bugün daha iyiyim şükürler olsun Sağlıklı olsunda 9 ay böyle geçsede razıyım canım
Canım takip et benimde şubatta gördüğüm adetimde kahverengi kanama geldi damla damla 4-5 gün sürdü meğersem yerleşme kanamasymışCok sevindim adiniza. Benim Kahverengi leke geldi sanirim adet oldum bi dahaki aya insallah
Amin sağol canımAynn saglikli olsunlar raziyiz gercekten ama seni bayagi erken baslams Allah yardim etsin ya
Hergün yap yumurtlama gününde dahada belirginleşirbu niye hep ayni tonda zamanlami artiyo yoks yumurtlama gunumu artisi oluyo hep silik
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
tamamdir daha var o zaman tesekkur ettimHergün yap yumurtlama gününde dahada belirginleşir
Eklentiler
- 30 Mart 2020
- 7.879
- 15.720
- 198
- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 32