• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 bulantınız mide yanmanız varmı birşey yiyebiliyormusunuz 😔
Çok tesekkur ederim💕 Şuan çok iyiyim 😂🏋️‍♀️umarım boyle geçer zatn gebelik icin kullandigim glukofen 57 den 50 kiloya getrdi hamile kalabilmek icin bu ilaci kullandm eski kiloma dönme çabasindaym suanda

Çok tesekkur ederim💕 Şuan çok iyiyim 😂🏋️‍♀️umarım boyle geçer zatn gebelik icin kullandigim glukofen 57 den 50 kiloya getrdi hamile kalabilmek icin bu ilaci kullandm eski kiloma dönme çabasindaym suanda
Umarım böyle devam eder ben mutfaga giremiyorum 🤷🏻‍♀️ Tost çubuk kraker meyve kuruyemiş yiyebiliyorm şuanlık akşam yatmadanda mide yanmalarım var umarım geçer biran önce 🤲🏼

Umarım böyle devam eder ben mutfaga giremiyorum 🤷🏻‍♀️ Tost çubuk kraker meyve kuruyemiş yiyebiliyorm şuanlık akşam yatmadanda mide yanmalarım var umarım geçer biran önce 🤲🏼
Yaa kaç haftaliksin suan

Yaa kaç haftaliksin suan
5 canım 🥰 hamilelik belirtilerimde böyle başlamıştı ordan anlamıştım sanırım böyle devam edecek gerçi bugün daha iyiyim şükürler olsun 🤲🏼 Sağlıklı olsunda 9 ay böyle geçsede razıyım canım

5 canım 🥰 hamilelik belirtilerimde böyle başlamıştı ordan anlamıştım sanırım böyle devam edecek gerçi bugün daha iyiyim şükürler olsun 🤲🏼 Sağlıklı olsunda 9 ay böyle geçsede razıyım canım
Aynn saglikli olsunlar raziyiz gercekten ama seni bayagi erken baslams Allah yardim etsin ya🤲

Cok sevindim adiniza. Benim Kahverengi leke geldi sanirim adet oldum bi dahaki aya insallah
Canım takip et benimde şubatta gördüğüm adetimde kahverengi kanama geldi damla damla 4-5 gün sürdü meğersem yerleşme kanamasymış

bu niye hep ayni tonda zamanlami artiyo yoks yumurtlama gunumu artisi oluyo😞 hep silik

Eklentiler

• Screenshot_20200405_201040_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200405_201040_com.android.gallery3d.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 35
20200406_005133.jpg
kizlar merhabaalr. Bat 6 nisan yani bugun. Bu testler de adetten 4 gun onceki testler.normalde hic yapmamistim adete yaklaşırken testi bu ay hadi bi bakayim dedim bu sekilde. Bugun gebelik testi de yaptim yine ovulasyon ile negatif ve lh ta koyuluk vardi. Yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• 20200406_094413.jpg
    20200406_094413.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 42
Canım daha önceden yapıyomuydun bazı aylar iki kere yumurtlama oluyo bildiğim kadarıyla

Kızlar bu yumurtlama mı ilk kez yapıyorum ovulasyon testi ile

Eklentiler

• DSC_0137.JPG
    DSC_0137.JPG
    156,1 KB · Görüntüleme: 40
Slm inşallah okuyup tecrülerinizi paylaşırsın güzel hanımlar adete 5 gün kaldı ve 2 gündür ovulasyon testlerim böyle çıkıyor
Sizce hamile olabilirmiyim?

Eklentiler

• FEC90347-C25E-44F6-A05B-E4ED2F182609.jpeg
    FEC90347-C25E-44F6-A05B-E4ED2F182609.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 20
Back