- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
- Konu Sahibi bellazarea
-
İnşallah bana da nasip olur dua edin inşallahBende tam 11 gün boyunca yumurtlama takibi yaptım iki kez yumurtlama yakaladık değerlendirdik şimdi adetin geçmesini bekliyorum gebelik testi için
Allah razı olsun inşallahRabbim insallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah tez vakitte arkadaşım.
Ama mumkumse hic düşünme tuttu mu tutmadı şu belirti var mı bu oldu mu diye, ne kadar düşünme o ladar stres ve tutmaması demek maalesef.
Duani et ve Rabbime bırak kendini inşallah ol emrini verir beklenen adet tarihinde mutlu mucize haberi alırsın inşallah arkadaşım.
Rabbim yerine sağlıklı evlat nasip etsin inşallah arkadaşımmHaber vermek istedim.. Maalesef 5 haftalık bebeğimi düşürdüm.. Allahım sizlere sağlıklı bebişler versin
Allah kalbine göre versin üzülmeHaber vermek istedim.. Maalesef 5 haftalık bebeğimi düşürdüm.. Allahım sizlere sağlıklı bebişler versin
Ben varim arkadasim. Ovulasyon testinde cift cizgiyi gorunce hcg yaptım hamilemiyim diye pozitifti hamileyim su an.Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var ovülasyon testi 2. Çizgisi belirdi. Böyle olup hamile kalan varmı.?
Ayyy şuan adına çok mutlu oldum rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsin. Banada dua et olmuyor benim bebeğim bi umut işteBen varim arkadasim. Ovulasyon testinde cift cizgiyi gorunce hcg yaptım hamilemiyim diye pozitifti hamileyim su an.
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim tezvakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana da dileyen isteyen herkese de inşallahAyyy şuan adına çok mutlu oldum rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsin. Banada dua et olmuyor benim bebeğim bi umut işte
İnşallahhhSağol canım Allah razı olsun. Rabbim tezvakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana da dileyen isteyen herkese de inşallah
Idrar testin varsa dene istersen canim insallah yumurtlama degil gebeliktir seninde.
Bat’a 3 gun kala ovulasyon testim bu . Acabaaa ???Kizlar meraba. Benim adetim
hic gecikmez bugun gecikeli 3 gun oluyor. Ben su son 4 gun ovulasyon testi yaptim elimde gebelik testi olmadigi icin. Forumda gebelik halinde ikinci cizginin birinci cizgiden koyu cikacagi yaziyordu denemek istedim hayal
kirikligina ugradim, fakat gittikce koyulasan cizgide kafami karistirmadi degil :/ basiniza hic geldi mi... ovulasyondan su gune kadar kasik batmalarim ve beyaz kremsi akintim devam ediyor..Gogus agrilarim 2 gun once basladi..
Ende bata 3 gun kala yaptim sonuc bu , sence hamile olabilirmiyim ?Merhaba , konu gebeliğimi öğrenmeme sebeb olan ovülasyon testi ile ilgili olunca yazmak istedim forumda yeniyim 10+3 haftalık hamileyim yeni bir tecrübe açıkcası pko luyum ve düzensiz yumurtlama nedeni ile bi dönem ovülasyon testi kullanmıştım bigün uyandım ve çok sancım vardı acaba yumurtlama günümü diye merak ettim test yaptım ve test kısmının önce cıkması sonra kontrolün çıkması gerekirken bir anormallik vardı ve Control kısmı testten önce kopkoyu bir kırmızı oldu akabinde test çizgisi normal hal aldı arkadaşlar sonrasında gebelik testi aldım hemen yaptım hamile olduğumu öğrendim belki işinize yarar bu tecrübe ☺
Ende bata 3 gun kala yaptim sonuc bu , sence hamile olabilirmiyim ?
Merhaba bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sence hamile olabilirmiyim , bata 5 gun kala negatif cikmisti gebelik testimCanim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.
Bayağı koyu cıkmış canım olabilir sanıyorum, istersen bir de gebelik testi yap ve adete kadar ovu. Testin varsa devam et yapmaya koyulaşır ise mucizen seninledir inşallahMerhaba bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sence hamile olabilirmiyim , bata 5 gun kala negatif cikmisti gebelik testim
İnsallahhBayağı koyu cıkmış canım olabilir sanıyorum, istersen bir de gebelik testi yap ve adete kadar ovu. Testin varsa devam et yapmaya koyulaşır ise mucizen seninledir inşallah
İnsallahhYapacagim
tatlim hamilelik gibi duruyor, gebelik testi yap bence :))Merhaba bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sence hamile olabilirmiyim , bata 5 gun kala negatif cikmisti gebelik testim
Hayirlisi olsun ben regl oldumtatlim hamilelik gibi duruyor, gebelik testi yap bence :))
bende ovulasyon testinden sonra hamile oldugumu ogrendim fakat dusukle sonuclandi maalesef, az once uyandim kiz bebegi emzirdigimi gordum ve yine cok etkilendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?