• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi ile Gebelik Ogrenme

Gebelik testi yaptım. Başta bişey yoktu 1 saat sonra böyle olmuş ama güvenilir değil sanırım. Sabah tekrar yapıcam. Bunu gün içinde yaptım.
5dk icinde çıkan sonuçlar doğru canim, bende test yaptım yok diye bırakmıştım 2 saat sonra tesadüf bir gördüm ki silik çizgi peşine adet oldum ama maalesef.

Canim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.

Bende gebelikte cikmiyor ama ovulasyon testimi ekliyorum.
2275517

Adetin bugun olmasi gerekiyordu gelen giden yok henuz ama gelcek gibi hissediyorum canim meme uclari aciyor cunku, birde hafif akinti var
Ovulasyon testi de net bir sonuc ifade etmediği icin pek birsey diyemeyecegim idrar testinde negatif çıkınca. Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım. Umarım supriz hir bayram hediyen olur.

26-27-28. Günlerde hep böyle. Çatlamıyır sanırım yumurta. Böyle mi olur acaba.

Eklentiler

• IMG_20190603_105008.jpg
    IMG_20190603_105008.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 75
Ben bu ise hayatta guvenmiyorum. Adetten 1 gun once pik yapti gercektende enteresan bir sekilde adetime 1 kala bu ay 2. Kez yumurtladim sanirim. Cunku hem adetim gecikti, hem hcg idrar testi negatif. Ve 2 gun ustune lh tekrar baktim siliklesmis htta bu konuda baslikta acttim. Yani bence ovulasyon testi ile gebelige guvenmeyin bu yumurtalarin ne zaman catlayacagi belli olmuyormus baksaniza 🙈🙈🙈🙈

26-27-28-29. Günlerde ovulasyon testim hep pozitif. Gebelik testi ise negatif. Neden çatlamıyor acaba yumurta. 😔 Son bir ovulasyon testim kaldı. Yarın da yaparım ve artık gerisi şans. Adet zamanım geldi aslında. Bazen 40 günü de buluyor ama bu kadar gec mi yumurtlama oluyor acaba. 26. Ve 28. Günleri degerlendirdim. Umarım olur.

26-27-28-29. Günlerde ovulasyon testim hep pozitif. Gebelik testi ise negatif. Neden çatlamıyor acaba yumurta. 😔 Son bir ovulasyon testim kaldı. Yarın da yaparım ve artık gerisi şans. Adet zamanım geldi aslında. Bazen 40 günü de buluyor ama bu kadar gec mi yumurtlama oluyor acaba. 26. Ve 28. Günleri degerlendirdim. Umarım olur.
Allah gonlumuze gore versin ❤️❤️❤️ hayirli haberlerini bekliyoruz

Canim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.
Surekli ayni koyulukdami oldu ovu testi yoksa siliklesip koyulasiomuydu bnm adetim gecti baya ve gec yumurtladim ikinci kez iki gun tekrar yaptim seninki gibi ovu testlerim yumurtlamadan sonra 9 10 gun oldu bugun .
Bugun yapmadim ama yarin bi da denicem ovu testini merak ediorum carsambada doktora gidicem zaten
Cok koyu cikmasina gerek yok demekki gebelikdeeee

Back