- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Nasıl gözükmez şuan kalp atışı bile gözükür neyse 4 ünde git herşeyi görürsün maşallahKızlar sonuç pozitifmiş ama doktor yok asistan baktı şuan gözükmez kese ayın 4 ünde gel dedi ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl gözükmez şuan kalp atışı bile gözükür neyse 4 ünde git herşeyi görürsün maşallahKızlar sonuç pozitifmiş ama doktor yok asistan baktı şuan gözükmez kese ayın 4 ünde gel dedi ❤
Bencede değer çok yüksek geldi bana tabi maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinNasıl gözükmez şuan kalp atışı bile gözükür neyse 4 ünde git herşeyi görürsün maşallah
Ben şuan ikiz gibi düşünüyorum bu değere göreBencede değer çok yüksek geldi bana tabi maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Evet bende öyle düşünüyorum benimkinde değer 2024 tü keseyi gördüm direkBen şuan ikiz gibi düşünüyorum bu değere göre
Acaba markası nedir bu testin ?Kızlar merhaba benim hormonlarımda tembellik var geçen tam günümde regl oldm ama bi damla bi damla mart ayının 23 regl olmam gerekiyodu 10 gün geçiktim fakat hala olmadım yaklaşık 15 martta şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim betahcg yapıldı 0.469 çıktı doktor gebelik yok dedi sonrasında regl agrısı gibi ağrılarm devam etti gögüslermin ağrısından uyuyamdm uçları özellikle çok ağrıyodu fakat bu son bir haftadır herşey geçti gögsümü sıkınca hafif bir ağrı var okdr üç gündür başlayan mide ağrısı şikayetim var bu seferde sabah mide bulantısı ama kusma yok evde ovülasyon testi vardı iki gündür yapıyorum resmini eklicem t çizgisi ilk kopkoyu çıkıyor sonra c çizgisi beliriyo sizce yumurtlamamı hamilelik olabilirmi ?
Canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kendini yıpratma kötü şeyler düşünme maşallah değerde çok güzel çıkmış herşey gönlünce olsun inşallahKızlar sonuç pozitifmiş ama doktor yok asistan baktı şuan gözükmez kese ayın 4 ünde gel dedi ❤
Rabbim sağlıkla getirsin inşallah bizede nasip etsin hayırlısıylaEvet bende öyle düşünüyorum benimkinde değer 2024 tü keseyi gördüm direk
Canım benim boş gebelik olmutu malesef bundan 4 ay önce bende şimdi bekliyorum rabim hepimize nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla getirsin inşallah bizede nasip etsin hayırlısıyla
Benimde geçen sene iki gebeliğim oldu 9 haftalıkken kürtaj oldum ikisindedeCanım benim boş gebelik olmutu malesef bundan 4 ay önce bende şimdi bekliyorum rabim hepimize nasip etsin inşallah
Nezaman gülecek yüzümüz Allah'ım çok zor Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte nasip etsin bizede inşallah canımBenimde geçen sene iki gebeliğim oldu 9 haftalıkken kürtaj oldum ikisindede
İnşallah canım nasipte varsa olur zaten yoksa da ne yapakNezaman gülecek yüzümüz Allah'ım çok zor Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte nasip etsin bizede inşallah canım
Canım geç yumurtluyor olabilirsin takvime güvenme yapmaya devam et inşallah piki görürsünYa kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu
Aynen öyle canım Allah'ın takdiri tabi ama anne olmadan ne tadı varki bu hayatınİnşallah canım nasipte varsa olur zaten yoksa da ne yapak
Canım acaba geç mi yaptım diyorum belkide adetten hemen sonra yumurtlamişimdr adett sonrasi rahim agzi açılıyormuş yaCanım geç yumurtluyor olabilirsin takvime güvenme yapmaya devam et inşallah piki görürsün
Bende yapıyorum bu ay bugün 17 ci günüm koyuluk var kaç gündür ama pik olmadı hala bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı canımYa kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu
Kız demeyin öyle korkutmayın beni değer yüksek diyip falan1500 beta da alttan kese görünür 3000 de karından seninki 15 bin kız ikiz olmasın bu benim arkadaştada bu şekil çıktı rakamlar ikizdi
Amin çok sağol canom iki gün sonra tekrar gidicem nasıl geçicekk bu iki gün bilmiyorm rabbim isteyen herkeese nasip etsnCanım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kendini yıpratma kötü şeyler düşünme maşallah değerde çok güzel çıkmış herşey gönlünce olsun inşallah
Canım ben yanlış anlamışım adet bitince başladın anladım eğer geç yaptıysan kaçırmış olabilirsin tabi çünkü yumurtlama her ay değişiyor ben mesela geçen ay adetten hemen sonra yumurtlarken bu ay halla bekliyorum meselaCanım acaba geç mi yaptım diyorum belkide adetten hemen sonra yumurtlamişimdr adett sonrasi rahim agzi açılıyormuş ya