• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

1500 beta da alttan kese görünür 3000 de karından seninki 15 bin kız ikiz olmasın bu 🤣🤣 benim arkadaştada bu şekil çıktı rakamlar ikizdi 🤣

Kızlar merhaba benim hormonlarımda tembellik var geçen tam günümde regl oldm ama bi damla bi damla mart ayının 23 regl olmam gerekiyodu 10 gün geçiktim fakat hala olmadım yaklaşık 15 martta şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim betahcg yapıldı 0.469 çıktı doktor gebelik yok dedi sonrasında regl agrısı gibi ağrılarm devam etti gögüslermin ağrısından uyuyamdm uçları özellikle çok ağrıyodu fakat bu son bir haftadır herşey geçti gögsümü sıkınca hafif bir ağrı var okdr üç gündür başlayan mide ağrısı şikayetim var bu seferde sabah mide bulantısı ama kusma yok evde ovülasyon testi vardı iki gündür yapıyorum resmini eklicem t çizgisi ilk kopkoyu çıkıyor sonra c çizgisi beliriyo sizce yumurtlamamı hamilelik olabilirmi ?
Acaba markası nedir bu testin ?

Kızlar sonuç pozitifmiş ama doktor yok asistan baktı şuan gözükmez kese ayın 4 ünde gel dedi ❤
Canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kendini yıpratma kötü şeyler düşünme maşallah değerde çok güzel çıkmış herşey gönlünce olsun inşallah

Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu

Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu
Canım geç yumurtluyor olabilirsin takvime güvenme yapmaya devam et inşallah piki görürsün

Bende yapıyorum bu ay bugün 17 ci günüm koyuluk var kaç gündür ama pik olmadı hala bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı canım

Canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kendini yıpratma kötü şeyler düşünme maşallah değerde çok güzel çıkmış herşey gönlünce olsun inşallah
Amin çok sağol canom iki gün sonra tekrar gidicem nasıl geçicekk bu iki gün bilmiyorm rabbim isteyen herkeese nasip etsn 🤲🏼

Canım acaba geç mi yaptım diyorum belkide adetten hemen sonra yumurtlamişimdr🤔🤔 adett sonrasi rahim agzi açılıyormuş ya🤔
Canım ben yanlış anlamışım adet bitince başladın anladım eğer geç yaptıysan kaçırmış olabilirsin tabi çünkü yumurtlama her ay değişiyor ben mesela geçen ay adetten hemen sonra yumurtlarken bu ay halla bekliyorum mesela

Back