- 9 Ağustos 2016
- 6.859
- 22.373
- Konu Sahibi sevgiiinur
aaa 7 hafta nasıl anlamadınn regl baya gecikmiş oluyor yaniGünaydın canım şimdi gidiyorum kan vermeye :)) bu arada bende ilk gebeliğimi 7 haftalıkken öğrenmiştim süpriz olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa 7 hafta nasıl anlamadınn regl baya gecikmiş oluyor yaniGünaydın canım şimdi gidiyorum kan vermeye :)) bu arada bende ilk gebeliğimi 7 haftalıkken öğrenmiştim süpriz olmuştu
Vala anlamadım :) Birde tam saldığım ay oldu ve düzensiz olduğum için de gecikince asla şüphe etmedim zaten ilişki 1-2 defa anca olmuştu oda meçhul ne ara tuttu işten gelince sürekli uyuyordum . Birde bir gün Antep fıstığı paket olarak bitirdiğimi hatırlıyorum belirti falan hiç bişey yaşamadım hamileliğim de çok güzel geçti :))aaa 7 hafta nasıl anlamadınn regl baya gecikmiş oluyor yani
biz de tatile gitmeden önce korunmayı bırakmıştık ama tatil öncesi olduğu için tabii çok yoğun çalışıyorduk. 3 kere falan oldu yani . Dedik tatilden dönünce bebek düşüncesi üstüne iyice düşeriz. Tatilde hamile olduğumu öğrendim :)Vala anlamadım :) Birde tam saldığım ay oldu ve düzensiz olduğum için de gecikince asla şüphe etmedim zaten ilişki 1-2 defa anca olmuştu oda meçhul ne ara tuttu işten gelince sürekli uyuyordum . Birde bir gün Antep fıstığı paket olarak bitirdiğimi hatırlıyorum belirti falan hiç bişey yaşamadım hamileliğim de çok güzel geçti :))
Çok güzel bir duygu ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede nasip etsin :) gittim verdim kanı ağzımdan birden test yaptım çift çizgi çıktı kan vermeye geldim dedim şok oldum söylediklerimebiz de tatile gitmeden önce korunmayı bırakmıştık ama tatil öncesi olduğu için tabii çok yoğun çalışıyorduk. 3 kere falan oldu yani . Dedik tatilden dönünce bebek düşüncesi üstüne iyice düşeriz. Tatilde hamile olduğumu öğrendim :)
Maalesef dün kan vermiştim 0.2 çıkmış neden bu kadar gecikti bilmiyorum. Döngüm 36 ya çıktıburaya da yazın mutlaka :)
hadi ya üzüldümMaalesef dün kan vermiştim 0.2 çıkmış neden bu kadar gecikti bilmiyorum. Döngüm 36 ya çıktı
Sizce doktora gideyim mi şimdi en azından gecikme için ilaç yazsın diye kafam alak oldu valahadi ya üzüldüm
bu ay çoğu insan gecikti bkle istersenSizce doktora gideyim mi şimdi en azından gecikme için ilaç yazsın diye kafam alak oldu vala
Sonradan yükselme payı olabilir mikiiibu ay çoğu insan gecikti bkle istersen
hiç sanmam, yani regl olursun bekle demek istedimmSonradan yükselme payı olabilir mikiii
He anladım canım doğru söylüyorsun, olsun ya en azından regl olayım çok şişimmmhiç sanmam, yani regl olursun bekle demek istedimm
Regli oldun mu pekiHe anladım canım doğru söylüyorsun, olsun ya en azından regl olayım çok şişimmm
Hayırrr henüz olmadım . Geçen hafta pazartesi doktora gittim yumurtam büyümeye başlamış 16 mm dedi doktor . Çarşamba günü çatladı hissettim ama ben perşembe anca değerlendirdim ama öylesine yani olsun diye değil. Daha doğrusu regli olamadığım için doktoruma dedim hocam söktürücü verin söktürücü kullandım dün biti. Bugün 19. Gün gecikmesindeyim internetten bakıyorum tarlusal kullanıp da hamile kalanlar varmış ilaçtan sonra regli olmayınca anlıyorlarmış daha hiç test yapmadım en son 10 gün geçmişti yaptım. Hafta sonu anca yaparım test yumurtlamadan sayarsak 14 günRegli oldun mu peki
Ya ınsallah olur güzel haberlerle gel ınsallah surecı takıp edicem seninleHayırrr henüz olmadım . Geçen hafta pazartesi doktora gittim yumurtam büyümeye başlamış 16 mm dedi doktor . Çarşamba günü çatladı hissettim ama ben perşembe anca değerlendirdim ama öylesine yani olsun diye değil. Daha doğrusu regli olamadığım için doktoruma dedim hocam söktürücü verin söktürücü kullandım dün biti. Bugün 19. Gün gecikmesindeyim internetten bakıyorum tarlusal kullanıp da hamile kalanlar varmış ilaçtan sonra regli olmayınca anlıyorlarmış daha hiç test yapmadım en son 10 gün geçmişti yaptım. Hafta sonu anca yaparım test yumurtlamadan sayarsak 14 gün
Hayırlı haberler alalım inşAllah canımYa ınsallah olur güzel haberlerle gel ınsallah surecı takıp edicem seninle