- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Kızlar tahmini adet döngüm 2 gün geçikmeli şuna Buda yaptığım testim yok sanırım sizce ?? Bide ilk idrarla yapılmış bir test değil olmuş olsaydı her halükarda koyu çıkardı dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh testi aynı yunurtalama da olduğu gibi koyu olursa gebelik var demek oluyor. maalesef gebelik yok zaten lh testin de ikinci çizgi hep çıkarKızlar tahmini adet döngüm 2 gün geçikmeli şuna Buda yaptığım testim yok sanırım sizce ?? Bide ilk idrarla yapılmış bir test değil olmuş olsaydı her halükarda koyu çıkardı dimi
Evet canım bende onu biliyorum LH hormonu hep var vücutta ama belki geç döllenme ise Hemen çakmamış olabilir diye düşündümLh testi aynı yunurtalama da olduğu gibi koyu olursa gebelik var demek oluyor. maalesef gebelik yok zaten lh testin de ikinci çizgi hep çıkar
yumurtalaman ne zamandı takip ettin mi kaç gün geçtiEvet canım bende onu biliyorum LH hormonu hep var vücutta ama belki geç döllenme ise Hemen çakmamış olabilir diye düşündüm
Kimse yok mu Kızlar yorum yapabilecekKızlar tahmini adet döngüm 2 gün geçikmeli şuna Buda yaptığım testim yok sanırım sizce ?? Bide ilk idrarla yapılmış bir test değil olmuş olsaydı her halükarda koyu çıkardı dimi
Sağol canım yorum içinTestler normal gebelik yok cnm
Canım bu gebelik testi ovülasyon değil bunda da yok dimi bişeyTestler normal gebelik yok cnm
Ya seni bayadır görüyorum böyle olup ta negatif çıkan testlerin vardı sanırım hormonal bi sıkıntın olabilir bunda hayalet çizgi var gibi ama ne zaman çıktı o önemliCanım bu gebelik testi ovülasyon değil bunda da yok dimi bişey
İlk 5 dakikada çıktı canım hormonal bir sıkıntım da Yok geçen ay kontrolleri yaptırdım gebelik düşündüğüm için problem çıkmamıştı hormonlardaYa seni bayadır görüyorum böyle olup ta negatif çıkan testlerin vardı sanırım hormonal bi sıkıntın olabilir bunda hayalet çizgi var gibi ama ne zaman çıktı o önemli
Var gibi önce yaptığınız test var miArkadaslar bu da benim ovulasyon testim adetime 3 gun var poztif gibi geldi bana lutfenn yardimm
cok tesekkur ederimmm inan kafam cok karisdi adetimin 5 gunu balsadim yapmaya tarihleri yazdim ama sonlara dogru hep koyu gibi anlamadim¹¹Var gibi önce yaptığınız test var mi
14 pikbgörmüş pko var mı sizdeHic normal gelmedi hangisi poztiif hangisi degil anlamdim((
Tekrar yumurtlama olmus olabilir mi sizce yine koyu cikdi14 pikbgörmüş pko var mı sizde
Hayali çizgi var canım bence kan vermelisin hemen hamilelik olabilir büyük ihtimalKızlar tahmini adet döngüm 2 gün geçikmeli şuna Buda yaptığım testim yok sanırım sizce ?? Bide ilk idrarla yapılmış bir test değil olmuş olsaydı her halükarda koyu çıkardı dimi