Ovulasyon Testi ile Gebelik Ogrenme

İnşallah bana da nasip olur dua edin inşallah Bende tam 11 gün boyunca yumurtlama takibi yaptım iki kez yumurtlama yakaladık değerlendirdik şimdi adetin geçmesini bekliyorum gebelik testi için

Rabbim insallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah tez vakitte arkadaşım.
Ama mumkumse hic düşünme tuttu mu tutmadı şu belirti var mı bu oldu mu diye, ne kadar düşünme o ladar stres ve tutmaması demek maalesef.
Duani et ve Rabbime bırak kendini inşallah ol emrini verir beklenen adet tarihinde mutlu mucize haberi alırsın inşallah arkadaşım.

Allah razı olsun inşallah

Haber vermek istedim.. Maalesef 5 haftalık bebeğimi düşürdüm.. Allahım sizlere sağlıklı bebişler versin

Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var ovülasyon testi 2. Çizgisi belirdi. Böyle olup hamile kalan varmı.?

Ben varim arkadasim. Ovulasyon testinde cift cizgiyi gorunce hcg yaptım hamilemiyim diye pozitifti hamileyim su an.
Ayyy şuan adına çok mutlu oldum rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsin. Banada dua et olmuyor benim bebeğim bi umut işte

Ayyy şuan adına çok mutlu oldum rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsin. Banada dua et olmuyor benim bebeğim bi umut işte
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim tezvakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana da dileyen isteyen herkese de inşallah
Idrar testin varsa dene istersen canim insallah yumurtlama degil gebeliktir seninde.

İnşallahhh

Merhaba , konu gebeliğimi öğrenmeme sebeb olan ovülasyon testi ile ilgili olunca yazmak istedim forumda yeniyim 10+3 haftalık hamileyim yeni bir tecrübe açıkcası pko luyum ve düzensiz yumurtlama nedeni ile bi dönem ovülasyon testi kullanmıştım bigün uyandım ve çok sancım vardı acaba yumurtlama günümü diye merak ettim test yaptım ve test kısmının önce cıkması sonra kontrolün çıkması gerekirken bir anormallik vardı ve Control kısmı testten önce kopkoyu bir kırmızı oldu akabinde test çizgisi normal hal aldı arkadaşlar sonrasında gebelik testi aldım hemen yaptım hamile olduğumu öğrendim belki işinize yarar bu tecrübe

Bat’a 3 gun kala ovulasyon testim bu . Acabaaa ???

Eklentiler

• 11A743F8-A2A5-4EC6-AF18-29C5F69BA05B.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 83
Ende bata 3 gun kala yaptim sonuc bu , sence hamile olabilirmiyim ?

Canim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.
Merhaba bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sence hamile olabilirmiyim , bata 5 gun kala negatif cikmisti gebelik testim

Eklentiler

• 96BFEC58-DC45-4C8E-9D1C-A4CED2CCB2C9.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sence hamile olabilirmiyim , bata 5 gun kala negatif cikmisti gebelik testim
Bayağı koyu cıkmış canım olabilir sanıyorum, istersen bir de gebelik testi yap ve adete kadar ovu. Testin varsa devam et yapmaya koyulaşır ise mucizen seninledir inşallah

tatlim hamilelik gibi duruyor, gebelik testi yap bence :))
bende ovulasyon testinden sonra hamile oldugumu ogrendim fakat dusukle sonuclandi maalesef, az once uyandim kiz bebegi emzirdigimi gordum ve yine cok etkilendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…